Last news in Fakti

25 Януари, 2024 19:56 2 041 7

Появиха се снимки на евтиния Pixel 8a

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8 a

Смартфонът ще се предлага в черен цвят

Появиха се снимки на евтиния Pixel 8a - 1

Очакваната премиера на Google Pixel 8a наближава, а последните изтичания на информация засилват спекулациите около характеристиките и дебюта му. Появиха се снимки на кутията на смартфона, които предлагат поглед към предстоящия модел в черен цветови вариант. Опаковката показва, че Pixel 8a ще поддържа 27W зареждане, въпреки че отбелязва, че зарядното устройство не е включено в комплекта.

Изображенията, показани върху кутията, съвпадат с по-ранни висококачествени рендери на Pixel 8a, като осигуряват последователност в представянето на дизайна на устройството. Тези изтекли подробности допълват информацията, получена от по-ранни източници, включително снимки на живо на Pixel 8a, които се появиха през септември.

Според съобщенията Pixel 8a, идентифициран с номера на модела G6GPR, ще може да се похвали с двойна камера на задния панел. Освен това се очаква той да бъде оборудван с леко подсилен чипсет Tensor G3, което ще допринесе за цялостната производителност на устройството.

Въз основа на преобладаващите изтичания на информация и моделите, наблюдавани при пускането на Pixel 7a, се очаква Pixel 8a да дебютира през май. Тази спекулация съответства на историческия график на Google за пускане на устройствата Pixel. С наближаването на датата на пускане на пазара вероятно ще излязат наяве повече подробности за спецификациите и характеристиките на смартфона, което ще даде на потребителите цялостна представа какво да очакват от Pixel 8a.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айзомби

    6 0 Отговор
    Най-вероятно отново ще е най-добрия "мид рейнджър".Топ процесор , топ камера (много вероятно да е номер 1 отново) и да унижава 2 , 3 , 4 пъти по скъпи телефони .Компактен и удобен размер.Но все пак да изчакаме да видим наяве.

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мишо

    0 3 Отговор
    Андроид.

    Коментиран от #4

  • 4 Тод

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мишо":

    Мдам, най-способния софтуер за мобилни устройства!
    Имаш ли го, не ти трябва компютър.
  • 5 оня с коня

    3 0 Отговор
    Отдавна няма човек без телефон,а телефоните могат да правят едно и също.И по-важното:На кой му пука дали тела му е малко по-красив и Пикселите му били повече,ако в Паметта на Устройството няма дори и 1 Номер на Любим човек?
  • 6 Ще пропусна

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Айзомби":

    Няма 5g за България, не се поддържа Бг език, няма сервиз и официален магазин в България, а да и грее много процесора с не гугълски приложения.

    Коментиран от #7

  • 7 Айзомби

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ще пропусна":

    В БГ м/у 4г и 5г няма разлика.Има си Бг език , сервизи колкото щеш , закакво ти е оторизиран да те одерът жив.Процесора ще е тенсор Г3, който се спрявя с топлината дори по-добре от а17 и 8 ген 3.