Last news in Fakti

6 Март, 2024 15:22 1 799 0

Instagram се сдоби с няколко нови функции

  • instagram-
  • meta-
  • facebook

Потребителите ще могат да редактират съобщенията си

Instagram се сдоби с няколко нови функции - 1

Директните съобщения в Instagram получават множество нови функции, насочени към подобряване на потребителското изживяване и взаимодействие. Едно от най-очакваните допълнения е възможността за редактиране на съобщенията в рамките на 15 минути след изпращането им.

В допълнение към редактирането на съобщенията потребителите вече имат възможност да активират или деактивират получаването на известие за прочетено съобщение за всички чатове или за конкретни такива. Тази настройка може да се управлява в настройките на профила, въпреки че си струва да се отбележи, че опцията не е налична за чатове, криптирани от край до край.

За да рационализира комуникацията, Instagram вече позволява на потребителите да закачат до три любими чата в горната част на входящата си кутия за съобщения. Тази функция елиминира необходимостта от превъртане, за да се намерят често контактуваните приятели, членове на семейството или групи.

За допълнително удобство потребителите вече могат да запазват любимите си стикери в съобщения за бърз достъп по-късно. Освен това потребителите могат да отговарят на съобщенията с разнообразни медии, включително стикери, GIF файлове, видеоклипове, снимки и гласови съобщения.

За да персонализира още повече чатовете, Instagram въвежда нови теми, от които може да се избира, включително Love, Lollipop и Avatar: The Last Airbender и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА