Last news in Fakti

2 Декември, 2013 13:29 15 796 3

10 от най-добрите мебели за автоманиаци

  • мебели-
  • автомобили-
  • мотоциклети

Когато човек изпитва истинска страст по автомобилите, не съществува помещение, което да не може да се превърне в гараж. Дизейнерите на мебели знаят отлично това и създават истински чудеса от потенциалния скрап.



Това легло е сътворено от старо купе Mercedes-Benz W 114/W 115, известен още като  /8 („Strich-Acht“). Запазена е част от предницата на колата заедно с джантите и гумите. Креватът има мека облегалка, нощна лампа и куп приятни удобства.



Барът от разрязана надлъжно Mazda RX-8 е дело на CraftLine GmbH. Има дори подово осветление.



Интерес за дизайнерите на мебели представлява не само външността на автомобилите. В употреба често влизат и "карантиите" на колите. През стъкления плот на тази холна маса могат да се разгледат всички детайли на класически двигател V8.



Кабинетът в дома също може да бъде спасен от скуката. Бюрото M6 повтаря точно задницата на спортен автомобил по избор на клиента. Изработва се от качествени материали в най-различни цветове.



Мебелите вдъхват нов живот на всякакви резервни части. В случая от стари джанти, спирачни дискове и няколко хромирани тръби се е получило удобно диванче с масички.



Бюрото от предница на старо BMW има плот вместо капак на мотора. Вместо стол може да се използва оригиналната седалка на колата.



Това симпатично и функционално диванче е направено от класически FIAT 500. Автентичността и характерът на култовото мини са запазени.



Ако в гаража има ръждясал Ford Mustang, който не подлежи на реставрация, може да му се даде втори шанс с превръщането му в уникална маса за билярд.



Дизайнерите не забравят и мотоманиаците. Това кресло е изработено от стар Harley Davidson. Има си фарове, стопове и огледала. Най-забележителната екстра обаче е неповторимият звук, който се разнася от вградените тонколони, когато се прибере стъпенката.



FIAT 500 е сред любимите донори за автомобилна мебелировка. Съществува в милиони бройки и се поддава лесно на трансформации.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    1 3 Отговор
    Какъв тъпанар трябва да си за да унищожиш една добра кола и да я превърнеш в грозна мебел?
  • 2 Biserka Ivanova

    0 0 Отговор
  • 3 toly spiri

    0 0 Отговор
    super izrabotka