Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 17:32 2 351 1

Samsung представи Galaxy Fit3

  • samsung-
  • galaxy fit-
  • galaxy

Аксесоарът пристига с по-голям екран и по-голяма батерия

Samsung представи Galaxy Fit3 - 1

След дълго очакване, подхранвано от многобройни изтичания на информация, Samsung официално представи най-новия си акесоар - Galaxy Fit3. Новото попълнение в линията Galaxy Fit може да се похвали с няколко подобрения, включително по-голям екран, удължен живот на батерията и иновативни функции.

На преден план в Galaxy Fit3 е неговият 1,6" AMOLED дисплей, който бележи значително увеличение на размера с 45% в сравнение с предшественика си. Устройството се отличава с елегантен дизайн с един бутон от дясната страна и механизъм за бързо освобождаване на лентата с едно щракване.

Една от отличителните характеристики на Galaxy Fit3 е поддръжката на функциите за разпознаване на падане и Emergency SOS. Натискайки бутона пет пъти бързо, потребителите могат да задействат функцията Emergency SOS, която автоматично споделя местоположението им с предварително зададени контакти за спешни случаи. Тази възможност добавя допълнително ниво на безопасност и спокойствие за потребителите в потенциално опасни ситуации.

По отношение на живота на батерията Samsung обещава впечатляваща издръжливост, като Galaxy Fit3 може да издържи до 13 дни с едно зареждане благодарение на 208 mAh батерия. Този удължен живот на батерията е особено забележителен, като се има предвид липсата на тежки интерфейси като Wear OS, което позволява оптимизирано потребителско изживяване, фокусирано върху основните функции и минимална консумация на енергия.

Въпреки че Galaxy Fit3 предлага поддръжка на над 100 вида тренировки, в него липсва вградена GPS функционалност. В резултат на това дейностите, изискващи прецизно проследяване на местоположението, ще изискват свързване на устройството със смартфон за оптимална точност. Въпреки това Fit3 се отличава с проследяване на различни здравни показатели, включително модели на сън, стъпки и нива на стрес, като изчерпателните данни са достъпни чрез приложението Samsung Health.

Galaxy Fit3 ще се предлага в редица цветове, включително сив, розово злато и сребрист. Първоначално продажбите стартират в избрани региони като Азия, Европа, Централна Америка и Южна Америка, а в близко бъдеще Samsung планира да разшири наличността в САЩ и Корея.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    1 0 Отговор
    Корейците са паднали до нивото на китайците, да имитират така нагло Апъл.