4 Юни, 2024 14:29 1 449 2

Apple излезе със становище за грешката с новия iPad

  • apple-
  • ipad-
  • air-
  • процесор

Компанията каза, че данните са верни, въпреки неправилния брой на ядрата

Apple излезе със становище за грешката с новия iPad - 1

Както вчера ви съобщихме, потребители останаха объркани с относно спецификациите на новия iPad Air, като проблемите се зародиха основно от това с колко броя ядра е процесорът M2 в таблета. От Apple излязоха със заключение, което гласи, че въпреки че броят на ядрата е бил грешка,подобренията в производителността, които рекламират за iPad Air 2024, все още са точни. Техният уебсайт твърди, че процесорът е с 15% по-бърз, графиката - с 25% по-бърза, а пропускателната способност на паметта - с 50% по-голяма в сравнение с модела от 2022 г., задвижван от М1.

Въпреки че първоначалното недоразумение по отношение на броя на ядрата не е умишлено, Apple уверява купувачите, че действителната производителност на новия iPad Air съответства на твърденията им.

Резултатите от бенчмарковете поставят графичния процесор на iPad Air между 8- и 10-ядрените варианти, които се намират в MacBook Air, оборудван с M2.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на О.Л.Х.

    5 1 Отговор
    Тайната е, че ядрото което не се вижда, реално си съществува,
    но то се занимава САМО с шпиониране на юзера...
  • 2 Наблюдател

    7 1 Отговор
    Самсунг са в космоса,
    Apple - си е адна гнила ябълка. Това говорят фактите цена-качество!