15 Август, 2024 10:59 3 850 2

Toyota вече продава бронирана Corolla

  • toyota-
  • бразилия

​Тя е налична заедно с други модели в Бразилия

Toyota вече продава бронирана Corolla - 1

Toyota Бразилия си партнира с местни фирми за брониране, за да предложи бронирани версии на популярния седан Corolla, както и на други модели като Corolla Cross, пикапа Hilux и кросоувъра SW4.

Тази услуга се предлага както за нови, така и за употребявани автомобили, като осигурява на клиентите желано ниво на защита. Процесът на брониране включва подсилване на каросерията със специализирани материали и монтиране на по-дебели стъкла, за да издържат на атаки от огнестрелни и други оръжия.Въпреки че точната цена на това подобрение не е разкрита, тя вероятно ще бъде значителна.

A post shared by Avallon Blindagens (@avallonblindagens)

Това предложение е насочено към специфичен пазарен сегмент в Бразилия, където личната безопасност е все по-наболяла грижа. Като предоставя бронирани версии на популярни модели, Toyota отговаря на нуждите на клиентите, които търсят повишена сигурност, без да жертват практичността или достъпността си.

Наличието на бронирани Corolla и други модели на Toyota в Бразилия подчертава развиващия се автомобилен пейзаж, в който производителите все повече адаптират своите предложения, за да отговорят на разнообразните нужди на потребителите в различни региони.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бочко

    6 4 Отговор
    1,6 безин ли?
  • 2 хотели как лучше а получилось как всегда

    3 1 Отговор
    Ниско ниво на бронировка и много висока цена