Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 17:31 9 661 22

Жени Шиер: За мен кауза е подрастващото поколение (ВИДЕО)

  • жени шиер-
  • дсб-
  • цецка бачкова-
  • подрастващи-
  • политики за младежи

"В обществото и институциите не се приоритизира най-тежката възраст - пубертета", заяви кандидатът за народен представител от "Демократична България" в 25-ти МИР в София

Жени Шиер: За мен кауза е подрастващото поколение (ВИДЕО) - 1
Жени Шиер

ДСБ е жива структура, партия с традиции. След тежките периоди, през които минахме и не бяхме част от парламента в структурите ни се вляха много млади хора, те заработиха сериозно. Получи се един по-сериозен диалог за това кои да са водачите и изобщо за подредбата на листите. Разбира се всички председатели са упълномощени да носят отговорност за избираните в парламентарната група. Тънък е балансът между това до колко ръководството и самият председател еднолично може да взима такова решение и това, което структурите очакват. Структурите са тези, които изключително активно работят и подкрепят своите кандидати. Ситуация с неочакван кандидат пречи на сработването в екипите. Така коментира в студиото на ФАКТИ въпроса с поисканата оставка на лидера на ДСБ ген. Атанас Атанасов от структурите във връзка с отпадането в последния момент на Цецка Бачкова от листите Жени Шиер - бивш председател на ДСБ Жени в София и кандидат за депутат от 25 МИР.

"Г-жа Бачкова е мъдър политик, тя ще вложи усилията си в кампанията. Аз съжалявам, че вътрешна кореспонденция е излязла по толкова неколегиален начин. Ние не знаем как е станало това, но в партиите текат такива кореспонденции и не прави чест на никого да използва момента в началото на кампанията да всява смут, това не е цел нито на политиците, нито на щабовете. В началото сме, влизаме със сериозно представяне на темите ни, надявам се, че това ще има минимални последствия", коментира Шиер.

"За мен кауза е подрастващото поколение. В обществото и институциите не се приоритизира най-тежката възраст - пубертета. Това е възрастта, в която се случват процесите на декласиране, голяма част от младежите отпадат от обществото, не реализират нито себе си, нито поколение. От училище отпадат всяка година около 20% от учениците. Основните причини за това според оскъдните анализи се крият в семейството", обясни тя.

Целия разговор с Жени Шиер гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 2 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Продай България

    34 7 Отговор
    Моше ,Серос неграмотни затова вън от изборите

    Коментиран от #20

  • 2 Лъжец

    34 10 Отговор
    Извадили костов да маже и да ръси лъжи по телевизията. Цените са непосилни, пандемията е огромна. Нали се разпада ДБ и той маже, маже. Иска пак да излъже народа. Кажи си Иване истината, която криеш, както каза Петър Стоянов.
  • 3 Брей,

    36 7 Отговор
    Каква хубава, чиста и традиционна българска фамилия...
  • 4 ТаУмВзе

    24 6 Отговор
    Зверската офанзива на долните ционисти. И тяхната Черна благодарност, че ги Спасихме!
  • 5 6969

    27 7 Отговор
    Продай България на Сорос.
    Психодесните не са десни, а крайни либерали. Истинското дясно е консервативно.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 КРОКОДИЛА

    18 3 Отговор
    ВСИЧКИТЕ СА КРАДЦИ ЗАТОВА НАРОДА НЕ ВЯРВА НА НИКОЙ ......................................................................................................

    Коментиран от #19

  • 8 Една

    29 2 Отговор
    Шиер е НПО грантаджийка - цели се в децата и образователната система. Вън от управлението
  • 9 Бай Вълчан

    28 2 Отговор
    “…, партия с традиции.” Ха сега де! Кога ги създадохте тези традиции, като се пръкнахте през април 2018 г.? Резултат на какви традиции може да бъде един турлюгювеч, приготвен от стари манджи!?
  • 10 Кольо,

    30 3 Отговор
    Ей каква мазна и охранена чифутка....
  • 11 Кольо,

    25 2 Отговор
    Ей каква мазна и охранена чифутка....
  • 12 терорист

    10 2 Отговор
    през к---а ми е че не г регистрират
  • 13 Ганьо Вокил

    9 1 Отговор
    Все по-малко разбирам какво се случва в България? Все повече жени с небългарски фамилии са окупирали политиката и управлението на страната ми? Дано поне децата им знаят езика ми, учат и работят в страната и за страната, в която живея? Нека ме управляват!
  • 14 Тия само

    9 1 Отговор
    За лапачката се борят. По черноморието има много заградени плажове и частни кейове. Ма там не правят десанти. И сега искат да се наредят на избираеми места. Ма Ристо верно е като Пинокио. Носа му не спира да расте.
  • 15 Лелей

    13 4 Отговор
    Костов. Най - голямото зло за България. Знаех си че дърпа конците на куклите Ристо и Атанасов.
  • 16 Мнение

    6 4 Отговор
    Бачкова да си ходи в ГЕРБ, там да си бачка за парички от парламента. Такива хора, които са с парични амбиции разбиха навремето дясното.
  • 17 2764

    7 1 Отговор
    Г-жа Прециза 05-Жени Щиер, фирма която се прочу като "коректен" домоуправител сега се в нава амплоа. Нека г-жата да сподели колко от живущите в сградите, където гастролира като "професионален домоуправител" имат "мили" спомени за нейната дейност.
  • 18 Хара кири

    2 2 Отговор
    Водивила ДБ нема край. Конкурира се с постановката "Кой е по по най" Голем демократичен сеир с малък политически резултат.
  • 19 Много

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "КРОКОДИЛА":

    Много си прав.Парламента се напълни с алчни и безотгоеворни наглеци,мислещи само за своето благоденствие,а народа кучета го яли.Превърнали са парламента в махленска клюкарница.99.9% са във някакви далавери.
  • 20 НАЧИ ЧУДЯ СЯ ЗА ТОЛКОЗ

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Продай България":

    ГОДИНИ НЕ СЪ ЛИ РОДИ ПОНЕ ЕДИН БЕГЕ ВОЕНЕН ДА НАПРАВИ ЕДИН ПУЧ ТУКА И ДА ИЗРИНЕ ТИЯ ПРОДАЖНИ ВЪШКИ.
  • 21 ДеСеБар

    0 2 Отговор
    Йода разби ДСБ !Заедно с Резан си разделиха властовите територии , Йода реди политики в БГ , а Резан трупа евро в Брюксел !През 2017 говореха за ДА бг ,че били меки китки,партизани, само и само десебарите да не ходят при тях, разочаровани от новите в ръководството на ДСБ.Насадиха парашути в централата ,стъпкаха демократичния централизъм с новия Устав.Осигуриха си партиен комфорт и вече няколко години не свикват национална Конференция ,защото никой не им е поискал отчет.Събират си от време на време тяхното Политбюро и вкарват и изкарват парашутисти от Ръководните Органи на ДСБ! В пълен разрез с Устава! Имаше едно ГМО, наречено "ДСБ младежи" , но то се изпари ,изпържено от властовите амбиции на Политбюрото ! ДСБ трябва да отмре !Така са се договорили ДСминдилите , тъмносините кокорбашии и целта е една - нема да кълнат КомуноЧенгетата ,а те ще ги пуснат в Храмовете на Грабителите на България да влезнат със сините си миндилчета и сложна стъпка на смирение! Интереса клати феса! Йода има да плаща огромен апартамент в Лозенец ,да устройва две поколения ! Какво ДСБ,какви пет лева! Гласувайте ,балъци !
  • 22 Даскал

    0 1 Отговор
    Тази жена влизала ли е в класна стая? Или просто си говори бла, бла?