3 Юни, 2024 16:14 1 536 2

Apple стартира международните продажби на Vision Pro

  • apple-
  • iphone-
  • vision pro

Това ще се случи в края на юли

Apple стартира международните продажби на Vision Pro - 1

Чакането за любителите на технологии извън САЩ почти приключи. Говори се, че дългоочакваният хедсет за смесена реалност Vision Pro на Apple, пуснат на вътрешния пазар през март, ще направи своя глобален дебют през юли тази година. MacRumors съобщава, че Обединеното кралство, Канада и Китай ще бъдат първата вълна от държави, в които ще се появи Vision Pro, като целевият период за пускане на пазара е втората половина на юли.

За тази международна експанзия свидетелстват последните събития в магазините на Apple в Обединеното кралство. Съобщава се, че тези обекти са получили ново обзавеждане, вероятно предназначено за демонстрации на Vision Pro в магазините. Освен това слуховете сочат, че тези магазини са в процес на вътрешен ремонт, планиран за юли, който може да съвпадне с пристигането на аксесоарите и техните рекламни материали.

Въпреки че все още се очаква официално потвърждение, годишната конференция на разработчиците на Apple на 10 юни е вероятното място за официално обявяване на графика за международно разпространение. Това глобално пускане на пазара означава значителна стъпка за Vision Pro, която потенциално може да доведе технологията за смесена реалност на Apple до много по-широка аудитория.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАЧИ,..ТЕ ТИЯ НАОЧИЛА СА

    1 0 Отговор
    МАСКАЛЯК- ТВОРЕНИЕ, СЪЗДАДЕНИ СПЕШЪЛ ЗА 18 кг. МАСКАЛСКИ ТАБЛЕТ (ПЛАНШЕТ) СДЕЛАН С ДЪРВОДЕЛСКИ ВИНТОВЕ
  • 2 МаДа

    2 5 Отговор
    Пилотите на ф22 носят подобни шлемове.
    С натискане на копче могат да гледат във всички посоки все едно летят без самолет.
    Виждат също и всички данни от компютъра, цели и т.н.
    Китайците и руснаците ще се изтрепят да купуват.