Last news in Fakti

26 Юли, 2022 15:39 3 244 45

Огнян Дъскарев пред ФАКТИ: Американската левица търпи катастрофален провал, одобрението за Байдън е максимум 39%

  • огнян дъскарев-
  • америка-
  • левица-
  • провал-
  • джо байдън-
  • одобрение

9,1 процента е самата инфлация. Това в САЩ е най-високата инфлация за последните 40 години, коментира писателят

Огнян Дъскарев пред ФАКТИ: Американската левица търпи катастрофален провал, одобрението за Байдън е максимум 39% - 1
Снимка: ФАКТИ

Хенри Кисинджър, който е реалист във външната политика, каза в началото на юни тази година, че Украйна трябва да преговоря и, ако е необходимо, да отстъпи част от своята територия, за да има мир. Джордж Сорос обаче каза точно обратното. Че трябва да има война докрай и безкрай. Това беше в Давос, което ги раздели. После ми направи впечатление, че на 13 юни във Финландия шефът на НАТО, не кой да е, подкрепи това, което каза самият Кисинджър. Столтенберг каза, че всички войни свършват в крайна сметка с преговори и, може би, ще трябва Украйна да се раздели с част от своята територия.
Това каза в своя анализ за международната обстановка пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ писателят и преводач Огнян Дъскарев.
Той продължи още:

Ако се върнем в Америка, бих искал да обърна внимание на едно нещо, за което никой не говори: Катастрофалния, исторически и незапомнен провал на американската левица и нейните медии. Доказателство за това са днешните социологически изследвания от 10-11 най-големи агенции. Одобрението на Байдън е двуцифрено, средната цифра от извадките на тези агенции е 19,6 процента. Ако се вгледаме в самата разбивка самото одобрение за Байдън варира от 33%-най-ниското до 39 на сто. Всичко останало е неодобрение. Като се извадят от 3 до 5 процента на тези, които в подобни случаи не могат да дадат своята преценка.
9,1 процента е самата инфлация. Това в САЩ е най-високата инфлация за последните 40 години. Това води след себе си много неприятни последствия.
Бензинът мина 5 долара средна цена за галон. Последните две- три седмици спадна до 4,60-4,70 за галон. Което е исторически високо. Това е много високо за страна, в която над 90 процента от хората пътуват с коли.
Каква е причината за инфлацията? Байдън смехотворно твърди, че за това е виновен Путин. Все едно Путин е президент на Съединените щати! Основата причина е, че Федералната банка напечата един трилион и половина долара. И се готвеше да напечата още пет трилиона, за да изпълнява Байдън безумния си крайноляв дневен ред. За щастие има един сенатор, който е от левицата, той е демократ. Джо Манчин се казва, който спря това безумие.
И реално много американци трябва да му благодарят.

Кои са основните два провала на американската левица, какви са възможните сценарии пред Джо Байдън- гледайте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я па я!

    43 6 Отговор
    Е така е. Като твърдиш, че си социалист а си по-гаден от капиталистите. Като твърдиш, че искаш мир, но поставяш света пред ядрена световна война. Като уж правиш всичко в името на САЩ, но накрая САЩ губи уважение, имидж, вяра на съюзниците си, народа обеднява поголовно. Даже много % му дават. Бас държа, че е не повече от 12%.
  • 2 Мда

    42 5 Отговор
    Време е Бай Дрън да си ходи.

    Коментиран от #7

  • 3 Американ

    22 5 Отговор
    Кефи ли ви каква журналистика сме ви стъкмили, ще чуете, това, което ние искаме да чуете, ще ви кажеме неща, които ще ви направят такива каквито ние искаме да сте, ще използваме всички най-нисши същества от вашите хора за да можем да ви бръкнем в мозъците. Ще прочетете толкова неистини, че накрая няма да разберете, че истината е пред вас. Ммм, много хубави неща сме ви приготвели.
  • 4 Бойкикев лявото демократично десеебе

    36 2 Отговор
    Малии шефа отича! Отидоха ни пак грантовете, ако се върнат на валст тръмпистите!
  • 5 един

    6 27 Отговор
    Тоя не възхваляваше ли Тръмп?Колко трабва да си глупав,за да кажеш,че войната няма как да се отрази на икономиката на/най-даряващата страна/ САЩ!
  • 6 Хаах

    4 27 Отговор
    Що не каже Тръмписта 4-хилядник на Тръмп колко е.Не е ли около 30%.

    Коментиран от #29

  • 7 Петър

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "Мда":

    Май няма да има време да си ходи!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Стоименов

    23 11 Отговор
    И каква е тая АМЕРИКАНСКА ЛЕВИЦА. За първи път чувам в САЩ да има левица.

