Last news in Fakti

27 Юни, 2024 19:19 1 619 7

OnePlus показа новия си флагман с революционна батерия

  • oneplus-
  • смартфон-
  • ace 3

Ace 3 Pro пристига с нова технология

OnePlus показа новия си флагман с революционна батерия - 1

OnePlus най-накрая открехна завесата за Ace 3 Pro след седмици на изтичане на информация. Макар че много от спецификациите на телефона вече бяха разпространени, сега имаме и официално потвърждение за тях.

На първо място OnePlus потвърждава, че новият флагман се захранва от най-новия процесор Snapdragon 8 Gen 3 на Qualcomm. За да затвърди позицията на Ace 3 Pro в горния ешелон на флагманите, OnePlus го зарежда с до невероятните 24 GB RAM и огромната 1 TB вътрешна памет (UFS 4.0). Дисплеят е с размер 6,78 инча и използва технологията LTPO OLED, като предлага резолюция 1,5K, честота на опресняване 120Hz за плавни визуални ефекти и максимална яркост 4500 нита.

Преминавайки към камерата, OnePlus Ace 3 Pro отразява конфигурацията на OnePlus 12R, като разполага с 50-мегапикселов основен сензор с бленда f/1,8 и оптична стабилизация на изображението. Системата на камерата се допълва от 8-мегапикселов ултраширок обектив и 2-мегапикселова макрокамера.

Истинската иновация на Ace 3 Pro обаче се крие в новата му батерия. Тази технология вероятно е основната причина OnePlus да избере да пусне още един флагман, толкова подобен на OnePlus 12R. Ace 3 Pro разполага с мощна батерия с капацитет 6100 mAh, която може да се похвали с "динамично регулиране нна зареждане в рамките на разумен диапазон". Това трябва да осигури по-здравословен живот на батерията и по-бързи скорости на зареждане. Разработена в сътрудничество с CATL, тази нова технология вероятно ще бъде възприета с от OnePlus, като през следващите месеци се очаква на пазара да се появят още смартфони, оборудвани с Glacier Battery.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ

    8 4 Отговор
    ПРОДУКТ НА ИНДУСТРИЯТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ :)
    . ..
    КОГА ЕВРОПА ИЛИ АМЕРИКА МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ТАКЪВ ТЕЛЕФОН ?

    Коментиран от #2, #5

  • 2 европеец

    6 3 Отговор

    До коментар #1 от "АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ":

    Споко, направили са по-добър. Освен това са измислили чипчетата в новия One Plus. И са му написали софтуера, да се ненадяваш. Даже печелят от всяка продадена бройка.

    Коментиран от #4

  • 3 Фен

    17 3 Отговор
    Изостанала работа е това. Я вижде нововъведенията на Apple - вече години продават телефоните си без зарядно. Найс,а? Скоро ще предложат и най-новата екстра на феновете си - празна кутия, телефона се заплаща отделно.
  • 4 ЕвракИдиот

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "европеец":

    Къде това бе, еврак? Афганите в Хамбург ли написаха софтуера или сирийците в Брюж сглобиха чиповете?
  • 5 Александр

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРИЯ":

    Процесорът китайски ли е?
  • 6 европеец

    3 5 Отговор
    Радвам се, че се интересуваш.
    Qualcom е американска фирма от Сан Диего, Калифорния. Те измислят чипчетата и ги произвеждат в TSMC, Тайван.
    Alphabet Inc., собственик на Google, които създават и поддържат Android, e компания от Mountain View, опять California.
  • 7 Форд

    4 1 Отговор
    3 години поддръжка на андроида и още 2 на сигурността!!!