19 Септември, 2024 15:24 1 056 6

Очаква се Huawei да продаде 1 милион сгъваеми смартфона с цена от 5 хиляди лева

  • huawei-
  • mate-
  • mate x

Първоначално компанията очакваше двойно по-малко

Очаква се Huawei да продаде 1 милион сгъваеми смартфона с цена от 5 хиляди лева - 1

Дългоочакваният Mate XT Ultimate на Huawei, първият в света смартфон с три сгъваеми панела, отбеляза рязък ръст в търсенето. Първоначалните оценки сочеха, че Huawei ще достави около 500 000 бройки от устройството през тази година. Въз основа на неотдавнашни проучвания на анализатора Минг-Чи Куо обаче прогнозата беше коригирана до 1 милион броя.

Въпреки високата си цена от 2 535 EUR Mate XT Ultimate предизвика значителен интерес сред потребителите. Все още обаче не е ясно дали това първоначално търсене ще се запази през цялата година, тъй като предишните флагмани на Huawei отбелязаха спад в продажбите след първоначалното си пускане на пазара.

Очаква се Huawei да продаде 1 милион сгъваеми смартфона с цена от 5 хиляди лева

Освен това високите разходи за ремонт на Mate XT Ultimate могат да възпрат някои потенциални купувачи. От съществено значение е потребителите да обмислят внимателно дългосрочните разходи, свързани с притежаването на такова премиум устройство.

Huawei Mate XT Ultimate ще бъде на разположение за закупуване в Китай на 20 септември. Данните за продажбите ще дадат ценна информация за това как пазарът приема този иновативен трислоен смартфон.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дупничанин

    8 0 Отговор
    Че те без пари, бе!
  • 2 Мдааа

    8 1 Отговор
    С еврейски "екстри" или без 🙄 Не мерси!
  • 3 Тома

    7 3 Отговор
    Защото са пълни с бум бум за това цената е такава
  • 4 колелото на късмета

    6 1 Отговор
    Дабе, да! Изсипваш една шапка пари, а накрая да се окаже и че не гърми.
  • 5 мишо

    1 1 Отговор
    Това е за богати комуисти. А как гърми... 🤯
  • 6 карате кид оригинала

    2 0 Отговор
    А сгъваемия айфон когаа!?

    Хехеххе апъл луузерите в консюмер тех сектора. Тръмпоча наложи санкциите на Хуавей и за кратко и на Ксиаоми, но пак не спасиха потъващия кораб апъл.