Last news in Fakti

23 Май, 2024 09:23 1 869 3

Tesla добави още един аксесоар вдъхновен от Cybertruck

  • tesla-
  • cybertruck-
  • пикап-
  • термос

Cybervessel е термос с квадратни форми

Tesla добави още един аксесоар вдъхновен от Cybertruck - 1

Най-новото попълнение в онлайн магазина на Tesla носи името Cybervessel, и както може да се предположи, има връзка със Cybertruck на същата компания. Това е модерен термос с двойни стени, който е направен в стила на пикапа.

За разлика от традиционните цилиндрични термоси, Cybervessel е с ръбати линии и може да побере до 591 мл. течност. Квадратният връх придава уникален вид, наподобяващ пресечена осмоъгълна призма.

Tesla добави още един аксесоар вдъхновен от Cybertruck

Наличен в неръждаема стомана или прахово боядисан в матово черно, Cybervessel черпи ясно вдъхновение от гамата на Tesla. Не става въпрос обаче само за външен вид - той е проектиран и така, че да пасва идеално в поставките за чаши на Tesla и е съвместим с всички автомобили на компанията.

На цена от 50 долара Cybervessel вече се предлага в американския магазин на Tesla, предлагайки на ентусиастите на Tesla поредния аксесоар за техния автомобил.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Електрокари

    9 0 Отговор
    Когато не се продават автомобилите им, предлагат термуси,чаши и т.н.!
  • 2 търговси представител

    7 1 Отговор
    дааааааа
    Предлагаме вайно в цилофан и висока цена.Така шметките си го купуват и се фукат на бедняците как си пият кафето в термос за 200 долара и как вкуса му бил невероятен .Начи кат взема една лопата....да е а и цървулите ви да е а
  • 3 Гост

    4 0 Отговор
    Мисля, че на хората им стига толкова сайбъртръкщина.