Last news in Fakti

23 Октомври, 2013 12:18 2 743 0

Часовник Garmin за специални агенти

  • tactix-
  • garmin-
  • часовник

Компанията Garmin пусна интересен часовник, който носи наименованието Tactix. Устройството е решено в черен матов цвят и корпуса му е изработен от специална гума. Часовникът е водонепромокаем, като издържа на дълбочина до 50 метра.

По-интересното обаче е, че в него са интегрирани различни датчици като барометър, триосен компас и уред за измерване на надморска височина. В Tactix е интегрира още и GPS-модул, който може да отчита точните координати в продължение на 50 часа.

С всички включени прибори часовникът на Garmin, с който човек се чувства като агент от спецслужбите, може да издържи без зареждане две денонощия. В дилърските центрове на марката Tactix ще се появи към края на годината. Цената ще е $450.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА