Last news in Fakti

2 Февруари, 2024 14:39 1 366 0

Circle to Search функцията се появи и при Pixel 8 (ВИДЕО)

  • circle to search-
  • google-
  • pixel

До сега тя бе налична само за Galaxy S24

Circle to Search функцията се появи и при Pixel 8 (ВИДЕО) - 1

Широко рекламираната функция Circle to Search на Samsung, която първоначално беше представена като част от функциите с изкуствен интелект за Galaxy S24, изненадващо беше възпроизведена от Google за устройствата Pixel 8 и Pixel 8 Pro. Това представяне от страна на Google се случи ден след обявяването на S24 на Samsung, което показва бърза реакция и интеграция на иновативната функция.

Внедряването на функцията Circle to Search на Google започна на 31 януари, като множество съобщения в Reddit потвърждават наличието ѝ в Pixel 8 и Pixel 8 Pro. Интересното е, че тази интеграция не изисква актуализация на фърмуера; по-скоро изглежда, че тя се активира чрез превключвател от страна на сървъра, като се появява безпроблемно за потребителите без изрично уведомяване.

За потребителите на Pixel 8 и Pixel 8 Pro функционалността "Circle to Search" се инициира чрез продължително натискане на навигационната лента, което позволява на потребителите да обхождат и подчертават елементи на екрана. Тази функция функционира в цялото устройство, като осигурява бърза и ефективна алтернатива на Google Lens. Забележително е, че функцията Circle to Search споделя същия бекенд като Google Lens, като поддържа мултимодални заявки за търсене, които включват както текст, така и изображения. Въпреки липсата на официално съобщение, потребителите се насърчават да изследват и изпробват тази иновативна функция.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА