Last news in Fakti

19 Февруари, 2024 11:42 1 949 0

Volkswagen постави логото си на "необичайно място"

  • volkswagen-
  • лекотоварни-
  • лого-
  • телевизионна кула-
  • хановер

То се издига на височина над 100 метра

Volkswagen постави логото си на "необичайно място" - 1

Онзи ден пресслужбата на Volkswagen Commercial Vehicles публикува интересна информация за необичайното разположение на логото на компанията. За да се привлече максимално вниманието към лекотоварните автомобили на марката, беше решено емблемата на Volkswagen да бъде поставена на подходяща височина. И правилното място вече е избрано - телевизионната кула в Хановер.

Три лога, гледащи в различни посоки, бяха окачени на височина 102 метра. А под тях в кръг е поставен надписът Nuzfahrzeuge (от немски „Камиони“). В същото време цялата кула е с "височина" 141 метра. Построена е през 1958-59 г. и се управлява от Deutsche Post/Telecom до 1992-а, когато е издигната нова - в град Грос Бухолц.

През 2000 година телевизионната кула в Хановер е закупена от Volkswagen. И какво по-забележително от място за реклама в града, където се намира най-големият завод за лекотоварни автомобили на Volkswagen.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА