Last news in Fakti

19 Март, 2024 17:26 3 752 2

Nokia 3210 се завръща?

  • nokia-
  • hmd-
  • 3210-
  • 3310

HMD може да предложи нов стар модел

Nokia 3210 се завръща? - 1

HMD се насочи към мултибрандов подход към продуктовата си гама, а на Световния мобилен конгрес (MWC) миналия месец компанията потвърди, че разработва още един функционален телефон Nokia. Заедно със съобщението дойде и разкритието за планирана премиера през май, придружено от пикселизирано изображение, по повод предстоящото устройство.

Неотдавнашна публикация в X предоставя допълнителна информация за това, което потребителите могат да очакват. Въпреки че не се споменават конкретни имена на модели, широко разпространени са предположенията, че се работи по наследник на Nokia 3210. Изображението, споделено в публикацията, заедно с кратък линк, насочващ към целева страница за анонса, силно загатва за празнична тема. Забележително е, че публикацията е направена на 18 март, което съвпада с 25-годишнината от пускането на Nokia 3210 на пазара.

Nokia 3210 заема важно място в историята на мобилните телефони, като полага основите на последващи емблематични модели като Nokia 3310. Много функции, които по-късно станаха синоним на марката Nokia, включително играта Snake, персонализираните панели, вграденият композитор на мелодии и дизайнът без антена, бяха въведени за първи път с 3210, преди да бъдат усъвършенствани и популяризирани от неговия наследник, 3310.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Иванов

    0 0 Отговор
    Важно е да има голям дисплей и батерия 1500 милиампера и удобна клавиетура тоест,батерия като 6300 4 g и клавиетура му но с екран на 8210 4g