30 Май, 2023 18:44 2 759 1

Motorola показа нов смартфон със стилус

  • motorola-
  • moto g stylus-
  • стилус

Moto G Stylus 5G 2023 пристига със Snapdragon 6 Gen 1

Motorola показа нов смартфон със стилус - 1

Третото поколение на Moto G Stylus бе официално показано днес от Motorola, като едно от първите устройства с новия Snapdragon 6 Gen 1 процесор. Както подсказва и името, смартфонът разполага със стилус, подобен на този при Galaxy S23 Ultra, но без нива на натиск и екстрите, които корейците предлагат с него.

Moto G Stylus 5G се предлага с 6.6-инчов IPS LCD FHD+ екран с до 120Hz честота на опресняване и 16 MP камера в горната част. Промени има при камерите отзад, като там вече стои 50MP сензор за основната камера , както и 8MP сензор за ултрашироката камера, който може да бъде използван и за макро функции.

Операционната система е Android 13 с MyUX интерфейса на Motorola. Батерията е с капацитет от 5000 мАч и поддържа до 20W зареждане. Една от интересните опции е наличието на жак за слушалки, както и слот за MicroSD карта, които напоследък не присъстват в повечето нови смартфони.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    2 10 Отговор
    Тия от Motorola винаги са били като Трабант по времето на соца -
    уж имаш кола, ама все едно, че нямаш...