13 Юли, 2021 14:33 12 936 61

Чеков: На България ѝ предстои битка, а Николай Василев не е командир (ВИДЕО)

  • божидар чеков-
  • българи в чужбина-
  • проектокабинет на итн

От трети избори ще спечели само временното правителство и г-н Радев, коментира писателят

Чеков: На България ѝ предстои битка, а Николай Василев не е командир (ВИДЕО) - 1

С участието си в изборите българите от чужбина доказаха, че искат да участват в случващото се в своята родина. Избирателната ни система не позволява да се формулира едно ясно мнозинство. Никъде в света няма 36-37 партии, никъде няма субсидии за медийна изява. Тази система позволява да се разпръсква недоволството и да няма една политическа сила, която да бъде алтернатива. Всичко това трябва да се промени с времето, но то тече. Оказва се, че който влезе в парламента не иска вече нищо да променя. Ако има мажоритарна избирателна система с два тура, половината ще изчезнат. Това заяви в студиото на ФАКТИ писателят и журналист Божидар Чеков.

"Постепенно чувството, насадено от БКП, че българите в чужбина са предатели, започна да се топи. Връзката между българите от страната и тези от чужбина стана по-естествена до момента, в който дойдоха юпитата на НДСВ, които оставиха много лоши следи в българската икономика. Те не бяха избрани от българите в чужбина. Мечтата ми е да има такива, които да се върнат в България, а не парашутисти. Хората от "Има такъв народ" отговарят на надеждите на обществото за нещо ново и чисто. Обаче като ръководител на това правителство слагат г-н Василев. Хора от партията имат резерви към него, аз нямам резерви, аз вадя червен картон.

А гласуващите в чужбина са свободни, не могат да бъдат лъгани или купени. На това участие трябва да се гледа много сериозно. Това е начало на истинската промяна. Българите тук са зависими от законите, затова напускат България. Свободата не е само да пътуваш, а да живееш достойно. Най-големият проблем на обществото ни е законодателството, оставено от БКП, Конституцията, направена на коляно '88 г. съдържа нещо, което спира развитието на България. То се нарича "квоти" и никой не говори за него - парламентарни квоти, които владеят всичко - СЕМ, съдебна система, ЦИК. Това трябва да се промени и да се освободи българският дух. Тук има компромиси на всяка крачка. Никъде няма власт 12 г. Думата "сменяемост" тук не съществува", коментира Чеков.

"Българите в чужбина не само трябва да гласуват, те трябва да бъдат и представени в парламента. Това ще обогати България, защото има съвместимост в интересите им. Трябва да се говори за права. Казват "те променили вота" - това е тяхно право - да гласуват, те не са против България. Моята мечта е българи от чужбина да имат депутати в българския парламент. Това не означава, че българин от тук не може да отиде при българите в Гърция и да каже, че иска да ги представлява. За данъците трябва да кажем открито, ние сме част от ЕС - има свободно движение на хора и капитали. Според законите всеки плаща данъци там, където печели хляба си. Когато един французин работи в Българи, плаща данъци тук, когато българин работи във Франция - плаща данъци там. В замяна на това получава медицинска помощ и пенсия, с какво той обременява българската икономика? България не изчезва, тя се мести. Затова трябва на всяка цена правата на тези българи в чужбина и техните деца да бъдат приравнени, за да бъдат спечелени тези хора", коментира писателят.

"Моментът е много деликатен. Няма никакъв ентусиазъм. Това, което ме безпокои е, че усещам страх. Страх от средите на новоизбраните. Не говоря за ИТН, но другите се страхуват от трети избори. Този, който предизвика трети избори, ще загуби. ИТН са срещу едно мнозинство от депутати, които ми се струва са много доволни, че са вътре в парламента и ще направят всичко възможно, за да не се разтури този парламент под предлог, че има нужда от стабилност. Но това не прави нищо стабилно, защото реформи не могат да се правят по този начин със страх да не ви изпъдят от парламента. От трети избори ще спечели само временното правителство и г-н Радев. Подозирам, че ако ИТН не успее да укроти страстите, идва моментът, в който президентът трябва да вземе нещата в ръцете си.

Нищо случайно няма в това, което става. Действията на някои служебни министри бяха добре видяни и преценени от българското общество относно корупцията. Трима от тях обаче дават интервюта, че са отказали. Очаквам други действия, струва ми се, че се готви нещо като резерва на Република България.

България не е независима държава. Факт са 20 министри или 15, завършили в Щатите, не може да мине незабелязано. Нямам нищо против, но съм против да изгубим връзката с Европа. След 6 месеца Франция взима президентството на ЕС, Макрон става президент на Европа, в проектоправителството няма нито един франкофон, нито един свързан с ЕС човек, а Европа е сложна материя, Брюксел има коридори, има асансьори, има задкулисие, всичко това се гради. С 20 студентки от Америка не знам какво ще правим с Европа.

Според мен заради личността на Василев ще има атаки към ИТН или те с техните камъни по техните глави. За да има успех един взвод, батальон, армия, трябва да има командир. Това, което предстои на България е битка, а Николай Василев не е командир", каза още той.

Целия разговор с Божидар Чеков гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 47 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милен Петров

    62 8 Отговор
    Правилно!!!

    Коментиран от #52

  • 2 ЛЛЛ

    64 27 Отговор
    Бойко Рашков премиер

    Коментиран от #61

  • 3 Васил Крумов Божков

    71 14 Отговор
    Васил Крумов Божков с директно включване преди минути: "Слави, по зловещото и страшно копие на Борисов. Бог да ви пази за да оцелеете" ...Преди десет дни се надявах да съм лош пророк за Слави и партията му. Оказа се, че не съм. #БъдетеЗдрави

    Коментиран от #5

  • 4 Последния Софиянец

    51 7 Отговор
    Слави знае че кабинет с 60 депутати няма да стане.Затова не иска да жертва някой от своите.Отиваме на нови избори наесен.

    Коментиран от #20, #24

  • 5 Стойко

    58 4 Отговор

    До коментар #3 от "Васил Крумов Божков":

    ЧАЛГАРЯ е по зловещото копие на тиквата! Прав е Божков , който го познава лично! Помните ли какво бе казал още Божков? След като идва в офиса ми да говорим за партията му, след това имаше среща с Пеевски. А дали се разбраха...това не знам а и тогава не ме интересуваше

    Коментиран от #14

  • 6 Последния Софиянец

    64 6 Отговор
    Аз искам за премиер нашето момче от протеста Кирил Петков.

    Коментиран от #8

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 1 Отговор
    крайно време е всички престъпници мутри олигарси да си получат заслуженото
  • 8 ЛЛЛ

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Той за президент

    Коментиран от #11, #59

  • 9 Hess

    30 0 Отговор
    На всяка една страна,и предстои епохална битка за оцеляване,много ще паднат под световния неолиберален натиск раздробени и замърсени с горепосочената идеология,бълващи полуумни поколения,удобни за манипулация!!!
  • 10 БАЙ Х@Й ‼️

    21 3 Отговор
    Гешефт, къде е РИТОНА ?
  • 11 Последния Софиянец

    22 19 Отговор

    До коментар #8 от "ЛЛЛ":

    Президент само Румен Радев.
  • 12 Кой има полза ли? Доган!

    39 4 Отговор
    Ахмет Доган му плюл в "устата" кабинет от такива с авто биография, а си е ФАРС. Също като с Боянските ливади на Желю Желев, имението “Врана” на Симеон-чо, сега 7/8 TV на шоу-мен-а. Горките “Строители на България”. Как ли се чустват в “гроба”. “Айсберг” с връх “Слави Трифонов” подготвян от 4, 5 или повече години от “онези” отдолу, които не се виждат. Абсолютно повторение, фарс, започнал още от Боянски ливади. Логиката иска купчина ЮпИ-та с езици, но без опит, заменящи този с “Джип”-а. Единствено "печен" е предложеният за премиер, но със съмнителна "чистота на косъма" от предишни постове. Честито! Няма смисъл от съучастие в избори на електората без изглед за промяна. Всеки подсъзнателно е убеден, че Слави Трифонов е върхът на “айсберга”, поставен там за камуфлаж. За колко поколения още, до 500 години ли? Дано фарса да не мине.

    Коментиран от #25

  • 13 БАЙ Х@Й ‼️

    18 4 Отговор
    РашкОФ, какво стана със списъка ?
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 7 Отговор

    До коментар #5 от "Стойко":

    до когато на власт са такива олигарси капиталисти мутри сат БОРИСОВ и сие нищо добро не чака БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #18, #31

  • 15 гост

    20 3 Отговор
    Шапка ти свалям точни и верни думи браво
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 17 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
  • 17 Слави е Слаби

    28 5 Отговор
    Обича да командва,като всички нас.Но такива кат Ванката и другите ниски летви.Мая го бие като "държавен мъж" с 200,Кори също.И Славун го знае..
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Българка

    35 6 Отговор
    Какъв е проблема, къде е драмата. Решениетио да има правителство , реформи и работещо НС, което да гласува най-належащите закони ио промени , е пред очите ни. И ТОВА Е СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. Може да бъде предложено и гласувано като редовано такова от експерти!!!!!!!!!!! То има голяма подкрепа
  • 20 ДС на НРБ

    12 35 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    Наесен Бойко идва на бял кон!

    Коментиран от #27

  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 9 Отговор
    БОЙКО яде хайвер НАРОДА ГЛАДУВА СТРАДА ДО КОГА
  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    ВЪЛНУВА ЛИ Е КАК ЖИВЕЯТ хората У НАС МАЙ НЕ ХОРАТА страдат
  • 23 Конник

    2 45 Отговор
    Той е добър стратег (Н. Василев), което го е доказъл. Това не е армия а правитество да управлява и вкара в ред България. Стабилността не лева се дължи на него. Трябва подкрепа и от чужбина а неговото име се тачи там!

    Коментиран от #26, #57

  • 24 КЪДЕ КОСМОНАВТ НА СЛАВЕЙ ТРИФОНОВ

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Последния Софиянец":

    НА ПЛАНЕТАТА ПЛУТОН
  • 25 5563

    8 7 Отговор

    До коментар #12 от "Кой има полза ли? Доган!":

    Публикувано във факти.бг: Всеки подсъзнателно е убеден, че Слави Трифонов е върхът на “айсберга”, аз не съм убеден. Дайте факти!
  • 26 мислещ

    23 4 Отговор

    До коментар #23 от "Конник":

    Те и тиквата много го уважаваха, даже продължават. И Царчока, де. Видяхме докъде ни докараха и двамата.
  • 27 СОФИЯ

    19 6 Отговор

    До коментар #20 от "ДС на НРБ":

    МЕЧТИТЕ са безплатни но от сън спомен няма БОЙКОси отива
  • 28 Божидар Чеков!! Пудел на Хранилка!!!

    9 21 Отговор
    Напалеон е бил на ръст като Н Василев, Путин също е там някъде!! Не са били Каратисти по150кг,но света знае много за тях!! Няма да участва в Битки, за това си има Стъкевци, Преторианци!! Важното да му работи пъргаво мозъка е да го има!! Да свърши работата, за, която ще му бъде гласувано доверие!! Няма нужда дае Бабаит!!!

    Коментиран от #29

  • 29 мислещ

    26 3 Отговор

    До коментар #28 от "Божидар Чеков!! Пудел на Хранилка!!!":

    Единсвтвеното по-страшно, опасно и вредно от прост престъпник като стъки е умен престъпник като царско юпи.

    Коментиран от #53

  • 30 мишо

    6 3 Отговор
    ТОЗИ С КРИМИ МИНАЛО ДА НЕ ДАВА СЪВЕТИ
  • 31 Стойко

    21 6 Отговор

    До коментар #14 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Хубавото е че министър Рашков спря поне купения вот! Помниш ли имаше тук един бай Курти ???? От месец и половина го няма вече по сайтовете откакто падна ГЕРБ и Рашков удари купувачите на гласове...Не можа да изкара вече една стотинка и едвам преживява. Не смее да се покаже и само виси във Фейсбука под профилите на онзи Стъки, Бареков и този на бившия министър на МВР Младен Маринов. Оплаква се че ако не върнат ГЕРБ щял да умре от глад

    Коментиран от #34

  • 32 1618

    25 8 Отговор
    Това Служебно правителство се справя отлично! Борисов треска го тресе от тях! Това правителство трябва да продължи да управлява! Слави Трифонов трябва да избере цялото това правителство вкупом да продължат да управляват! Всички го харесват естествено без Борисов и неговото обкръжение!
  • 33 Реалист

    9 5 Отговор
    Важното е че министърът на отбраната е яко пийче
  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор

    До коментар #31 от "Стойко":

    така е ПРИЯТЕЛЬО СТОЙКО
  • 35 Мазаляк

    26 11 Отговор
    Аз пък не искам хората от чужбина които живеят там от 20 - 30 години да ми определят какво да се случва в България ...Ако толкова ги интересува България , да се върнат тук и да се мъчат като нас да подобрят нещата...а не от далеч да ми гласуват за чалгара

    Коментиран от #49

  • 36 Какъв

    8 1 Отговор
    ВОДАЧ. ХА ХА ХА НАГАЖДАЧ ИМЕ ТЕ СУПЕР
  • 37 Асан Ковачев9467

    19 7 Отговор
    Защо българите в чужбина който не живетв бг устроили са живота си там да са живи и здрави да гласуват след като не живеят в момента естрадната си плащат данъците си там да решават нашето бъдеще който живее в страната той ще гласува никой не повдига въпроса че сме нация която се топи а народните депутати 240

    Коментиран от #45

  • 38 ъъъъъъ

    10 0 Отговор
    88?!?!?! оставена Конституция от комунизма?!?!?!Този господин в кой век живее, че не живее в България е ясно?!?!?
  • 39 Who you bol

    8 3 Отговор
    30 ГОДИНИ КОМУНИСТИЧЕСКО- ЧЕНГЕНОМУТРЕНСКИ ПРЕХОД СВЪРШИ. ХЕЙТЪРИ РЕВЕТЕ С ВОЖДА СИ. ЧЕ ПЛАТЕНИЯ МУ ЕЛЕКТОРАТ ГО ЧАКАТ В ЗАТВОРА. ХА ХА ХА ЩЕ МУ ОТВОРЯТ ЧЕКМЕДЖЕТО.
  • 40 Перо

    18 2 Отговор
    Правилни съждения има Чеков! Не съм съгласен само с казаното,че ако не мине правителството щял да спечели само Радев и служебното правителство. Мисля,че ще спечели целия народ,защото правителството на Радев се доказа със своята ефективност,а това на Сл.Трифонов,вкара в програмата си 25-30% от очакваните приоритети и редица други,ненужни никому,а и състава на неговото правителство не вдъхва доверие с изкл.на вътрешния и външен министър!
  • 41 ЪРП

    15 5 Отговор
    МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО Е ВСЕОБЩОТО МНЕНИЕ ОТ БОЖИДАР ЧЕКОВ!!!
    ТОЗИ ЧОВЕК, СЪЩО ГЛАСУВА ДОВЕРИ НА СЛАВИ И КОЛЕГИТЕ МУ!!!! ДА ОТБЕЛЕЖИМ ЗА ПРОТОКОЛА!!!

    БРУТАЛНА ГРЕШКА Е ,ЧЕ СЛАВИ СЕ ПОТДАДЕ НА СПУСНАТИТЕ ПАРАШУТИСТИ ДИРЕКТНО ОТ ТРИБУКВЕНИЧКОВЧЕТАТА!!!!!!!!!

    ТОШКО ЙОРДАНОВ, ДА ВЗЕМЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ И ДА ПОПРАВИ ТАЗИ БЕЗПАРДОННА, НАГЛА И НЕОБМИСЛЕНА ДОБРЕ РЕАКЦИЯ НА СЛАВИ!!!!!!!!!!

    НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ Е ЕДИН ОТ РАЗСИПИТЕЛИТЕ И УНИЩОЖИТЕЛИТЕ НА СЛЕДКОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!

