Last news in Fakti

29 Февруари, 2024 18:59 3 206 2

Samsung ще представи Galaxy Z Fold6, Flip6 и Galaxy Ring в началото на юли

  • samsung-
  • galaxy-
  • ring-
  • fold-
  • flip

За сега слуховете не са потвърдени

Samsung ще представи Galaxy Z Fold6, Flip6 и Galaxy Ring в началото на юли - 1

Според доклад на Sammobile предстоящото второ за годината събитие Unpacked на Samsung е насрочено за началото на юли. Очаква се по време на събитието да се състои представянето на Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6, както и представянето на Galaxy Ring.

Sammobile предполага, че събитието може да се състои на 10 юли, като се има предвид предпочитанието на Samsung да провежда Unpacked анонси в сряда. Това време съответства на тенденцията на Samsung да пуска своите телефони Galaxy Z Fold и Z Flip по-рано всяка година, като предишните поколения бяха пуснати на пазара съответно в края на август и началото на август.

Близостта на 10 юли до началото на Олимпийските игри на 26 юли придава допълнителна достоверност на времето, тъй като Samsung, основен спонсор на Олимпийските игри през 2024 г., може да се стреми да предизвика вълнение преди събитието.

На събитието се очаква Samsung да представи Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6 с усъвършенстван дизайн и чипсети Snapdragon 8 Gen 3. Освен това има слухове за потенциален модел Galaxy Z Fold6 Ultra, за който се говори, че ще разполага с 200-мегапикселовата камера от Galaxy S24 Ultra.

Очаква се Galaxy Ring, който дебютира на Световния мобилен конгрес тази седмица, да замени серията Galaxy Watch заедно с новите сгъваеми устройства на събитието. Въпреки това подробностите относно плановете на Samsung за Galaxy Watch7 остават неясни, тъй като не е имало слухове или изтичания, които да подсказват за предстоящото им пускане, което предполага, че те може да се появят по-късно през годината.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грaф Ивaн Водкин-Бутылкин 0,5 л 🫗🫗🫗

    0 0 Отговор
    Галакси Z.O.V. 👍👍👍
  • 2 Е46ца

    3 0 Отговор
    Супер е , айфон флип кога.След 10 години и като купят екрана наготово от самсунг и им го сглобят китайците.После овцете на опашка за "най-револициония телефон евър".