Last news in Fakti

23 Май, 2023 15:29 6 073 55

Арман Бабикян пред ФАКТИ: ПП-ДБ влязоха с наколенки в тази коалиция и не могат да въздействат на Борисов (ВИДЕО)

  • арман бабикян-
  • гешев-
  • борисов-
  • дпс-
  • пеевски-
  • кабинет-
  • коалиция-
  • наколенки

Цацаров е по-умен човек и навреме се покри на добро място, но той никога не е бил просто милиционер, казва гостът

Арман Бабикян пред ФАКТИ: ПП-ДБ влязоха с наколенки в тази коалиция и не могат да въздействат на Борисов (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Бойко Борисов няма намерение да се събужда добър и мил. Няма как да стане такъв човек. Ако някой е внушил това на колегите от „Продължаваме промяната“ и „Демократична България “, греши. Ако някой може да окаже влияние на Борисов, това в момента е Иван Гешев или външни сили. ДПС и влиятелният мъж, който седи на първия ред в парламента до Мустафа Карадайъа, също са фактори, които могат да въздействат на Бойко Борисов. ПП-ДБ влязоха с наколенки в тази коалиция и не могат да въздействат на Борисов Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Арман Бабикян, журналист и общественик.

„Нека не забравяме, че част от хората в тази коалиция ПП-ДБ – визирам ДБ, някой от тях бяха в коалиция с ГЕРБ още отдавна в рамките на „Реформаторския блок“. После бяха в коалиция с Корнелия Нинова. А в „Реформаторския блок“ бяха заедно и с АБВ на Румен Петков, а сега пак с Бойко Борисов. Виждаме някаква пролетарска тъмносиня култура на каските, които са готови до обвинят всеки друг, че си е изтървал кърпичката на мегдана, но после я е взел неподходящият момък. Виждаме, че в никакъв случай те не са склони да простят и да приемат, че те самите са направили много повече компромиси от всички други. Всичко това не го казвам с радост, но също така призовавам за минута политическо смирение. Всички се чудят защо са толкова малко процентите. Нека да прочетат собствената си политическа биография, да притихнат малко самички. Да ви припомня нещо. Какво стана с Комисията „Росенец“? Какви крясъци бяха в парламентите след протестите за тази комисия. В миналото събрание или това някой да се интересува от тези нарушения, как е даден този залив… Изведнъж тази комисия изчезна. Никой не се интересува. И така се създава усещането, че всичко е вече минало“, добави гостът.

„Тези, които са в състояние да поискат имунитета на Борисов, може би не играят в тази игра. Те искат послушанието му. Иван Гешев получи реална телеграма, на която пишеше, че всичко това можеше да е наистина. Визирам инцидента край шосето. Той го възприема като опасност за живота и съвсем правилно. Те му отправиха едно предупреждение и затова реакцията му след връщането му от няколко държави беше толкова ясна. Той стана като насочено торпедо към системата, част от която беше самият той. Единственото, с което може да заплашва, е с такива материали, които са качени на „трупчета“ в неговата институция. Бившите инвеститори в неговия пост сега са срещу него. Говоря за Пеевски и Борисов. Цацаров е по-умен човек и навреме се покри на добро място, но той никога не е бил просто милиционер. Той също вършеше мръсната работа на тези хора, но при него размерът на интелекта е много различен“, каза още Бабикян.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    43 20 Отговор
    Ковчега носителя един боклук виновен за батака в които се намира в момента даржавата марш бе боклук
  • 2 Лъжливия Бабикян

    42 18 Отговор
    Бокл@к върви да влачиш ковчези шиб@н тъп@н@р
  • 3 СИГУРНО

    41 15 Отговор
    Скоро боко ще скъса менискус като капитан на отбора на затвора.
  • 4 ето го тоя

    43 16 Отговор
    сопол, лъжлив
  • 5 хммм

    32 7 Отговор
    Ами Кирчо се е подложил на бойко... след всичко което разправяше.. Още повече, че 2-рият мандат е у тях и могат да правят каквото счетат за нужно.
  • 6 Сталин

    27 19 Отговор
    Демокрацията е единствено за бананови републики от колониален тип ,класически пример е България.Ако Сащ признаят една държава за демокрация ,това е парола и означава че тази държава е под тотален политически контрол на Сащ,същото е признаването на една държава за пазарна икономика,това е парола че икономиката на държавата принадлежи на западните мародери и е под техен контрол.
    Сериозните държави , имат несменяем пожизнен лидер който познава и решава проблемите в дългосрочен план,защото това е дълъг процес ,такива държави са Русия, Турция,Беларус,Сирия ,Иран,Северна Корея,Венецуела.На всеки 4 години Сащ сменят агентурата си от политически про ститутки чрез изборен процес и ако някой национално отговорен лидер не работи за интереса на Сащ бива сменян чрез платени протестери и цветни революции,пример са правителствата на Петър Младенов,Жан Виденов и Орешарски и някои политически лидери като Волен Сидеров биват тормозени.САЩ обикновено подбират агентурата си от доказано пропаднали компрометирани типове и нищожества ,като Тулупа и Киртака които разиграват театър за пред простолюдието,а зомбираните български овце от българските медии на ЦРУ изпадат в екстаз от тези "лидери"/ нищожества.Единствената бюлетина на българина за по добър живот е куршума за агентурата на тези западни мародери,но тъй като българина е същия мишок като "лидерите" си това едва ли ще се случи,така че надежда всякаква вие оставете и продължавайте да блеете на празна демократична поляна

    Коментиран от #26, #50

  • 7 Правото в БГ

    34 26 Отговор
    Срещу тая свиня и онзи педи адвокат защо няма повдигнато обвинение за едро хулиганство, че заляха руското посолство с боя?

    Коментиран от #38

  • 8 Тошко

    32 17 Отговор
    Бабикян е най-отвтстителния индивид в България! Тези пострадалите от "Магнитски" : Бойко и Пеевски "супа да ядат". Бабикян трябва да бъде тричан на жълтите павета!

    Коментиран от #24

  • 9 Красимир Петров

    26 18 Отговор
    Какъвто и да е Бабакян тук е напълно прав.ПП и Дай България изчезнаха най-големите предатели и под-логи.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Хаха

    19 13 Отговор
    Въпреки, че не го харесвам с измамата която направиха с протестите, човека си е прав буци си ги такова всичките с 200 и не му мигва окото. А това, че ще е добър и хрисим е върховна тъпота от някой демократични мислители. Но и умнокрасивия планктон се е доказал с малкото в главата си в тези 15години след коалирането с герб и отново същото им коалирането с уж големия им враг буци. Другите двама са политици на фрайчазинг там е разбираемо след като 2 години не можеш да направиш структури по места значи си дошъл за едни пари и после да изчезнеш(това е за пп, че явно много бавни реотани има в тази държава да поясня).

    Коментиран от #55

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Сега какво...

    21 12 Отговор
    Ще обясняват на момчетата,които ядоха бой на жълтите павета искайки да изчегъртат ГЕРБ тези от ротационната коалиция.

    Коментиран от #15

  • 14 УРА,, УРА

    24 15 Отговор
    Тоя каква коалиция видя между ППДБ и ГЕРБ? Има споразумение за премиери на ротационен принцип с правителство на ППДБ за 18 месеца.

    Коментиран от #22

  • 15 Ханку брат

    22 16 Отговор

    До коментар #13 от "Сега какво...":

    Няма подписана коалиция! Стига с тези неверни машинации!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 НЯКОЙ

    8 4 Отговор
    Констатации, констатации, констатации - само това се прави години наред ! А с решенията се залавят сега едни хора, които жертват спокойствието си и донякъде и семействата си ! ЗАЩО ? Може би искат да спасят каквото е останало от лакомите пръстчета на борисовчетата, пеевчетата и другите като тях и да бутнат държавата напред, ако им позволят борисовчетата, пеевчетата и другите като тях! А какво правят останалите - гледат дали ще се провалят тези ентусиасти и предвкусват злобната си радост ! Нали помните какво ставало край българския казан в ада ?

    Коментиран от #18

  • 18 Хи хи

    6 3 Отговор

    До коментар #17 от "НЯКОЙ":

    Може ли имената на тези , които са загърбили спокойствието си и семействата си , за да бутнат България напред .
  • 19 Сух

    22 11 Отговор
    Къде е онзи наркоман хазарта да обясни как се бори за народа.. Хаххаха глупациии
  • 20 Човек

    22 13 Отговор
    Каква коалиция? Всички министри са от ПП-ДБ без Габриел, която от 20 години е извън България и няма общо с местните схеми на ГЕРБ. Че това е повече правителство на ПП, отколкото предното, което ГЕРБ свалиха. Мутрата е клекнал пред тях, а не обратното.

    Коментиран от #23

  • 21 Сух

    13 9 Отговор
    Къде е онзи Манол Пейков Мъжа на годината да обясни.. Хахахахахахаха глупациии..
  • 22 Хаха

    10 10 Отговор

    До коментар #14 от "УРА,, УРА":

    Абе урато ти мислиш че буци само с това ще се примери ли бе. 12 години са ви малко на такива като теб още толкова ви трябва да ви управлява барем разберете, че не е толкова прост и коня в калта си не оставя. Даже пърха от два дни от щастие и на такива като теб пак ще ви го забие с 200.

    Коментиран от #27

  • 23 Хаха

    13 3 Отговор

    До коментар #20 от "Човек":

    Още един с нищо в главата ама с 200 още трябва 12 години да ви го набива барем се осъзнаете за какво става въпрос.

    Коментиран от #28

  • 24 ЕДГАР КЕЙСИ

    15 7 Отговор

    До коментар #8 от "Тошко":

    АКО БЪДЕ ТРИЧАН ....... БАБИКА ЩЕ ........ ОМАЖЕ И ОМИРИШЕ ...... ЦЯЛА СОФИЯ ........
  • 25 Читател

    11 4 Отговор
    Накратко: всичко ще си продължава по старо му с разлика че лобитата се споразумяха 70 на 30 процента,а стадото от което съм и аз рабира се е блее пред телевизора да гледа как го лъжат в очите и ще се разтоварва с идиотски тв формати
  • 26 Лаврентий Берия

    10 6 Отговор

    До коментар #6 от "Сталин":

    Ти си единствения мишок тука, мой човек! Мушмурок, мечтаещ за властен бащица, който да те рита по манерката обаче и да те обгрижва ласкаво /строг, но справедлив/. Ти разбира се, ще мърмориш под мустак, ще го нареждаш наум, но наяве - ще се разстилаш като изтривалка пред него. Сякаш описваш неслучилия ти се живот. Можеш да отърчиш при Бащицата Путин, или Садат, или пък Хоменей! Обаче, не ти стиска. Защото мишока си е мишок - и тук и там.
  • 27 УРА,, УРА

    13 6 Отговор

    До коментар #22 от "Хаха":

    Мутрата ако се прави на умен остава без правителство и хвърля държавата в хаос. Денков във всеки момент може да подаде оставка, ако шайката много знае. Ама няма да им стиска, защото от ЕС яко ще им дърпат ушите. Не може да се остави външната граница на ЕС да бъде нестабилна. На Боко времето изтече.

    Коментиран от #30

  • 28 Човек

    18 6 Отговор

    До коментар #23 от "Хаха":

    С нищо в главата сте вие копейките и ония 60%, които не гласуват. Матряла на ГЕРБ няма какво да го коментирам, защото там доминира контролирания и купен вот. Вие, обаче, сте истинските полезни иди.оти в България, вярвайки, че Русия ще ни оправи. Че тя Русия държи собственото си население по-бедно и мизерно от нас... Последният път така ни оправи, че ни заряза с празни магазини и режим на тока.

    Коментиран от #33

  • 29 ПП трудно ще се изправят и наколенки те

    8 14 Отговор
    Ще са им нужни още повече, че Боко Тиквата им е отзад! Явно на ПП им харесва
  • 30 Хаха

    3 4 Отговор

    До коментар #27 от "УРА,, УРА":

    Мечтии така още 12 години да ви управлява пък си вярвай, че някой ще му дърпа ушите 😂😂😂
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 дон

    16 11 Отговор
    За всички които плюят, Бабикян и Хаджигенов изнесоха протеста на гърба си. Тези които бяхме там ги виждахме всеки ден всеки божи ден.

    Вие изобщо нямате идея колко е уморително това.

    На колко кратно отчаянието на обхващало но никога не се отказах, а тези хора всеки божи ден трябваше да говорят да са там независимо дали вали и пече.

    Които не са били на протеста е по-добре да замълчат.

    Коментиран от #34, #36, #46

  • 33 Хаха

    5 2 Отговор

    До коментар #28 от "Човек":

    Мали ма верно ли бе умнокрасивия вие за 15 години се по казахте по слепи и от електората на де пе се. След предишното коалиране с буци сега пак му при Станахте след всички глупости по негов адрес. Пък копейка не съм, а съм трязвомислещ човечец и предишните игри ме отвратиха от тези партии и ако не си мазохист като електората на герб и ти щеше да се отвратиш, та имаш общо с тях няма защо да плюеш хората като сте си една порода.
  • 34 дон

    8 0 Отговор

    До коментар #32 от "дон":

    Забравих и професор Минеков разбира се.
  • 35 ДАНО СЕ РАЗБИРАТ.

    6 8 Отговор
    ПП-ДБ И ГЕРБ-СДС СА 130, ПЛЮС ДПС И НЯМА КОЙ ДА ГИ СВАЛИ ДЪЛГИ ГОДИНИ. ЩЕ СИ ДЕЛЯТ ОТКРАДНАТОТО И ЩЕ ИМА СТАБИЛНОСТ И СИГУРНОСТ.
  • 36 Мисля

    12 4 Отговор

    До коментар #32 от "дон":

    И какво стана след протеста?Какъв е резултата.Кой е осъден за боя зад колоните,кой даде заповед да се използва газ,какво се промени?Сега партията на протеста,прегърна ли с биячите си?Кой е предаден и използван?
  • 37 Да, ама не...

    10 6 Отговор
    За съжаление, колото и да виним този или онзи за нестандартни решения или противоречащи на логиката на някого, цялата отговорност за конфузната ситуация носи изцяло българския избирател. Четири поредни избори гласува безотговорно и емоционално демонстрирайки, че не се интересува от по нататъчната съдба на собствената си държава. На зла круша - зъл прът, е казал същия този народ когато е бил по разумен. Аз също предпочитам Борисов да не припарва до власт, но по голямото ми желание е државата, то ест ние, да имаме по добра перспектива, а не да ни предстои разпад като Русия.
  • 38 Мисля

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Правото в БГ":

    Защото няма същото за хвърляне на яйца и риба по Народното събрание,за заливане с боя и чупене на други паметници и посолства.На това се казва-"изразяване на гражданска позиция"!По евроатлантически,анадънмо?
  • 39 Физиотерапевт

    8 3 Отговор
    Мисля,че по-вече няма да чуем по "правилните телевизии"за Магнитски,за кражбите в газовите доставки и изпортения бюджет,парапети,кюлчета,магистрали.Играта свърши,всички са в бяло и носители на новото начало.Важното за Вашингтон е,че са "кучи синове" но "наши кучи синове"
  • 40 Продължаваме Порнографията

    7 5 Отговор
    Ц отборът на Козяк загрява по тъча, след като обединените А и Б пристанаха на Тиквата...
  • 41 Бамбука

    9 5 Отговор
    Какви "наколенки" ? Когато критикуваш трябва и да предлагаш решение. Имаш ли такова ?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Ето тези

    6 0 Отговор
    по нареждане на Радев яхнаха протеста. Нищо градивно няма в изказванията му. Хората бързо разбраха, че не стават за политици, нито триото, нито Манолова, която се върти като пумпал. Плюят, защото младите разбраха, че са ретроградни.
  • 46 Ама те

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "дон":

    някак си по нареждане го яхнаха.
  • 47 Веселяка

    0 3 Отговор
    Аз гласувах за русофилите и Волен само за майтапа 🤪 иначе въобще не ми дреме 😆 разбрахте ли, шматки 🤣

    Коментиран от #48

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Борис

    4 1 Отговор
    ДБ много циркове са правили и са били с всички, защото тяхи ги интересуват само парите!
  • 50 Браво колега

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сталин":

    Точен анализ
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 много верно

    1 0 Отговор
    ама темата е табу за факти
  • 54 не е вярно

    1 0 Отговор
    само елита на пп и герберите изпраха се и пременил се илия и пак с тия вече ги няма корумпираните и крадливи всички са светю синод
  • 55 Абе

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Хаха":

    Според вас,дайте да бутнем държавата,защото не харесваме Буци,не харесваме Кирчо и Кокорчо!Абе умници,политиката може според вас да е просто нещо и затова тук се упражнявате в красноречие!Ама да ви открехна,тя не е за прости хора!Та,така!Това е материала драги и това пращаме в парламента!И там и най-добрите от нацията се съобразяват с реалностите и правят каквото могат!А,че днес и вече 33г.ДПС и Доган и Пеевски си разиграват коня,са виновни ония 60%,които се правят на важни и не гласуват,а матряла на ДПС са като овце на заколение,ще гласуват,даже и да са с по един крак,а вие се правете на важни и пак търсете под вола теле!Тази държава е на всички нас и всеки е отговорен според правата и задълженията си!