24 Октомври, 2024 14:59 441 3

Honor представи новата си ОС

  • honor-
  • magic os-
  • операционна система

MagicOS 9.0 залага на изкуствения интелект

Honor представи новата си ОС  - 1

Honor представи MagicOS 9.0 - нова операционна система, която се захранва от изкуствен интелект. Операционната система е базирана на Android 15 и разполага с редица нови функции, включително персонализиран асистент с изкуствен интелект, подобрени функции за поверителност и сигурност и преработен потребителски интерфейс.

Една от ключовите характеристики на MagicOS 9.0 е интегрирането на гласовия асистент Yoyo. Асистентът Yoyo се захранва от собствения езиков модел на Honor, MagicLM, който му позволява да разбира език и компютърни команди. Асистентът може да се използва за изпълнение на различни задачи, като например поръчка на кафе, извършване на покупки и проверка на плащания.

Honor представи новата си ОС

MagicOS 9.0 идва и с редица други нови функции, включително:

Откриване на фалшификати с изкуствен интелект: Тази функция помага за защита на потребителите от измами и други злонамерени действия.

Универсален работен плот: Тази функция позволява на потребителите да персонализират интерфейса на работния плот по свой вкус.

Вълшебен заключен екран: Тази функция предоставя нов и иновативен начин за заключване и отключване на устройството.

Вълшебен стил: Тази функция позволява на потребителите да персонализират външния вид на операционната система.

Галерия с изкуствен интелект, Изтривалка с изкуствен интелект, Възстановяване на лица и Разширяване на изображения с изкуствен интелект: Тези функции използват изкуствен интелект за подобряване на снимки и изображения.

Honor потвърди, че над три дузини устройства ще получат актуализацията MagicOS 9.0. Все още обаче не е обявен графикът на разпространение за международните устройства.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига глупости

    1 0 Отговор
    Операционна система е Андроид 15. Това в какво си я облякъл и какви програми си сложил няма нищо общо.
  • 2 Джон

    0 0 Отговор
    Хандроид
  • 3 Джон

    0 0 Отговор
    Боже, как са крали от Апъл, като се загледах в картинките горе!