Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 19:18 2 573 0

Galaxy Z Fold6 ще бъде най-тънкият сгъваем модел на Samsung досега

  • samsung-
  • galaxy z fold-
  • galaxy ring

Очаква се дебелината да е 11мм в сгънато положение

Galaxy Z Fold6 ще бъде най-тънкият сгъваем модел на Samsung досега - 1

Ако се вярва на последните слухове, изглежда, че Samsung се е вслушала в призива за по-тънки сгъваеми смартфони. Според спекулациите предстоящият Galaxy Z Fold6 може да отбележи значителен етап за Samsung като най-тънкото сгъваемо устройство досега. Съобщава се, че устройството се очаква да се похвали с тънък профил от точно 11 мм в затворено положение, демонстрирайки забележително намаляване на дебелината в сравнение с предшествениците си. Въпреки че предоставеното изображение служи по-скоро като приближение, отколкото като точно изображение на Fold6, то предлага поглед към потенциалната посока на дизайна.

Ако тези слухове се окажат точни, това би означавало значителна крачка напред за Samsung в задоволяването на потребителските изисквания за по-елегантни и компактни сгъваеми смартфони. Очаква се потенциалното представяне на Galaxy Z Fold6, заедно с Galaxy Z Flip6 и Galaxy Ring, да предизвика значителен интерес. Първоначално загатната по време на януарското събитие за представяне на Galaxy S24, предполагаемата тънкост на Fold6 е на път да предизвика вълнение сред технологичните ентусиасти и потребителите.

С нарастването на очакванията за предстоящата сгъваема линия на Samsung всички погледи ще бъдат насочени към компанията, която се стреми да предефинира стандартите за дизайн и функционалност на сгъваемите устройства. С оглед на големите очаквания, тънкият профил на Galaxy Z Fold6, за който се говори, може да представлява дългоочакван напредък на пазара на сгъваеми смартфони.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА