7 Март, 2023 14:45 3 185 70

Адв. Стефан Гайдарски пред ФАКТИ: Борбата между русофили и русофоби трябва да приключи (ВИДЕО)

  • стефан гайдарски-
  • бсп-
  • избори

Ние нямаме основен враг на тези избори, основен враг има, когато се бориш за първото място

Адв. Стефан Гайдарски пред ФАКТИ: Борбата между русофили и русофоби трябва да приключи (ВИДЕО) - 1

Борбата между русофили и русофоби трябва да приключи. Всичко по тази тема е казано и няма какво да папагалстваме повече. Цялата ни кампания е насочена към проблемите на реалните хора. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ адвокат Стефан Гайдарски, кандидат за депутат от БСП.

Ние нямаме основен враг на тези избори, основен враг има, когато се бориш за първото място. За съжаление ние сме в ситуация, в която не се борим за първото място. Нашата цел е да повишим резултатите си от миналите избори и присъствието ни в следващото Народно събрание, за да имаме някакво влияние.

Всички партии си харесват по нещо от социалната програма на БСП и го представят като нещо свое. Както стана на миналите избори, когато първите точки от програмата на ПП бяха изцяло взаимствани от нашата партия.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петьо Петров

    42 15 Отговор
    Докато се бутат паметници ще е така. Някой разбира ли какво означава паметник изобщо? Това е нашата памет, да помним и доброто и лошото, в зависимост от възприятията си. Като махнем един паметник, дали ще заживеем по-добре? Ще забогатеем или ще са ни по-чисти и полирани мозъците? Ами да дойдете и да избиете всички нас, които сме живели през соца...защото имаме памет и помним?!? Бутнете паметниците и на гробовете на дедите си, защото те са строили социалистическа България и ви има вас! Започвайте безродници и безпаметници! Избивайте, рушете и се гаврете с паметта на всички хора с памет! За това сте създадени, а не да създавате. Народ без минало, няма бъдеще! Но на вас какво ви пука? Колата, парите и силикона са вашият идеал. Но ще бъдат и вашата Голгота! Помнете безпаметници и безродници, след вас е краят на всичко българско и свято.Забравили Бог и Родина, прелъстени от Содом и Гомор,клонинги с консервирана правилна партийна памет, осъдени да бъдете вечен номер във вашата определена кутийка. Нямате понятие...или сте забравили какво е чест, достойнство, морал, дълг и човечност. Мефистофел ви изкупи душичките на едро...за целофан и панделки. За тези мъниста днес, утре ще умирате, поредните алчни самозабравили се престъптутки. Радвайте се на разрухата днес, утре вие сте следващите, но за вас паметници няма да има! Паметта за вас е нищо и не си заслужава да бъдете запомнени! Бъдете здрави...поне повече от 4 часа в окопите!

    Коментиран от #21, #62

  • 2 Теле

    30 15 Отговор
    Русофобите в укрия, зелето реши да си избие вийниците в бахмут щото ако за живи трябвало да им плаща
  • 3 Сашко

    13 4 Отговор
    Тази глупава лейка адвокат Гайдарски от къде се пръкна да ма зарадва на Петльов ден.
  • 4 ШЕФЕ,

    11 4 Отговор
    АМА НЕ СМЕ
    СЕДМИ МАРТ
    1 9 4 5 година,БЕ☝
    ТОГАВА ВСИЧКИ
    СЕ РАЖДАХА РУ.ФИЛИ,БЕ😁
  • 5 Абе

    16 31 Отговор
    Борбата ще приключи, като изчезнат кресливите и продажни русофили! Другите живеят само в техните мозъци.

    Коментиран от #16

  • 6 Простя Копейкин

    20 9 Отговор
    “Стига сме се делили на русофили и русофоби, нека бъдем всички русофили!” :)))))
  • 7 Са ми

    28 8 Отговор
    Основен враг са ми либерастните соросоиддни джендъри защото това са хора подриващи основата на човешкото общество.
  • 8 Сатана Z

    25 15 Отговор
    България вече е разделена ,за добро или за лошо.Най—доброто решение в случая е столицата на България да се върне в Търново където е била.София се е превърнала в развъдник на неофашисти и крайнодесни радикали—реваншисти.
    Българите са мирни хора,но побеснелите софийски подлоги тласкат цялата държава към война с Русия.
    София не е България.,но се е превърнала в град—държава.
  • 9 БСП на Бунището

    17 24 Отговор
    Борбата между русофили и русофоби ще приключи след Лустрация на Комунистическите партии и техните наследници русофили -(БСП,АБВ,Атака,Възраждане,Изправи се мутро вън и така нататък)....А до тогава събаряме комунистически Паметници!!

    Коментиран от #12, #44, #51, #70

  • 10 Българин

    15 19 Отговор
    Още от самото си създаване БКП /БСП е била партия на национални предатели и българофоби, за които руските интереси са били на първо място. Така, че БСП и подобните и трябва да изчезнат
  • 11 Митрополит Методий Кусев

    12 24 Отговор
    България е болна. Тя страда от недъга на сляпото русофилство.

    Русофилството в България е достигнало до идиотство. Когато руската дипломация прави пакостите, ние, българите, нарочно си закриваме очите; жумим, за да не виждаме пакостите, правени нам от Русия.
  • 12 Аааа

    13 1 Отговор

    До коментар #9 от "БСП на Бунището":

    забрави ДБ и ГЕРБ
  • 13 Истината

    11 20 Отговор
    Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:
    “Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“ - В. Лъвский
  • 14 Българин

    14 25 Отговор
    От Съединението до днес Русия и русофилите са най големите врагове на България и българите!

    Коментиран от #23

  • 15 Димитър Благоев

    14 15 Отговор
    „Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите“ ( „Принос към историята на социализма в България“, София, 1976 г.)
  • 16 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    17 2 Отговор

    До коментар #5 от "Абе":

    А защо само русофили и русофоби ❓❓❓
    Защо няма туркофили и туркофоби ❓❓❓
    Защо няма германофили и германофоби ❓❓❓
    Нима те по-малко са се бъркали и се бъркат в нашата вътрешна политика ❗❗❗

    Коментиран от #35

  • 17 Тумба лумба

    21 11 Отговор
    Ма то няма русофили и русофоби. Има български народ, симпатизиращ на Русия. От другата страна са шепа продажни политици, мисирки и платени троляци, вдигащи олелия и врява до небесата, като индийски катун
  • 18 Никой

    6 7 Отговор
    БСП не е социална партия / макар,че пробутва мантри от социализма/ които хващат декиш само сред необразовани и мързеливи хора и стари люде. Тези които чакат да им се даде. БСП е партия на червените милионери,те и за това стръвно се бият за кокала на партийните си пленуми.Апропо, само те имат руски пленуми.БСП партия на червените олигарси забогатявайки от ЕНЕРГЕТИКА ,ПЕТРОЛ , ГАЗ. Р. Овч. го направиха гросмайстор / сам, абсурд / някои хора,а може и наистина да е само един беден пенсионер / както той ни увещава / който мечтае за корабен круиз околосветско, сиромаха.
  • 19 Коментар

    13 9 Отговор
    Тази пропаганда да ни разделят на измислени русофили и русофоби е платена от хамериканците.Говорят ни и ни пишат безумия докато ни сочат някакви,които си приличат на руснаци,говорят всички руски и абсолютно всички имат роднини в Руската Федерация.Изглеждат ми на психично болни.Има си им нещо...
    Просто ни разделят на две,за да ни крадат.Няма друго обяснение.
  • 20 Наблюдател

    12 16 Отговор
    Русофилията е израз на национален комплекс за малоценност, старателно култивиран и подхранван от руснаците и от петата им колона. Никъде по света няма такова явление, като организираната русофилия, чието кредо е:" лизането на руски задници е върховна проява на патриотизъм.
  • 21 Снайперист

    9 11 Отговор

    До коментар #1 от "Петьо Петров":

    Ако имаше паметник на ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР, едва ли щеше да остроумничиш по темата.

    Коментиран от #54

  • 22 Истината

    13 6 Отговор
    Най-голямата трагедия на БСП е, че имат само един задник! Чудят се горките как да го завъртят, хем от Изток да го ползва Путин, хем и от Запад да го сайдисват, защото все пак са европейски социалисти от ПЕС!
  • 23 Булаир Фружин

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Ти живееш в един измислен свят. Роб си.
  • 24 Я се пребройте

    13 9 Отговор
    Фили срещу фоби 80;20, борбата е само в грантаджииските мозъци на няколко платени политици и журналисти...

