Last news in Fakti

28 Септември, 2023 14:41 2 054 4

Росен Цветков пред ФАКТИ: Пасиансът на големите партии при местни избори излиза на 100% (ВИДЕО)

  • росен-
  • цветков-
  • избори-
  • севлиево-
  • кмет-
  • кандидат

Очаквам след местния вот да има разместване в управлението на страната, казва гостът

Росен Цветков пред ФАКТИ: Пасиансът на големите партии при местни избори излиза на 100%  (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Обикновено в живота лесните решения са грешните решения. Не може сериозен процес като изборния, в който много партии са мислили през годините как да го нагласят като нареден пасианс, да очакваш, че ще влязат нови лица лесно. Общо взето пасиансът на големите партии при местни избори излиза на 100%. Много трудно може в този пасианс да влязат нови хора, такива, които да се противопоставят на тези политически и други кръгове. Затова и участниците на големите парти са убедени в своята победа. В този смисъл диалогът е някак едностранен. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Росен Цветков от „Консервативна България“.

„Консервативна България“ правим коалиция с "Левицата", „Български възход“ на Стефан Янев, ВМРО - Българско национално движение, а „Има такъв народ“ също подкрепят кандидатурата ми за кмет на Севлиево. Нито една от формациите не ми се месила при подредбата на листите. Това е много важно да го кажем, защото хората могат лично на мен да търсят отговорност за бъдещата работа на тези хора. Аз нося отговорност за всеки един човек в листата и съм сигурен, че той няма да се изметне. Когато имаш зад гърба си конкретна партия, там се размива отговорността. Слагат се хора на различни места, близки на някакви субекти и те са подчинени на централното ядро, на централната структура. Там условията са да не говориш и да мълчиш. Нямаш свобода, нямаш нищо – слушаш и изпълняваш“, обяви още гостът.

„Очаквам след местния вот да има разместване в управлението на страната в зависимост от това кой какви резултатите ще постигне. За големите партии е важно да печелят по места, защото те така изграждат гръбнак за една следваща политическа изборна кампания. Затова е от голямо значение тези партии да образуват по места тези връзки. Тук е много важно да кажа, че в много случаи явни престъпници влизат във властта, защото системата ни до такава степен се изродила. И тези хора се защитават и образуват различни структури, за да се пазят. Много е трудно на хора с чисти намерения да пробият. Хората по места си ги знаят кой кой е, но също и трябва да знаят – когато не гласуват, те позволят на хора с доказано нечисто минало да ги управляват. И като не гласуват, те стават съучастници в това, че тези хора с нечисто минало да управляват живота им“, каза още Росен Цветков.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уж бил

    3 0 Отговор
    консервативен , а ще се коалирал с Яневия "Восход" ?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Абе

    2 0 Отговор
    Абе какво го каните тоя сминдух. Помня как в помощното училище го биехме в 8 клас, щото пипаше момчетата по бедрата и гледаше кръвожадно към дюкяните. Страшни джендъри сте станали от тая медиа.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.