16 Септември, 2024 16:59 1 049 2

Сгъваемият Pixel 9 Pro Fold не се оказа особено здрав (ВИДЕО)

  • pixel-
  • pixel 9-
  • pixel fold

Смартфонът поддава в средната част

Сгъваемият Pixel 9 Pro Fold не се оказа особено здрав (ВИДЕО) - 1

В скорошен видеоклип на JerryRigEverything сгъваемият Google Pixel 9 Pro беше подложен на серия от тестове за издръжливост. Въпреки че устойчивостта на устройството на надраскване се оказа впечатляваща, структурната му цялост беше основен проблем.

Pixel 9 Pro Fold не успя да се справи с теста за огъване, като се счупи наполовина при натиск отзад. Този неуспех се дължи на линията на антената, която минава от двете страни на сгъваемия екран. Вътрешните компоненти на устройството, включително UTG екранът, дънната платка, камерите и двойните батерии, също бяха разкрити по време на процеса на разглобяване.

Въпреки че устройството може да предлага впечатляващи функции и производителност, неговата податливост на повреди може да бъде недостатък за някои потребители.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    0 2 Отговор
    Нищо, де, андроидаджиите си го харесват.
  • 2 неам нерви

    0 0 Отговор
    Луд с картечница:)