26 Септември, 2024 17:46 1 503 3

Samsung се издаде за цените на евтиния S24 FE

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy s24-
  • s24 fe

Американския сайта на компанията разкри някои от моделите

Samsung се издаде за цените на евтиния S24 FE - 1

Предстоящият Galaxy S24 FE се очаква да предложи завладяваща комбинация от функции и достъпна цена. Въпреки че дизайнът и цялостната естетика на телефона остават забулени в мистерия, имаме солидна представа за основните му спецификации след като от американския сайт на компанията разкриха някои подробности.

Една от отличителните черти на S24 FE е неговата система от камери. Въпреки че тя много наподобява конфигурацията, открита в предшественика му, включването на ProVisual Engine предполага, че Samsung е направила значителни подобрения в обработката на изображенията и изчислителната фотография. Този енджин, който включва технологии като Nightography, Generative Edit, AI Fusion и Expert RAW, би трябвало да осигури подобрена производителност при слаба светлина, творчески инструменти за редактиране и по-професионални възможности за заснемане на снимки.

Samsung се издаде за цените на евтиния S24 FE

Под капака S24 FE ще се захранва от чипсет Exynos 2400e. Макар че това е малко по-слабо отверсията на чипа, използван във флагманската серия S24, той все пак обещава да осигури впечатляваща производителност за устройство от среден клас. В съчетание с 8 GB RAM и широки възможности за съхранение, S24 FE би трябвало да може да се справя с лекота с трудни задачи.

6,7-инчовият OLED дисплей на телефона е друг акцент. Предлагайки висока честота на опресняване и ярки цветове, той би трябвало да осигури поглъщащо зрително изживяване за игри, стрийминг и потребление на съдържание. В САЩ цените започват 650 и 710 долара в зависимост от пространството за съхранение


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жо суи негро

    9 2 Отговор
    Фвйк едишън, яжте си ги за "само" 700 евро
  • 2 ИванКайман

    2 1 Отговор
    "В САЩ цените започват 650 и 710 долара..."

    А скъпия Самсунг колко чини?!
  • 3 Евтин не е

    3 0 Отговор
    Евтин за мене е под 100 долара. Върши същата работа без рекламната истерия.