    ФАКТ!, ФАКТ! ФАКТ!!!!!

    ВЪОБЩЕ НЕ НИ ГО ПРОБУТВАЙТЕ , ТОЗИ ПАРАШУТИСТ СПУСНАТ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО!!!!!!!! ЯСНОООООООО!!!!????????
  • 42 КРОКОДИЛА

    5 18 Отговор
    НЯМА СВЯСНИ ХОРА ВСИЧКИ СА СТРАХЛИВЦИ - ОСТАВЕТЕ БОРИСОВ ДА - ДВИЖИ ЗАКОНА ........................И МАГИСТРАЛИТЕ ДА СЕ СТРОЯТ - НЯМА НА КОЙ ДА РАЗЧИТАМЕ - РАДЕВ Е СТРАХЛИВЕЦ И МИШОК .....................
  • 43 ЪРП

    10 4 Отговор
    CЛAВИ, ХИЛЯДA ПЪТИ ТИ КAЗAХ!!!!!.......ПOТДAДEШ ЛИ CE НA ТРИБУКВEНИЧКOВЧEТAТA ДA ТИ ДЪРПAТ КOНЦИТE.........CИ AУТ!!!!!

    ТAКИВA В БЪЛГAРИЯ НE ВИРEЯТ!!!!!!

    AЗ ГЛACУВAЙКИ ЗA ВAC, НE OЧAКВAХ ,ЧE НA CЛEДВAЩИЯ ДEН ,ЩE МИ БЪДAТ CПУCНAТИ НAЙ-ПРOЗAИЧНИТE ПAРAШУТИCТИ НA ТРИБУКВEНИЧКOВЧEТAТA , КOИТO CA УЧACТВAЛИ В БРУТAЛНAТA РAЗCИПИЯ И ГРAБEЖ НA БЪЛГAРИЯ ПO ВРEМEТO НA CИМEOНЧO КOБУРЧEТO!!!!!!!!!

    СЛАВИ, ТИ СЕРИОЗНО ЛИ СЕ НАВИ ДА ТИ СПУСНАТ ТЕЗИ ПАРАШУТИСТИ, ТРИБУКВЕНИЧКОВЧЕТАТА И ТО СРЕЩУ КОЛОСАЛНОТО ОБЕЩАНИЕ ДА ВКАРАТ ДВАМА БЪЛГАРИ В НАСА И ДРУГ ТРЕТИ БЪЛГАРИН ОТ МАКЕДОНИЯ???????????

    "СЛУШАМ И НЕ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ".....!!!?!?!?!!
  • 44 елена

    4 4 Отговор
    Железен Чеков,както винаги!
  • 45 Перо

    14 5 Отговор

    До коментар #37 от "Асан Ковачев9467":

    Защото повечето българи в чужбина са временно там,защото са принудени от такива като теб,които гласуват за 50 лв. за доказани бандити и престъпници. Ти какво искаш,емигрантите да получават заплата там,а да плащат данъците в БГ,да има за обществени поръчки на твойте бандитите,които са ти платили да си поръчват закони само за тях. Единствено в БГ има изборна престъпност! Всички българи си плащат данъците за тяхната собственост в БГ,а някои и местните осигуровки и тях никой не може да ги купи с 50 лв.!
  • 46 анти антифа

    4 12 Отговор
    Чеков, скапан комунист! Отивай да чистиш кенефите на французите смешник.
  • 47 анти антифа

    4 12 Отговор
    Чеков, некадърник, не ставаш нито за писател, нито за журналист, червено старче изкуфяло.
    Айде махайте се вече дърти комунели, писна ми да ви гледам грозните мутри.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Перо

    13 2 Отговор

    До коментар #35 от "Мазаляк":

    Ти се мъчиш с 50 лв. за твоя глас. Такива неграмотници избират престъпници за властта с която после те мачкат! Нека да купят с 50 лв.гласа на българин в чужбина! Само за турците не съм съгласен,защото те не са временно в Турция и както казва шефа на ДПС,това е тяхната родина! Българите в чужбина си плащат в БГ данъците за собственост,а ти какво искаш,принудения човек да получава заплата в чужбина и да плаща данъци в БГ,на твойте бандити за обществени поръчки!

