Last news in Fakti

13 Юни, 2024 12:17 998 0

Samsung заменя хартиените плакати с електронни

  • samsung-
  • дипслей-
  • реклама

Новата технология може да революционизира пазара

Samsung заменя хартиените плакати с електронни - 1

По време на изложението InfoComm в Лас Вегас бе представен цветният дисплей Color E-Paper TV на Samsung, който е предназначен за търговска употреба. Въпреки че все още е прототип, той може да се похвали с някои впечатляващи характеристики. 32-инчовият дисплей използва технология за електронно мастило, която му позволява да показва до 60 000 цвята с невероятна детайлност.

Дисплеят консумира минимално количество енергия, когато показва статични изображения, като изисква захранване само при обновяване на съдържанието. Това го прави изключително енергийно ефективен и позволява поставянето му на нетрадиционни места.

С 8 GB вътрешна памет дисплеят може да показва предварително заредено съдържание. Освен това предлага свързаност чрез Bluetooth, Wi-Fi и два порта USB-C (един за захранване и един за пренос на данни), което осигурява гъвкавост при предоставянето на съдържание.

Рамката може лесно да се сменя, за да отговаря на различни среди, а дисплеят е съвместим със стандартни стенни монтажи. За да опрости управлението на съдържанието, Samsung планира да пусне специално приложение за лесно управление на това, което се показва на екрана.

Цветният E-Paper TV на Samsung има потенциала да направи революция в рекламата и информационните табла в офиси, молове, магазини за търговия на дребно и дори на открити обществени места.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА