Last news in Fakti

17 Юли, 2023 13:40 1 911 3

Meta блокира достъпа до Threads в Европа

  • threads-
  • европа-
  • приложение-
  • meta

Приложението не е достъпно и чрез VPN

Meta блокира достъпа до Threads в Европа - 1

Приложението Threads вече има над 100 милиона потребители от над 100 държави, включително САЩ и Великобритания. За потребителите в Европа, обаче, приложението все още е мираж, тъй като официално не е пуснато в AppStore и Google Play. Въпреки това, множество потребители успяваха да се доберат до него чрез използването на различни методи, един от които беше VPN.

Пишем „беше“, защото от няколко дни Meta взе мерки това да не може да се случи и от компанията блокираха достъпа до сайта и приложението при използване на VPN. От компанията споделиха, че работят по въпроса с адаптирането на съдържанието, за да отговаря то на европейските изисквания, но поне към момента няма точен срок в който това да се случи.

"Понастоящем Threads не е достъпен в повечето европейски страни и ние предприехме допълнителни мерки, за да предотвратим достъпа на хора от тези страни до Тhreads. Европа продължава да бъде много важен пазар за Meta и се надяваме, че в бъдеще ще успеем да предоставим Threads на повече страни", заявиха от компанията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въх, сега

    0 1 Отговор
    доматите няма да узреят навреме.
  • 2 Ясновидец

    1 0 Отговор
    С residential proxy няма проблем
  • 3 Тод

    0 0 Отговор
    Какво ще правим сега?!