    Коментиран от #33

  • 25 123

    7 1 Отговор
    Тя още не е започнала. Има време за тренировка. Но после ще стане страшно. Ще има много избити по улиците. За някой сега е смешно и настройват хората, защото им се плаща.
  • 26 Наблюдател

    13 8 Отговор
    Самото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Представете си освен Национално движение "Русофили" да съществуват национални движения "Туркофили" или "Американофили" , които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове.
  • 27 ¹19008е

    11 10 Отговор
    Няма как да приключи това е История с огромни последици за света и България над 100 милиона са жертвите на съветския режим и комунизма ние сме простили и не търсим отмъщение но искаме уважение защото е Демокрация и не може пак Диктатура на Пролетариата от ДС и Кремъл да ни управляват .45г ни убеждават че запада е лош а първи изпратиха свойте деца на запад да учат и работят а тук пак ни хвалят Рашистан окупатора това е меко казано Умопомрачително Отвратително за нас Демократите Българи
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Никой

    11 5 Отговор
    Това е химера адвокате. След като твоята БКП- БСП е дошла на щиковете на руската армия окупирайки България.Докато твоите хора са избивали интелигегенцията българска след 1944 г . След всички золуми донесли на България успехи / финансови / само на определени комунисти за сметка на непартийните хора,след непоследвало извинение от народа докаран до просешка тояга ,два фалита на държавата,2 опита за продажба на Русия. За какво говориш ?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Мишел

    8 10 Отговор
    Невъзможно е да бъдеш едно в ременно поч тен, инте лигентен и Русо фил! Ако си ин телигентен и почтен, никога няма да си русофил ил! Ако си почтен ен, но симпатизираш на Русия, то интелигентността ти е под въпрос. А ако си Интел игентен и подкрепяш Русия, значи си всичко друго но не и почтен!
  • 32 Добрия чичко с цилиндъра

    8 9 Отговор
    Добре че,са нашите съюзници САЩ Великобритания и ЕС,за да се отървем от кървавия болшевико-фашистки ботуш раша

    Коментиран от #47, #52

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Наблюдател

    13 10 Отговор
    Доказано е, че 90% от така наречените русофили, нито руснаците познават, нито руската култура, нито знаят руски език. Не са прочели и една книга на руски език, нито могат да ползват сайтове на руски, да не говорим, че не разбират и 5% от езика от радиото или телевизията. И поне половината от тях получават пари за да обичат Путин и Русия. Другата половина смятат, че са жертви на Запада, САЩ и НАТО, които ги ограбват и спират развитието им. И затова симпатизират на Русия, която винаги се е преструвала успешно на жертва на Запада.

    Коментиран от #49, #63

  • 35 Абе

    0 2 Отговор

    До коментар #16 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Задаваш отговори! Прочети коментар 15!

    Коментиран от #43

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Доктор Рачо Петров

    7 6 Отговор
    Лекувам русофили от патологична омраза, истерия и българофобия. По стара и изпитана рецепта. Гарантирани резултати!

    Коментиран от #64

  • 38 Студопор

    9 1 Отговор
    Ще приключи, когато някои хора в България осъзнаят, че да кажеш, че САЩ ни използват, не означава да искаш да си руснак.
  • 39 уж СИ МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКО МИ Е ЯСНО

    5 1 Отговор
    НО НЕ СЪМ СИГУРЕН ДАЛИ СТЕ В БСП РУСОФИЛИ ИЛИ РУСОФОБИ - АКО СТЕ В СРЕДАТА ПАК СТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ КАКТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 80 ГОДИНИ !КАКВОТО ДОБРО Е НАПРАВЕНО В БЪЛГАРИЯ ТО Е СТАВАЛО ВЪПРЕКИ ВАШАТА ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ МАЙКАО НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ , БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ .............. СВИДЕТЕЛ СЪМ НА ВСЯКА ВАША МЪРСОТИЯ !
  • 40 Taka така

    2 5 Отговор
    Само когато центаджиите се изнезнат да си гонят американската мечта далеч от родината
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 И ТОЗИ ДЕТО ИСКА ДА БУТНЕ ПАМЕТНИКА ДНЕС

    3 2 Отговор
    Е ОТ ВАШИТЕ БОКЛУ;ЦИ , ОТ БКП ! И В ШАЙКАТА МУ ВСИЧКИ СА РУСОФОБИ КАТО НЕГО !
  • 43 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Абе":

    Абе, ти това над раменете само за равновесие ли го ползваш ❓❗❓❗
    Иначе щеше да се сетиш , че двата коментара са писани по едно и също време ❗
    А и щеше да се опиташ да помислиш кога се появиха русофоби и русофили. Или нямаш собствени спомени от живота преди 1989.г. ❗❓
  • 44 Булаир Фружин

    2 7 Отговор

    До коментар #9 от "БСП на Бунището":

    Аз съм комунист. Айде да видим какво ще ми направиш. Знаеш ли кво? Нищо. Аз съм държавен служител и вземам хубава заплата. А ти ми я плащаш. Кво ще направиш? Мога и да те набия.

    Коментиран от #56

  • 45 Никой

    8 8 Отговор
    България беше със статут на съветска република ,напълно зависима от Москва, Горбачов искаше да даде път на нова вълна руски агенти у нас- по образовани от Живков ,по гъвкави ис по неопетнен международен имидж. Москва уволни Живков със същия дворцов преврат ,с който го беше назначила през 1954 г. Той и така ще остане запомнен като първия назначен и уволнен държавен глава на България,човек който можеше да се снишава пред всяка буря и да пълзи докато тя отмине.Заместилите го превратаджии и цялата руска колониална номенклатура трансформираха държавните пари в частни ,а политическата власт си поделиха между два клана,единия който се обяви за русофилски ,другия за реформаторски ,разбирай прозападно настроен.Кораните и на двата си оставаха в онези съветски времена,когато руските служби създаваха цели фамилии за руско влияние у нас. Тази имитация на ДЕМОКРАЦИЯ ,която съществува и до днес у нас блокира задълго всеки опит България да добие пълен суверинитет от Росия и да създаде собствен елит ,ангажиран с бъдещето на държавата и демокрацията. СВИКНАЛИТЕ ДА СЛУГУВАТ НА ЧУЖД ГОСПОДАР КОМУНИСТИЧЕСКИ НОМЕНКЛАТУРИ ЛЕСНО СЕ ЗАЕХА ДА СЛУЖАТ НА ДВАМА ГОСПОДАРИ и това се превърна във фундамент на новата българска политика ,която виждаме до момента.

    Коментиран от #46, #57

  • 46 Ама ти

    5 4 Отговор

    До коментар #45 от "Никой":

    Вярно си никой
    Тия фантасмагории ги разправяй на жена си
  • 47 Зевзек

    4 3 Отговор

    До коментар #32 от "Добрия чичко с цилиндъра":

    Не са ни съюзници,а Господари,защото в България е пълно с продажници.
  • 48 Мадам Грицацуева

    7 7 Отговор
    Основен враг е всеки българин, който величае Путин. Този дребен мъж се прави на Иван Грозни и иска да направи българите крепостни, тъпанари и невежи.

    Коментиран от #65

  • 49 Много лесно боравиш

    3 0 Отговор

    До коментар #34 от "Наблюдател":

    с процентите. В единия случай 90% а после другата половина. Нещо изгуби сметката, станаха 140%.
  • 50 Гост

    4 4 Отговор
    Трябва адв.Гайдарски,ама 2автобуса креслива "демокрация" не ще да тръгва за Украйна ами войнства тук срещу американска заплата.
  • 51 Българин

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "БСП на Бунището":

    Ха ха ха, първи ще изгърмят йес бългерианците начело с бойкикиев, гнома генерал десеец, дружинната дето я направиха правосъден министър и всичките ви други пребоядисани комсомолци и деца на активни борци. Хайде направете я лустрацията, много искам!
  • 52 Роко

    1 5 Отговор

    До коментар #32 от "Добрия чичко с цилиндъра":

    Никакви съюзници не са ни тия. Това са едни нещастници.
  • 53 Никой

    1 3 Отговор
    Ритуалните поклони на Изток и Запад станаха ежедневна практика : Американците искат наши в Афганистан - пращаме. Руснаците искат нови газови потоци - получават.Създава се усещането ,че ни управлява геополитически Янус- чудовище с две лица,но с едно тяло с пъпна връв Москва,новите ни съюзници така и не прерязаха. Едва когато започна войната в Украйна и стана невъзможно хем да сме съюзник в НАТО ,хем приятел на Русия ,българските политици разбраха - трябва да се вземе категорично страна ! За такъв подвиг те категорично не бяха готови . Двете лица на политическия Янус застинаха с едно и също изумено положение ,на ПРЕЦАКАН ЧОВЕК, КОЙТО НЕ ЗНАЕ НА КОЙ БОГ ДА СЕ КЛАНЯ ? И започнаха избори след избори,които отлагат крайното решение за по добри времена,когато може би САЩ и Китай вземат и се разберат / Росия вече е склонна на мирни преговори ,но с окупирани територии /. Ето защо сред българските партии заработи стария Живковски рефлекс - снишаването. Да видим КОЙ ще спечели и да се присламчим към него. Защо да не се покрием за сега ,да се огледаме,да се ослушаме,да падне инфлацията / докато някои още дрънкат врели некипели /,да мине бурята в Украйна и хоп ще направим правителство. През това време горещия картоф ще го духа на президента Радев и неговото правителство. Нали се пъчи на голям мъж " миролюбец " и иска да управлява. Той сега е онзи Янус който хем да гарантира нашите съюзни ангажименти в НАТО,хем да не разсърди Росия с която част от българите пъпно и емоци
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Баце

    1 0 Отговор
    И как да приключи като ни водите в сИбир. Щом вИ харесва ходете сами/на петият ден ще сте на фронта/, не завличайте нас, децата ни и децата на техните деца.
  • 56 Айде

    4 2 Отговор

    До коментар #44 от "Булаир Фружин":

    Ами, бъди си комунист, ако искаш! Но е препоръчително поне да прочетеш Комунистическия манифест! Може и анархист да си! А може и от Герб, от БСП, от ДПС или от Възраждане, също! Но, най-важното е да бъдеш държан далече от властта в България, защото ще вредиш на българския народ! Разбра ли нещо!?
  • 57 Айде

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "Никой":

    Точно! Не си Никой, Някой си!
  • 58 Алексей Сергеев

    4 3 Отговор
    Никога няма да приключи борбата между русофили и русофоби, докато Москва плаща на слуги и блюдолизци,
    БСП с лицемерие и лъжи подкрепя господарите от Кремъл
  • 59 Един

    5 4 Отговор
    Няма русофоби...има русофили и родолюбци. Ако си русофил няма как да си родолюбец.

    Коментиран от #66

  • 60 е стига де

    4 0 Отговор
    Ние не сме нито русофили, нито русофоби, нито дори антиваксъри. Просто мислим за интереса на нашата Родина България. За нея, за нас е добре да сме в добри приятелски отношения с нашите съседи - балканските държави и да сме в добри отношения с християнските държави, защото ние самите сме такива.
  • 61 такааа

    2 1 Отговор
    В България и всички балкански държави имаме еднакви ценности: семейството, децата, образованието...Нищо общо със западните и презокеанските, свързани единствено със бързо забогатяване и разврат. Да не забравяме, че оттук започва Европа, а те са ни покрайнина. Когато са дошли кръстоносците тук и в Константинопол, за пръв път са видели чисти и подредени улици. До тогава в западна Европа са си изхвърляли отходните отпадъци през прозорците на улицата...
  • 62 Роко

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Петьо Петров":

    Германците що не живеят с фашисткото си минало, та и ние да живеем с комунистическото
  • 63 Роко

    1 2 Отговор

    До коментар #34 от "Наблюдател":

    Да но техните известни поети и писатели са преди да дойдат болшевиките.След тях не се е появил ни един
  • 64 Роко

    1 3 Отговор

    До коментар #37 от "Доктор Рачо Петров":

    Изпитаната рецепта срещу червената чума изглежда и на оня доктор от ЧИЛИ който е спасил страната си от нея след като е разбрал колко е агресивна и няма друг начин
  • 65 Коко

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Мадам Грицацуева":

    Че ние сме вече прости и невежи!? И с Путин и без него!
  • 66 Коко

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Един":

    Коя е твоята родина?
  • 67 😆😆😆

    1 1 Отговор
    Хайде всички кухи русофили в тайгата 🤣
  • 68 За протокола

    2 0 Отговор
    Борбата между русофили и русофоби ще приключи тогава и само тогава когато историята се представи такава, каквато е, с всички доказателства и факти и когато на тяхна база се направят съответните изводи и заключения. Освен това, трябва много ясно да се постави разликата между отношенията към Русия и тези, към днешното и управление, което в много отношения не е добро за самите руснаци. Защото е смешно да говориш, че обичаш дадена страна и народа, както и моментния диктатор, който ги съсипва. Тук трябва да се намесят обективни коментатори, които да обяснят на заслепените и платените разликата между това да си русофил и путинофил.
    Смешно и глупаво е да се отъждествява руската държава в исторически, културен и всякакъв смисъл с Путин, както и германската такава с Хитлер, американската с Байдън, Франция с Наполеон и т.н.
    Ясно е, че има групички, които в стремежа си да се пльоснат пред Путин правят всякакви акробатики, но именно те са тези, които внасят объркване и разделение и пречат да се видят и дефинират ясно тези, които са истински русофили, от другите, които се представят за такива, но или са платени петоколонници или са обикновени фашизоидни любители на войните и насилието.
  • 69 Бедни ми краварю

    2 1 Отговор
    Политиката кау бойците-разделяй и владей.Ние сме по-разделени отвсякога.Успяха точно тези дамн янкийс.А с0р0соидите си мислят,че им пука за нас.Ха Ха Ха...Пийте по едно мляко от бай Гън,той черпи.
  • 70 Незнаещ

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "БСП на Бунището":

    Дали борбата между русофили и русофоби няма да приключи по лесно,ако на русофобите бъде забранено да посещават Русия,а на русофилите забранено да посещават джендърска Европа и гадния САЩ?