Last news in Fakti

12 Януари, 2024 21:37 3 175 0

Новият контролер на Sony ще има двойно по-голям живот на батерията

  • sony-
  • playstation-
  • dual sense

Очаква се той да бъде представен съвсем скоро

Новият контролер на Sony ще има двойно по-голям живот на батерията - 1

Контролерът DualSense V2 на Sony неочаквано се появи в официалната канадска платформа на Best Buy, като демонстрира позната естетика на дизайна, но се отличава със значително подобрение на живота на батерията. Въпреки че дизайнът остава непроменен, спецификациите показват забележителна промяна, като DualSense V2 вече предлага впечатляващите 12 часа автономна работа, което е забележително подобрение спрямо 5-часовия живот на батерията на сегашното поколение контролери DualSense.

Въпреки значителното подобрение на живота на батерията, останалите характеристики остават в съответствие с настоящия модел, като включват вграден микрофон, тактилни спусъци, жак за слушалки, тъчпад и целия набор от функционалности, които са се превърнали в синоним на изживяването с DualSense. Интересно е, че цената на DualSense V2 е 90 CAD, което се равнява приблизително на 67 USD, което съответства на текущите цени на оригиналния контролер.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА