Last news in Fakti

22 Май, 2024 18:53 3 594 8

Apple представи ъпдейт с важни поправки

  • apple-
  • ios-
  • iphone

iOS 17.5.1 трябва да реши проблема с появяващите се снимки

Apple представи ъпдейт с важни поправки - 1

Apple се принуди да пусне нов ъпдейт, след като се появи бъг в iOS 17.5. Потребителите останаха изплашени, след като откриха, че изтрити преди това снимки, някои от които датиращи от години, мистериозно се появяват отново в галерията.

Първоначалният отговор на Apple не беше точно вдъхващ доверие. Бележките към актуализацията за iOS 17.5.1 са характерно неясни, като споменаваха общи "важни поправки на грешки" и "рядък проблем" с повредени снимки.

Макар че Apple все още не е предоставила подробен доклад за точната причина за грешката, бързото пускане на iOS 17.5.1 подсказва, че компанията е дала приоритет на възможно най-бързото ѝ отстраняване.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    0 2 Отговор
    Чичо от село пита кфо е това ъпдейт.
    Да ли се яде или пие ?!?!
  • 2 Агроном

    6 1 Отговор
    Ябълките трябва редовно да се пръскат с пестициди.
  • 3 Всичко се пази

    5 0 Отговор
    Всичко което е в интернет се пази, за момента в който ще дойдат квантовите компютри….. има квантови компютри, говоря масово да навлязат….. тогава чак ще осъзнаете колко е хубаво да си инкогнито
  • 4 поредно доказателство

    3 0 Отговор
    че няма безплатен обяд. И че НИЩО не се трие. Информацията е по-ценна от златото.
  • 5 Кекавото андроидче

    2 3 Отговор
    Русофилите с тия картонени андроиди от Китай,като го изтървем на асфалта става на парчета

    Коментиран от #7

  • 6 Триене ли…???

    4 0 Отговор
    Ха-ха-ха, наивници! Всеки компромат се пази, в случай, че станеш обществен фактор и не искаш да играеш по свирката на дълбоката държава!
    Но, иначе, няма световна конспирация… Просто едни добри хора харчат милиарди, за да ви пазят изтритата информация - ей така, от добро сърце!
  • 7 Кекаво айфонче

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Кекавото андроидче":

    А кекавия айфон, като го изтървеш на асфалта, на какво става?!
    Съквартиранта ми си изпусна айфона на ламината, в понеделник и дисплея му стана черен, единствено в долния десен ъгъл се виждаха процентите на батерията.

    Коментиран от #8

  • 8 Виктор

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Кекаво айфонче":

    Изтървах айфон 14 от 30 см,дисплея му стана на сол заедно с протектора. Така се случи и с една 6ца. Няма зн. китаец ли е какъв е. Въпрос на късмет общо взето. Добре е човек да е обективен. Приятен ден :)