28 Август, 2024 18:04 1 522 1

Instagram и Spotify обединяват сили

  • instagram-
  • spotify-
  • meta-
  • facebook

Двете компании ще работят заедно за подобряване на изживяването при слушане на музика

Instagram и Spotify обединяват сили - 1

Meta, компанията майка на Instagram, си сътрудничи със Spotify, за да въведе нова функция за споделяне на музика в платформата. Тази функция ще позволи на потребителите непрекъснато да споделят музиката, която слушат, чрез бележките в Instagram.

Като свържат акаунтите си в Instagram и Spotify, потребителите могат автоматично да генерират бележка, представяща песента, която звучи в момента. Тази бележка ще бъде видима за другите потребители в раздела DM или в профила на потребителя.

Тази функция надгражда съществуващата възможност на Instagram да споделя 30-секундни клипове на песни в Notes, въведена през 2022 г. Тя предоставя на потребителите допълнителни начини да изразяват себе си и да се свързват с аудиторията си чрез музика.

Партньорството на Meta и Spotify се простира отвъд тази нова функция. И двете компании изразиха загриженост относно европейските правила за отворен изкуствен интелект, като предупредиха, че континентът може да изостане поради сложния си регулаторен пейзаж.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пена

    1 0 Отговор
    Оф, нямам соц . мрежи
    И баба ми нямаше.