29 Май, 2024 15:32 3 611 0

Samsung пуска конкурент на Apple Watch Ultra

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy watch-
  • apple watch-
  • ultra

Очаква се устройството също да носи името Galaxy Ultra

Samsung пуска конкурент на Apple Watch Ultra - 1

Сертификационен процес в Обединените арабски емирства разкри предстоящия смартчасовник на Samsung, потвърждавайки името му като Galaxy Watch Ultra. Това изтичане на информация, съчетано с останалите слухове, предоставя примамлив поглед към това, което Samsung е подготвила за любителите на този тип аксесоари.

Galaxy Watch Ultra се появява във вариант (SM-L705F), оборудван с клетъчна свързаност, освобождавайки ви от зависимостта от телефона за разговори и данни. Слухове за дизайна предполага, че Watch Ultra ще има уникален корпус, различен от този на досегашните устройства. Очаква се да се появи и класически въртящ се безел, който е основен елемент за навигация в менютата на смарт часовниците на Samsung.

Galaxy Watch Ultra би могъл да предефинира издръжливостта на смарт часовниците на компанията с потенциална продължителност на работа от 100 часа. Очаква се моделът да бъде захранван от новия SoC Exynos W1000.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА