22 Юли, 2024 17:36 1 631 1

OnePlus Open 2 може да се похвали с огромна батерия

  • oneplus-
  • open 2-
  • сгъваем смартфон

Ако слуховете се потвърдят, тя ще разполага с 6000мАч

OnePlus Open 2 може да се похвали с огромна батерия - 1

OnePlus ще вдигне летвата за живота на батерията на сгъваемите смартфони с предстоящия си модел Open 2. Според Digital Chat Station се очаква устройството да разполага с батерия с капацитет 6000 мАч.

Това значително подобрение вероятно се дължи на партньорството на OnePlus с CATL по иновативната технология Glacier Battery. Това ново решение за батерията, което се очаква да дебютира в OnePlus Ace 3 Pro, обещава 23% увеличение на енергийната плътност в сравнение с традиционните Li-Ion клетки.

Ако тези слухове се окажат верни, OnePlus Open 2 може да предефинира очакванията за живота на батерията при сгъваемите смартфони, като потенциално предложи на потребителите безпрецедентна издръжливост, без да прави компромис с производителността или размера.

Очаква се устройството да бъде пуснато на пазара през първото тримесечие на 2025 г. и ще се захранва от чипсет Snapdragon 8 Gen 4. Въпреки че официалните подробности все още не са потвърдени, перспективата за сгъваем OnePlus с батерия с капацитет 6000 мАч несъмнено е вълнуваща за потребителите, които търсят устройства с дълъг живот.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    2 0 Отговор
    Чак "огромна"... Мото G54 - бюджетен модел, също е с 6А батерия.