Last news in Fakti

16 Август, 2022 15:15 5 850 18

Петър Славов пред ФАКТИ: Трепери се дали ще имаме връщане на модела „джипка“, но боядисана в бяло (ВИДЕО)

  • петър-
  • славов-
  • топлофикация-
  • фактури-
  • лукойл

Социологията не може да измери ефекта на предизборна голяма дясна коалиция, казва адвокатът

Петър Славов пред ФАКТИ: Трепери се дали ще имаме връщане на модела „джипка“, но боядисана в бяло (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Трепери се дали ще имаме връщане на модела „джипка“, но боядисана в бяло. Десните хора нямат предложена обща визия. Какво се казва? Отиваме на избори, за да направим нова коалиция с БСП. Тази нереформирана наследница на комунистическата партия. Само това ли ни се предлага. Това коментира пред Лили Маринкова и студио ФАКТИ адвокат Петър Славов.

„Социологията не може да измери ефекта на предизборна голяма дясна коалиция. Говорим от месеци за това обединение на дясното, но не се виждат действия. От големите политическите формации никой не е търсил малките партии и граждански организации. Защо е така?“, попита юристът.

Славов коментира и друг голям проблем, който е свързан с „Топлофикация-София“.

„Разбра се, че дружеството издава фактури и то за дълъг период от време, които не са осчетоводени. Прибира ДДС от хората, което не декларира в НАП. Какви са мащабите на този проблем? Подал съм искане в НАП и очаквам отговор в законовия срок от две седмици. Питам и друго. Къде са предложенията на партиите, които ще се явят на изборите, как ще се борят с монополите. Данъкоплатците сега ще дадат 800 млн. лева на „Булгаргаз“, защото „Топлофикация-София“ има огромен дълг към газовия доставчик. Защо е така? Защо се допуска това? Хората пак плащат. Като десен човек искам да чуя десни послания“, добави Славов.

Адвокатът обърна внимание и на друг въжен към днешна дата въпрос. Какво прави държавата с „Лукойл“?

“Какво се прави със „златната акция“. Държавата има човек там, който може да свърши много неща, а не е написал един доклад за последните 5 години. Ако „Лукойл“ спре горивата, какво правим? Имаме ли друга опция. В Гърция дават по 50 евро на семейство, а ние даваме 25 ст. отстъпка при горивата. Тези стотинки щяха да са адекватни, ако горивата бяха 2 лева. При 3,30 е нищо“, завърши той.

Вижте целия разговор във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма

    9 6 Отговор
    да стане !
  • 2 Истина

    10 20 Отговор
    Вече можем да говорим за триумвират.Радев,Бойко,Доган.Опит за връщане на мафията на власт и пълно обслужване на интересите на Путин
  • 3 Гражданин

    19 20 Отговор
    Аз пък треперя от връщането на канадско-харвърдския модел заради който тази зима всички ще треперим.

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Кремльов

    9 4 Отговор
    Джипката винаги е в червено!
    Символа на петолъчката.
  • 5 Болшевик

    5 7 Отговор

    До коментар #3 от "Гражданин":

    Ще трепериш, защото не си от,, нашите,,
  • 6 Иванов

    9 14 Отговор
    Е, Банкянския всичкознайко ко беше на власт бензина щеше да си е 1.50, ама тия лошите от Промяната го свалиха с Избори. Не ги е срам.
  • 7 Нека!

    19 10 Отговор

    До коментар #3 от "Гражданин":

    Трепери! Защото и на теб толкова ти е акъла. Канадско-харвардкия модел ли е виновен, че един малоумник подпали света, за да задоволи усещането си за величие? Предпочитам да мръзна една зима, но да знам, че повече никога няма да съм зависим изцяло от интересите на един терорист или нашите подлоги, обслужващи неговите интереси.
  • 8 Да пеем на първомайските колони!

    1 11 Отговор
    Слънце изгрява пак светъл лъч огрява там самотна каменна скала написана е от смъртта. Лежи под нея едно сърце за него пея аз дете.(Х2) Спомени и сълзи останаха след теб Васко Илиев ти братко мили. Вечно ще те носим в своите сърца нине ще забравим твойта доброта.(Х2) Спомени и сълзи останаха след теб Васко Илиев ти братко мили. Вечно ще те носим в своите сърца нине ще забравим твойта доброта. Вечно ще чакаме да се завърнеш с весел смях душите ни да върнеш. Сълзите ни за теб не ще престанат докато не измият тази рана.(Х2) Спомени и сълзи останаха след теб Васко Илиев ти братко мили. Вечно ще те носим в своите сърца нине ще забравим твойта доброта.(Х2) нине ще забравим твойта доброта.(Х2)
  • 9 Тони

    11 2 Отговор
    Герберасти, незабавно излизайте на протест срещу Международното положение.
  • 10 ха ха

    8 1 Отговор
    много добре знаете какво се случва и КОИ го организират , но щом се докопате до власт с удоволствие гледате как се гърчи населението пред непосилните цени и демонстрирате ;държавност ; , невероятни лицемери сте
  • 11 Хора пазете се

    0 4 Отговор
    България изнася тероризъм в Европейският Съюз,секта преследва и убива Българи в целият Европейски Съюз!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Хаах

    5 1 Отговор
    Може ли едно нормално интервю да ни представите.Не може с квалификации да се задават въпроси.Искаме разговор за съботьорите, политиците, а не колко били неподготвени и неразбиращи били Кирил и Асен.
    Харесваме го Славов, ама що не вземе да ни разясни кои са десните в България и защо десните им политики се препокриват с тези на Нинова.Може ли да ни даде доказателства, че десните Партии, не са Партии на олигархията и цялото упражнение със камарите законотворчество и реформи не е лобиране и манипулиране на гражданите.
  • 16 Нехи s

    8 4 Отговор
    Как става така, че джипката на Борисов е лоша, а тази на Кирчо - готина? Журналята - споделете?
  • 17 МАЛКА пенсИЯ

    7 0 Отговор
    Ти да видиш.Нали преди ВРЕМЕ,боко каза,че Гърция-ФАЛИРА.
  • 18 ПИСНА НИ ОТ ВАС ТУНЕЯДЦИ

    1 2 Отговор
    ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЛИ ЗА ТЯХ? Агентите Инджев, Илиян Василев, Дремджиев...Кръгът
    "Капитал" ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА и ДБ като проект на Държавна сигурност
    Агентите Инджев,Илиян Василев,Дремджиев...
    Одиозни рупори на неомарксическия псевдолиберален естаблишмънт у нас, легендиран като „градска десница“, са с принадлежност към комунистическата Държавна сигурност.
    Прогресистите от „Капитал“ са лабораторен проект на Живковите служби, целящ да размие идеологическия облик на класическото „дясно“, и това е ноторно известно. Резултатът е плачевен - десница у нас няма, големите партии са левичарски.
    Бащицата на „Капитал“ Иво Прокопиев е с бащица
    – капитан от Пето главно управление на ДС – УБО.
    Медийните стожери Веселин Дремджиев и Иво Инджев са с досиета на доносници. Дремджиев е агент
    „Богдан от Шесто, Инджев – агент „Ивайло“ от Първо.
    Всичкологът и бивш посланик в Москва Илиян Василев е агент „Сашо“ от Първо главно.
    Дядото на Христо Иванов – Бойкикев е активист на Коминтерна, болшевик. Майка му е семейна приятелка и покровителка на Ахмед Доган.
    Гуруто Дайнов – син на кореспондента на „Работническо дело“ в Лондон, редовен аспирант в Института по история на комунизма към ЦК на БКП.
    Радан Кънев е зет на щатен офицер от ДС.
    Ген. Атанасов е прокурор, командирован от ЦК на БКП в Разград насред Възродителния процес.
    Бойко Рашков е следовател в Народната милиция.
    Ивайло Мирчев – син на първия секретар на ОК на БКП в Крушари, Добричко.
    Бащата на Владислав П