Last news in Fakti

19 Юни, 2023 19:51 1 983 9

Samsung стартира програма за самостоятелен ремонт на смартфони и лаптопи в Европа

  • samsung-
  • поправка-
  • galaxy

Компанията предоставя части и инструменти за целта

Samsung стартира програма за самостоятелен ремонт на смартфони и лаптопи в Европа - 1

Следвайки добрата практика на Apple в САЩ и някои европейски страни, през изминалата година Samsung стартира програма за самостоятелен ремонт на своите устройства в родната Корея. Сега обхвата на тази програма бе разширен и вече клиентите на марката могат да се възползват от нея в няколко европейски страни. Това за съжаление не включва България или поне не към този момент.

Услугата за момента е налична в Белгия, Франция, Германия, Италия, Нидерландия, Полша, Испания, Швеция и Обединеното кралство. В нея са включени смартфоните от някои последните модели – Galaxy S20, Galaxy S21, Galaxy S22, както и лаптопите Galaxy Book Pro и Galaxy Book Pro 360.

Частите, които предлагат от компанията включва дисплеи, батерии, панели, платки, както и други части, които често се налагат да бъдат подменяни поради изпускане или деградация. Налични са още инструменти, както и инструкции за всеки един от ремонтите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тех Ник

    22 0 Отговор
    Звъни телефона във фирма за ремонт на компютри, принтери и др.
    – Принтера ми започна да не печата добре.
    – Най-вероятно е за почистване. Ще ви струва $50, но можете да прочетете ръководството и да си го почистите сам.
    Клиента е потресен от такава откровеност:
    – Младежо, вашият началник знае ли, че така му проваляте бизнеса?
    – Честно казано, това е негова идея. Доста повече пари изкарваме от принтери, които клиентите са опитвали да си поправят сами.
  • 2 Джон

    0 10 Отговор
    Да не видят нещо от Апъл, но с голямо закъснение

    Коментиран от #6

  • 3 Смяна на чипа за 800 дни

    7 1 Отговор
    Комплект за фина механика или часовникарски инструменти са достатъчни.
    Разбира се трябва да знаете какво правите.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Коминтерна

    3 0 Отговор
    Ще поправяме телефоните както едно време москвичите. На това какво му се вика.
  • 6 Луис Росман

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Джон":

    Епъл, нека първо разрешат на хората разбиращи от работата си да им поправят боклуците пък после нищо неразбиращите им потребители сами да си правят експерименти, които евентуално вместо да бъдат поправени ще бъдат засилени още повече към "скъпоценните" сервизи на хитрите алчняри. За едно недействащо пинче да се смени платка, която ще излезе 20 пъти по-скъпо? Ама разбира се! Батериите в този им вид трябва да се сменят от хора разбиращи и както всичко останало! Брех ама хитруши ...потребителите да си поправят сами джаджите хаха!

    Коментиран от #7

  • 7 Джон

    0 7 Отговор

    До коментар #6 от "Луис Росман":

    Куцo и сакато поправя Апъл. Айде, моля те, не си измиляай проблеми. Като нямаш апълска техника недей да коментираш неща, от които нямаш опит. В София има чудесни гаражни специалисти, които правят магии с макбуци и други.

    Коментиран от #8

  • 8 Луис Росман

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "Джон":

    За мое щастие отдавна нямам. Не си измислям и нали знаеш , че господарите ти играят против тия гаражни сервизи да може да отидеш в оторизиран такъв и да те избръскат с цена х10 :)? Неслучайно и части от чисто нови айфони (оригинални) нещо не ги дава съвместими. Да не говорим, че нужните материали се дават само на оторизирани сервизи. Важното е да ви избръснат на сухо и ги боли фара за вас.
  • 9 Иван

    5 0 Отговор
    Да заредят добре с части, че ремонтите ще са много.