Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 12:53 2 313 5

Разкриха кога ще видим Galaxy Ring

  • samaung-
  • galaxy-
  • galaxy ring

Аксесоарът се очаква през юни

По време на събитието Unpacked през януари, на което Samsung представи серията Galaxy S24, бе споменато за кратко предстоящото устройство Galaxy Ring, което предизвика спекулации относно официалната дата на пускането му на пазара. Неотдавнашен доклад от Южна Корея, родината на Samsung, предполага, че Galaxy Ring ще бъде представен на следващото събитие Unpacked, насрочено за втората половина на юли, заедно с Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6.

Очаква се Galaxy Ring да разполага с поддръжка на ЕКГ, мониторинг на кръвното налягане и възможности за NFC разплащания. Понастоящем Galaxy Ring се намира във фаза на прототипиране, а масовото производство е планирано да започне между април и юни, като се съобщава, че ще има осем различни размера. Междувременно Apple също активизира усилията си в областта на умните пръстени, като патентова различни функции за потенциален Apple Ring в бъдеще.

Въпреки ранните пионери като Oura, която дебютира с първия си умен пръстен през 2016 г. и сега предлага проследяване на съня и мониторинг на сърдечния ритъм в третото си поколение, пазарът на смарт пръстени все още не е отбелязал значителен растеж, въпреки че участието на Samsung може потенциално да промени тази траектория.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дарк фючър

    6 3 Отговор
    Първо пръстена, после чипа... „my precious" ам гълчета🙄
  • 2 Бегай !

    3 2 Отговор
    Още проследяващи устройства.Нема нужда.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Медведев

    1 1 Отговор
    Една от първите бройки, контрабанден внос, ще нося аз.