28 Август, 2024 16:30 1 642 0

HMD представи Barbie Phone

  • hmd-
  • global-
  • phone-
  • barbie phone-
  • nokia

Сгъваемият телефон е наследник на Nokia 2260 Flip

HMD представи Barbie Phone  - 1

HMD Global, компанията, която стои зад телефоните на Nokia, най-накрая представи дългоочаквания си флип телефон на тема Barbie. Това стилно устройство е обновена версия на класическия Nokia 2660 Flip, изпълнена с емблематичната естетика на Barbie.

HMD представи Barbie Phone

Както се очаква от сътрудничеството с Barbie, розовото заема централно място. Телефонът се отличава с наситено розов корпус, в комплект със сменяема батерия с капацитет 1450 mAh, розов USB-C кабел и координирана по цвят почистваща кърпа. За да персонализирате още повече изживяването, телефонът се предлага с разнообразни аксесоари, включително два сменяеми задни капака, мъниста за каишка за телефон, амулети за телефон и стикери на Barbie.

Телефонът на Barbie разполага с 2,8-инчов основен екран и 1,77-инчов покриващ екран, задвижван от чипсет Unisoc T107 с 64 MB RAM и 128 MB разширяема памет. За заснемане на спомени е включена основна VGA (0,3MP) камера. Опциите за свързване включват Bluetooth 5, жак за слушалки и USB-C порт за зареждане и пренос на данни.

HMD представи Barbie Phone

В зависимост от региона телефонът Barbie работи с операционна система S30+ или KaiOS. HMD е разширила персонализацията и върху софтуера, с Barbie икони, тапети и уникални рингтонове. За да насърчи дигиталното здраве, телефонът разполага с приложение „Barbie медитация“ и напомняния за грижа за себе си.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА