Last news in Fakti

20 Март, 2024 17:00 1 917 2

Изтекоха характеристиките на евтиния Pixel 8a

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8-
  • pixel 8 a

Google отново не успя да ги опази в тайна

Изтекоха характеристиките на евтиния Pixel 8a - 1

Предстоящият Pixel 8a на Google предизвиква очакване преди евентуалното му представяне на годишната конференция за разработчици I/O през май. Неотдавнашните изтичания на информация предполагат някои значителни подобрения в сравнение с неговия предшественик Pixel 7a, макар и придружени от потенциално увеличение на цената.

Едно от забележителните подобрения е въвеждането на 120 Hz честота на опресняване, което е първото за линията Pixel от серия a. Освен това Pixel 8a ще се захранва от чипсета Tensor G3, което го изравнява с Pixel 8 и Pixel 8 Pro по отношение на изчислителната мощност.

По отношение на дисплея Pixel 8a обещава впечатляваща максимална HDR яркост от 1400 нита, предлагайки подобрено визуално изживяване. Очаква се дизайнът на устройството да отразява този на колегите му от по-висок клас - Pixel 8 и Pixel 8 Pro, като поддържа единна естетика в цялата линия. Освен това Pixel 8a ще разполага с поддръжка на DisplayPort изход.

Що се отнася до възможностите на камерата, Pixel 8a ще запази същата конфигурация на камерата като своя предшественик, Pixel 7a. Разширената наличност на Pixel 8a обаче е може би най-вълнуващият му аспект. Докато Pixel 7a беше ограничен до 21 държави, Pixel 8a ще бъде пуснат на тези пазари, както и на няколко нови, включително Чехия, Естония, Финландия, Унгария, Литва, Латвия, Полша, Румъния, Словакия и Словения.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е46ца

    7 2 Отговор
    Един от най-добрите компактни телефони , дори може би най-добрия.Топ камера , топ процесор и батерия и на добра цена.Какво му трябва повече на човек.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Е46ца":

    Официален канал за продажба и сервиз! Нищо повече! А, и китайците пе спят, така.че ...