    Коментиран от #11, #18

  • 10 Комон Сенс

    21 5 Отговор
    И по-зле ще става.
    Републиканците ще вземат и двете камари на Конгреса, както и повечето местни органи на самоуправление още тази есен.
  • 11 Демократите

    16 5 Отговор

    До коментар #9 от "Стоименов":

    се водят (чисто теоретично разбира се) "левица"

    Коментиран от #22, #26

  • 12 Значи

    25 4 Отговор
    Тръмп се връща !
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 долу ЕС

    18 9 Отговор
    искам да знам какво означава левица и десница. сигурен съм че 90 пр от американците не знаят какво е! както и в България. Знам какво е черно, бяло, зелено, червено. какво е ляво и дясно, като всички правят едно и също, печатат пари, за да е мирно селото и да няма гражданска война, обаче таз фонансова пирамида много стръмна вече
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 123

    2 5 Отговор
    Хора, изглеждате интервюто до край. Ще кажа само, но комент! Моля, изглеждате го.
  • 18 Име

    19 1 Отговор

    До коментар #9 от "Стоименов":

    Жалко за теб. Защото Байдън е от американската левица, върл ляв до крайност. Гордее се със себе си, но много мрази Русия. Звучи абсурдно но е факт. Тръмп е представител на десните, Байдън на левите. А добро утро.

    Коментиран от #32, #43

  • 19 Красимир Петров

    23 4 Отговор
    Още тази година левите комунисти ще загубят изборите за сенатори.2024 Тръмп ще отвее Байдън с чувствителна разлика.
  • 20 Ай стига бе

    21 1 Отговор
    Все още одобрение 39% ?! Тая нация наистина тотално е изпростяла !
  • 21 Макробиолог

    4 9 Отговор
    Да се говори за левица в Щатите е неуместно.На полето на петрола има много играчи и част от тях като рокфелер групата решиха по стар навик да си намерят място в което да са ако не монополист то поне пионер и водещ играч---зелените перки и слънч панели.Демократ.партия им е полит инструмент с които по непазарен начин налагат все по нарастващи дялове на тоя ресурс на енергия съпроводен с измислено драматични климатични вопли.
  • 22 Чисто практично

    16 0 Отговор

    До коментар #11 от "Демократите":

    "Демократите" чисто теоретично са "левица", а практически са бесни троцкисти.
  • 23 САТЪРА НА ХАНА

    12 0 Отговор
    50.1% ОТ МОЙТЕ СЪНАРОДНИЦИ , ВЯРВАТ КАТО МЕН ЧЕ ДО НЯКОЛКО ГОДИНИ ПРИ НАС В САЩ ЩЕ ИЗБУХНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА
    ....
    А 20% СА ГОТОВИ АКТИВНО ДА УЧАСТВАТ В НЕЯ С ОРЪЖИЕ В РЪКА :)
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 А50

    8 7 Отговор
    Заглавието е манипулативно Каква левица, какви пет лева в САЩ. Там има промишлени капиталисти и финансови капиталисти. БАйдън е от най-гаднитe финансовите капиталисти, демек печелене на пари от лихви и войни. А като цяло имаме тоталитарно-либерална система, която отрича и забранява другите форми на поведение. И това леви, десни е само игра на думи, важно е само какво е поведението и крайния резултат- войни, пандемии, ограничения за обществото и безкрайна свобода за индивида ...

    Коментиран от #30

  • 26 Ффхйн

    10 0 Отговор

    До коментар #11 от "Демократите":

    Точно си е лява партия, само че повечето хора включително явно и ти като чуят думата демократическа и си мислят за дясна партия, но не тя и партията на Хитлер е националсоциализъм ама не е лява
  • 27 Справка

    5 14 Отговор
    Дедо Огнян Дъскарев не е ли разбрал,че вчера Кисинджър беше цитиран да казва,че Украйна не трябва да отстъпва никаква своя територия при мирни преговори, информацията е от вчера.
    Второ, какъв беше рейтингът на неговия любимец примата Тръмп,който почти организира гражданска война и е един от малкото президенти с 2 импийчмънта и без втори мандат! Цитирам от 2019-та година рейтинга на Тръмп,когато беше предизидент:
    Само 38 процента от американците одобряват работата на президента, сочи проучване на телевизия Ей Би Си и вестник Вашингтон пост.

    Пълно одобрение Тръмп получава от 27 процента от своите съграждани, а още 11 процента частично одобряват работата му.

    Коментиран от #28

  • 28 Справка

    3 10 Отговор

    До коментар #27 от "Справка":

    Тоест Тръмп е единственият президент в историята на Америка с 2 импийчмънта, награди за цялостно творчество. не по закона.
  • 29 При едно честно гласуване

    8 4 Отговор

    До коментар #6 от "Хаах":

    а не двойно по пощата, ще видиш колко е на Тръмп

    Коментиран от #31

  • 30 Справка

    1 13 Отговор

    До коментар #25 от "А50":

    ПАндемии е имало и преди капитализма, не знам дали знаеш или проруската пропаганда ти е промила мозъка.

    Коментиран от #33

  • 31 Справка

    5 13 Отговор

    До коментар #29 от "При едно честно гласуване":

    Ако можеше Путин пак щеше да го назначи за президент господин приматов Тръмп, той е евтина марионатка на Путин ,заради което беше с първия импийчмънт, за връзки с Русия и намеса в изборите,които Тръмп спечели с помощ от Москва. Опита се да разруши НАТО и да се скара с ЕС,точно както Путин иска и какъвто е интереса на руските гладни кокошки.

    Коментиран от #34

  • 32 Левичарите - ъпгрейт и тунинг

    11 1 Отговор

    До коментар #18 от "Име":

    Че то исторически погледнато истинските левичари винаги са мразили Русия. И Маркс,и Енгелс ,и Ленин мрязят Русия и това е документирано в десетки техни писаници.Маркс и Енгелс мразат въобще всички изостанали народи борещи се по тяхно време за национална независимост,защото пречели на пролетарската революция/ в днешно време същите тия народи пречат на глобализма/. Според М и Е интернационализацията ще отвее и изтрие от историята всички малки народи,защото това било прогрес. Турците били пропаднал народ,а месиканците мързеливи и напълно справедливо янките им взели земите. Същото днес изповядват шорошоидите и глобализаторите. Днес реалният център на световното левичарство са САЩ и неслучайно и Троцки,и културните марксисти,и джендърите се приютиха и избуяха като бучимиш на Американския континент.

    Коментиран от #35

  • 33 А50

    8 1 Отговор

    До коментар #30 от "Справка":

    Истински пандемии да, но това изкуствено създавано и разпространявано вирусче е далеч от пандемия, колкото и гадно да беше

    Коментиран от #37

  • 34 А50

    10 2 Отговор

    До коментар #31 от "Справка":

    Това което Путин не успя, англосаксите сами ще си го причинят, важно е да не им се пречи, но и това ще бъде изтълкувано като коварен план на Путин. Големи сте cмeшници русофобитe.

    Коментиран от #36

  • 35 Справка

    3 4 Отговор

    До коментар #32 от "Левичарите - ъпгрейт и тунинг":

    А украинските земи, балтийските земи хората там какви бяха ,че Русия им взе земите и ги окупира Хората от Абхазия и Севрна Осетия мързеливи ли са или какви,че Русия им взе земите?Алеутите в Аляска какви беха,че руснаците им взеха земите? Якутите какви са,че руснаците им взеха земите? А САЩ са плащали както Аляска на руските бедняци, така и територии на Мексико, въпреки,че са ги победили във война.
  • 36 Справка

    3 5 Отговор

    До коментар #34 от "А50":

    Ти за англо-саксонците не се притеснявай, нито за ЕС и САЩ. Остави го да се разпадат! Гледай просперираща Русия с диктатора Путин, откъдето пращат по някое евро и лев за проруска хибридна пропаганда.
  • 37 Справка

    2 4 Отговор

    До коментар #33 от "А50":

    Е нали е едно грипче според руските тролове? Кой ако иска да създаде истинска пандемия ще пусне обикновен грип?Какво е това противпречие.
  • 38 Пею

    5 4 Отговор
    Мир ще има и войната ще свърши,когато Тръмп стане президент отново.Байдън подстрекава тази война.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Благой от СОФстрой

    4 3 Отговор
    Огнян "Дъскарев".... на тоя лонгур фамилията му оговаря на състоянието му, пък и никой не е чyвал за него!
  • 41 Перо

    4 2 Отговор
    Неолиберализма не е левица,а чума за човечеството!
  • 42 Всички знаят

    3 4 Отговор
    Всяка отстъпка пред путин ще е начало на нова завоевателна война! Той е луд!
  • 43 Перо

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "Име":

    В САЩ няма левица,има неолиберали,към които е и Байдън. Това не е левица,а ционистка програма!

    Коментиран от #45

  • 44 Жанбо

    4 1 Отговор
    В неделя имаше публикация. в която Хенри К. Препоръчва на Украйна да не отстъпва територии. Дъска рев много ти хлопа дъската.
  • 45 По какво се различават

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Перо":

    Който се е интересувал или изучавал историята и същността на комунизма знае, че тази идеология се е пръкнала и развила точно на основата на либерализма. Самите създатели на марксизма се хвалят,че стъпват на всички "прогресивни" достижения на либерализма.Всъщност комунизмът е доведен до крайна фаза либерализъм.Едните са интернационалисти,другити глобалисти. На едните и на другите националните държави и религиите пречат и са за ликвидирване. И едните,и другита са атеисти и агностици. И едните,и другите са за отмяна и закриване на моногамното семейство. И едните и другита са за безбрежни права на сексуалните девианти.По какво една транснационална корпорация с активи или даже бюджет няколко пъти по-голям от БВП на България се различава от централизираната социалистическа държава - и двете са бюрократични,бавни,хищни,омързеливини с чиновници,смазващи конкуренцията и с корупция за десетки и стотици милиони. А в днешни времена точно тия прилагат похвати и технологии за контрол и манипулирана на популацията.