Last news in Fakti

18 Януари, 2024 11:34 2 916 5

Galaxy AI: Вижте как Galaxy S24 променя играта с изкуствен интелект

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy ai-
  • s24-
  • s24 ultra

Корейците предлагат удобства, които могат да се ползват във всекидневието

Galaxy AI: Вижте как Galaxy S24 променя играта с изкуствен интелект - 1

Galaxy AI бе представен през изминалата вечер по време на събитието Galaxy Unpacked, където видяхме и новите устройства от серията Galaxy S24 и Galaxy S24 Ultra. Новият усъвършенстван асистент подпомаган от изкуствен интелект представя функции, насочени към подобрение на различни аспекти от живота, като се фокусира особено върху важната роля на телефоните в комуникацията. С Live Translate 2 на Galaxy S24 преодоляването на езикови бариери става лесно, предоставяйки двупосочен гласов и писмен превод на телефонни разговори в реално време. Интересно е, че приложението работи без необходимост от приложения на трети страни, а AI на устройството осигурява пълна защита на разговорите. Така например може да говорите по телефона, а асистентът автоматично да превежда, както за вас, така и за отсрещната страна, писмено или говоримо.

Interpreter предоставя опция за превеждане на разговори на живо с разделен екран, улеснявайки четенето на съобщенията на събеседника. С функцията Chat Assist можете да изразявате съобщения в различни стилове за различни ситуации, докато AI в Samsung Keyboard превежда съобщения на 13 езика в реално време. Така например ако комуникирате с някой, който не говори вашия език, може лесно всеки от вас да пише на собствения си език, а смартфонът и AI да се погрижат за останалото.

В автомобилната среда с Android Auto 5, Galaxy S24 автоматично обобщава входящите съобщения и предоставя подходящи отговори, предпазвайки те от отвличане на вниманието по време на шофиране. Note Assist в Samsung Notes предоставя нови възможности за организация с генерирани с AI обобщения и шаблони за улеснено водене на бележки. Transcript Assist 7 използва AI за транскрибиране и превеждане на гласови записи.

Galaxy S24 внася иновации и в начина, по който търсите онлайн. С интуитивната функция за търсене чрез жестове Circle to Search 8, предоставена от Google, потребителите могат лесно да откриват информация, използвайки жестове, като ограждане в кръг или драскане върху екрана. Този нов инструмент обогатява потребителското търсене с полезни резултати и контекст в различни ситуации. Демонстрирайки функцията на живо, Samsung показа как може да оградите аксесоар, който ви е харесал и автоматично той да ви излезе в търсачката на Google. По същият начин функцията работи и с текст, независимо от неговия източник.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    1 1 Отговор
    Малко са известните хора по света, които ползват Андроид.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Е46ца

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Джон":

    Само простите хора използват айшит.
  • 3 С този ИИ

    0 0 Отговор
    Ще ни шпионират както си искат!!! ЕС И СЕЩ ТРЯБВА ДА БЪДЯТ СПРЕНИ ДА НЕ ПРЕДИЗВИКАТ 3ТА СВЕТОВНА ЗНАМ,ЧЕ НЯМА ОБЩО С ТЕЛЕФОНИТЕ НО ВСЕ ПАК АКО ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ ИНТЕРНЕТ ТО ТРЯБВА ДА НЕ ПРЕДИЗВИКВАМЕ РУСНАЦИТЕ,ЧЕ МАЙКА НИ ЖАЛНА НАТО НЯМА ДА НИ ПОМОГНАТ!!

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Знайко

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "С този ИИ":

    Пич, вземи гледай как руския робот федор стреля и ще ти стане лошо!
    Не случайно го скриха-явно не се поддава много на дресировка!
    Имаше и едни американци , които биеха един робот и с пистолет ама с метални пръти и оня насочва пистолета но рабира , че е човек и нищо не прави, а другия го млати с лоста по главата, обръща се, вижда че е човек и пак нищо...кое е истината предстои да разберем.