Last news in Fakti

25 Юни, 2024 17:56 3 767 5

YouTube въвежда изключително полезна нова функция

  • youtube-
  • функция-
  • заспиване-
  • приложение

Приложението за Android получава Sleep режим

YouTube въвежда изключително полезна нова функция - 1

В мобилното приложение на YouTube най-накрая се появява таймер за заспиване. Тази дългоочаквана функция беше разкрита чрез код от на най-новото приложение на YouTube за Android.

Предстоящият таймер за заспиване ще позволи да зададете определена продължителност (часове и минути), след която възпроизвеждането ще спре автоматично. Въпреки че YouTube Music вече предлага таймер за заспиване, както и много други аудио приложения, огромната потребителска база на YouTube прави това допълнение важно за тях. Потребителите на iPhone може да не намират липсата на собствен таймер за заспиване за проблем, тъй като iOS предлага системен таймер, който може да спре всяко възпроизвеждане на медия.

Точната дата на пускане на функцията таймер за сън остава в тайна, но присъствието ѝ в кода подсказва, че тя е на хоризонта.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    17 2 Отговор
    От 4 минутен клип, пет минути се падат на реклами, които задължително трябва да изгледаш, независимо дали рекламирания продукт те интересува или не.
    Ами, не! Мерси Ютюб, но предпочитам да си прахосвам времето в нещо по-полезно.

    Коментиран от #5

  • 2 хитринка

    10 0 Отговор
    ако си излязал от профила си можеш да им блокираш рекламите, не можеш да ги блокирваш само ако си във своя профил, като гост ги блокирваш и ютуб мълчи

    Коментиран от #4

  • 3 Ха ха ха

    6 4 Отговор
    Най важната функция на света .Идиоти .Вече гледам You tube не повече от 5 минути на ден за репортажите в Украйна при това с включен блокер
  • 4 Знайко

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "хитринка":

    Слагаш си ublock origin и youtube annotation block и си ти.
    Това,че няма да гледаш реклами, не означава че ще гледаш качествено съдържание, но поне няма да си губиш времето снеща които не те интересуват
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.