Last news in Fakti

10 Януари, 2014 11:07 3 887 0

Часовник и фитнес помощник в едно

  • razer-
  • часовник-
  • фитнес

Името Razer обикновено се свързва с тънки ноутбуци и с различни периферни устройства за компютри. Сега обаче компанията добави едно ново устройство в портфолиото си. Става дума за хибрид между умен часовник и фитнес-трекер. Nabu прилича на гривна, поставя се на ръката и информира за звънене на телефона, SMS-и и електронна поща. Притежава r сензори, определящи местоположението на ползвателя, надморската височина на която се намира, изминато разстояние, пулс и т.н.

За удобство на ползвателя устройството е оборудвано с два дисплея. Първият е с резолюция 32х32 пиксела и е разположен от външната страна на ръката. Той е видим и от стоящите около притежателя хора. Вторият, с цел конфиденциалност, е разположен от вътрешната страна на китката. Резолюцията му е 128х32 пиксела и на него могат да се четат кратки текстови съобщения. Джаджата е съвместима с операционни системи iOS и Android, ще се появи на пазара през средата на годината на цена от $100.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА