Last news in Fakti

3 Юли, 2024 11:54 1 303

Посрещни лятото с телевизия от А1 на специална цена от 8,99 лв. на месец

  • а1-
  • телевизия-
  • цена

През юли вземи телевизия от А1 на специална цена от 8,99 лв. на месец за целия период на договора, наслади се на над 100 ТВ канала без нужда от инсталация, възползвай се от интерактивни функции и 7 дни архив

През юли А1 дава възможност на настоящи и бъдещи клиенти да се възползват от специална цена за телевизия – 8,99 лева на месец за целия период на договора. Абонаментният план включва над 100 ТВ канала, 30+ канала с HD качество, както и програми с 4К Ultra HD резолюция.

Телевизията от А1 превръща традиционното забавление пред малкия екран в истинско преживяване. Офертата е лесна за активиране и използване, предоставяйки максимално удобство на потребителите. Сред предимствата на абонаментния план са редица интерактивни функции като „стартиране отначало“, която позволява на зрителите да стартират отначало текущо предаване само с едно натискане на бутон, „времево изместване“, с която могат да паузират, превъртат напред или назад, докато гледат на живо, както и запис на предавания по избор, които предстоят да се излъчат, дори докато гледат друг канал или не са пред телевизора.

Абонирането за този тип услуга предлага и още удобства – тематично обединение на различни канали и 7 дни архив. Желаещите да се възползват от специалните летни условия за телевизия от телекома могат да го направят в магазините на А1 или онлайн на A1.bg.



Свързани новини