    Коментиран от #56

  • 50 Прав е!!!!

    13 0 Отговор
    Нищо против давършилите в САЩ, ама май стана: преди 30г. завършил в Москва, сега: - завършил в САЩ и .... пей сърце!!! А колко българи има завършили в Париж, Берлин,Рим и т.н.,, а колко българи работят в ОИСР - организация към която се стремим, колко в Брюксел, колко в Европейската банка за развитие !!!???? Някой да ги е потърсил, някой да е разговарял с тях !!!! ????? Май пак гледаме да се подмажем някому, май посещението в едно посолство дава този резултат!!! А ние сме все пак в ЕС и Слави трябва да го разбере!!!!
  • 51 СусБе

    1 3 Отговор
    Къв писател си ти бе?! Сега чувам и чета за тебе и следователно си НИКОЙ който казва едната НИЩО и половина... Дали въобще те има или факти те измислил дефакто!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Галош

    3 0 Отговор
    Ха честито Славуна предлага правителство на малцинството което ще се подкрепя задкулисно от ГЕРБ и ДПС. Не вярвахте че е патерица на ГЕРБ .Отрочетата на НДСВ ви управляват от времето на троината коалиция и сега ви измислиха и пак те ще ви управляват.Спомнете си коя партия истреля Б.Б със звание генерал после кмет а по късно с нов проект и партиен водач и примиер.

    Коментиран от #60

  • 55 ЪРП

    3 3 Отговор
    ИЗУМИТЕЛНО ДОБРО ИНТЕРВЮ НА ПРЕЛЕСТНАТА СВЕТОСЛАВА ИНГИЛИЗОВА С ДОБЛЕСТНИЯ МЪЖ(БЪЛГАРИН) - БОЖИДАР ЧЕКОВ!!!!

    НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ КЪМ ПРЕКРАСНАТА СВЕТОСЛАВА И ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ТОВА ИНТЕРВЮ С БОЖИДАР ЧЕКОВ!!!!!!

    САМО ЧУЙТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 5 МИН. ОТ ИНТЕРВЮТО С Г-Н ЧЕКОВ И ПОСЛЕДНИТЕ МУ НЯКОЛКО ДУМИ!!!!!!!!!! ....ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО!!!
  • 56 Булаир Фружин

    5 1 Отговор

    До коментар #49 от "Перо":

    Съгласен. Решението е много просто и е интегрирано в редица държави: забрана на хора с двойно гражданство да гласуват. Всяко нещо по реда си. Първо етническата партия ДПС трябва да бъде заличена.
  • 57 Спас безделника

    6 0 Отговор

    До коментар #23 от "Конник":

    Що за сттатег е "юпито", след като не можа да остави част от печалбата на чуждите компании в БГ? Изобщо не е стратег, ами е селски тактик! Ако беше стратег, морето щеше да е като в Гърция, а не бункер до бункер и боклуците на Европа да повръщат тук! Ако беше стратег, концесиите щяха да носят минимум 50% печалба. Не забравяй, че точно по време на тройната коалиция се сключиха концесии, които предизвикват смях дори в Африка!
  • 58 Терзо

    3 1 Отговор
    Мили ми българи, как може да гласувате за Слави. Какъв е той - учен, управник с качества, доказан дипломат??? Ммм...??? Нищо подобно. Прост чалгар с гнусни песни, който се плези на дърти години и е гаден. Този невъзпитано самотник ще ни оправя. Леле майко.
    Само Кирил Петков - премиер. Качественият човек от далече си личи.
  • 59 Ники минков

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "ЛЛЛ":

    И аз искам да ни управляват хора които знаят какво правят.Аман от верни партийни кадри.
  • 60 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Галош":

    Трифонов знае, че няма да може да състави правителство. Той играе за Радев! От самото начало! За съжаление и на тези в България, и тези извън нея!
  • 61 WWW

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЛЛЛ":

    И ЧАЛГАТА ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!