23 Юли, 2024 16:20 1 658 0

Huawei Mate 70 ще се появи по-късно от очакваното

  • huawei-
  • mate-
  • mate 60 pro-
  • mate 70 pro

Очаква се това да се случи най-рано през октомври

Huawei Mate 70 ще се появи по-късно от очакваното - 1

Дългоочакваната серия Mate 70 на Huawei, наследник на Mate 60 Pro, е изправена пред неочаквано препятствие. Според информация на Digital Chat Station, компанията изпитва потенциално забавяне на пускането на серията на пазара, което ще я отложи от първоначално предвидената премиера през септември до времева рамка между средата и края на четвъртото тримесечие на тази година. Въпреки че конкретните причини за това отлагане остават забулени в мистерия, то несъмнено намалява ентусиазма на нетърпеливите фенове на Huawei.

Въпреки неуспеха, технологичният гигант продължава да демонстрира своята отдаденост на иновациите. Според слуховете серията Mate 70 ще бъде оборудван с по-мощен чипсет Kirin 9100, който ще надгради производителността на своя предшественик. Освен това се очаква устройството да разполага с авангарден 1,5K LTPO OLED дисплей с 3D технология за разпознаване на лица. Съобщава се, че за да повиши фотографското изживяване, Huawei включва усъвършенстван сензор OmniVision OV60K с променлива бленда, който обещава изключително качество на изображението при различни условия на осветеност. Освен това се очаква в серията Mate 70 да има по-големи батерии, надвишаващи капацитета от 5000 мАч, които да предлагат на потребителите удължено време за използване с едно зареждане.

С наближаването на датата на пускане на пазара феновете несъмнено ще разберат още подробности за серията Mate 70.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА