Last news in Fakti

22 Май, 2024 19:02 3 440 6

iPhone 16 Pro Max ще получи нова камера

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 16

Смартфонът ще заложи на подобрен ултраширокоъгълен модул

iPhone 16 Pro Max ще получи нова камера - 1

Нови слух16 ове появили се в интернет пространството сочат за голям ъпгрейд на камерата за предстоящата серия iPhone 16 Pro на Apple. Изтичането предполага ясна стратегия за разграничаване на моделите iPhone 16 Pro и Pro Max по отношение на техните ултрашироки сензори.

Според слуховете iPhone 16 Pro Max ще бъде оборудван с чисто нов 48-мегапикселов ултраширок сензор, който потенциално може да предложи значителни подобрения в качеството на изображението и работата при слаба светлина. Това съответства на слуховете, разпространявани от октомври миналата година, и може да бъде добре дошло подобрение за фотографите и ентусиастите, които отдават приоритет на този тип камери.

Междувременно изтичането на информация показва, че iPhone 16 Pro може да се откаже от този ъпгрейд или поне тази година тази година. Вместо това се очаква той да наследи добре оценения телефото обектив с 5-кратно увеличение от своя предшественик iPhone 15 Pro Max.

Противоположните подходи към ултраширокоъгълните и телефото камерите на iPhone 16 Pro и Pro Max може да са стратегически ход на Apple. Той увеличава разликата в характеристиките на двата модела, като потенциално може да повлияе на решенията за покупка на потребителите, които отдават приоритет на конкретни функционалности на камерата. Вероятно ще трябва да изчакаме официалното съобщение на Apple, за да потвърдим тези слухове, но изтичането на информация дава интересна представа за възможната посока, която Apple може да поеме със системата на камерата на iPhone 16 Pro.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Преместих

    8 4 Отговор
    си го в другия крачол
  • 2 Потрес

    9 7 Отговор
    48MP сензор сред конкурентните 200MP от Samsung, Xiaomi...... :-/
  • 3 Хахахха

    6 0 Отговор
    Редакторчетоооооо - спешно БУКВАР !!!!!!!
  • 4 Учител

    6 0 Отговор
    Поредната неграмотна статия от поредния неграмотен автор. Пияни ли ги пишете така, дрогирани ли...

    Коментиран от #5

  • 5 Така е

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Учител":

    Тоя пикльo на снимката отдавна се е доказал що за стока е :)
  • 6 Много ми е зор за тая смeшна компания

    1 0 Отговор
    Като искат и 100 камери да сложат, АйШитът ще си единствено и само моден аксесоар на разглезените льoльовци с ниско его.