24 Март, 2023 17:46 2 385 3

Huawei обяви кога новите смартфони ще пристигнат в Европа

  • huawei-
  • huawei p60-
  • huawei mate x-
  • p60-
  • mate x

Това ще се случи на 9 май

Huawei обяви кога новите смартфони ще пристигнат в Европа - 1

Вчера Huawei представи цели четири нови смартфона от флагманските си серии P60 и Mate X. Освен третото съгваемия смартфон Mate X3, китайците разкриха още стандартния P60, заедно с върховите P60 Pro и P60 Art.

Китайският дебют ни даде представа за това какво да очакваме от смартфоните, но не ни разкри напълно техните характеристики за глобалния пазар. Както до момента, така и сега смартфоните ще се предлагат по един начин за азиатския пазар и по друг за Европа.

По-рано днес от компанията разкриха и кога да очакваме трите устройства в глобалната им версия. Това ще се случи след по-малко от два месеца или по-точно на 9 май. За съжаление от компанията не разкриват какви точно ще са промените, но предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ушанков

    2 8 Отговор
    Huawei обяви кога новите смартфони ще пристигнат в Европа.

    А защо така , нали първо щяха да търгуват с Блатниците.

    Да ги пращат на Путлер да ги продава в Раша

    Хаха
  • 2 Русофил

    1 12 Отговор
    Хуавей отече. Никой няма да даде пари за телефон, който непрекъснато държи
    връзка с Китай и е пълен със спам. Не може и да го рутнеш. Да си го ползват
    със здраве китайците и руснаците.

    Коментиран от #3

  • 3 Боби

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Русофил":

    Въобще не е пълен със спам, но явно Вие не може да ползвате пълноценно чудесните телефони на Huawei! А Вие, че сте болни мозъци и мислите само за политика е ясно :)