Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 14:41 8 281 21

Росен Миленов пред ФАКТИ: На 9 март ще атакуваме парламента и ще отидем на гости в дома на Пеевски (ВИДЕО)

  • росен-
  • миленов-
  • божков-
  • пеевски-
  • доган-
  • кирил-
  • петков

Зад Доган седи мрежа от икономически групи, от служители в институции, в служби, казва гостът

Росен Миленов пред ФАКТИ: На 9 март ще атакуваме парламента и ще отидем на гости в дома на Пеевски  (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

На 9 март ще атакуваме парламента и ще отидем на гости в дома на Пеевски. В парламента не може, защото го пазят, на улицата има гардове. Но на гости в дома му е друго. Да го страхуваме. Не се ли приберат парите, нищо не се прави. Пеевски си седи вкъщи и мести пешки. Затова ще го посетим. Кирил Петков и Асен Василев откраднаха надеждите. Бях 500 дни на улицата. Крадецът и простакът не го ли смажеш, ще прави бели. Ще атакуваме офисите и домовете на олигарси. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Росен Миленов, експерт по борба с корупцията.

„Без покровителство от различни институции няма как да извършиш каквото и да е било в държавата, визирам покойния вече Мартин Божанов. Говорим за ощетяване, за престъпление в държавата, да няма разследване. Имахме кюлчета, „8-те джуджета“, за язовирите, за магистралите… И какво се случва, има разследване, а то е в прах очите на хората. Прибира се папката в съда, където се чака да се мине ротация с нов състав, който да гледа делото. И така за някой крадец се очаква съответният състав, за да се намали мярката. И какво се оказва, че жената до Божанов е работила и работи в службите. Затова има такива хора в службите… А иначе върви приказката за борба с корупцията, за борба с организираната престъпност. Такова нещо не съществува. Народното събрание съществува, Министерски съвет съществувал, но те са изпразнени от съдържание“, сподели гостът.

„Фактът, че в момента говорител на държавата е Делян Пеевски, това слага кръст на всичко, а зад него седи Ахмед Доган. А зад Доган седи мрежа от икономически групи, от служители в институции, в служби. Мръсните пари обичат тишината. Когато говорим за пари и политици, става въпрос за влияние, за милиарди. Те вече играят освен с парите на хората, а и със живота им. Създават един скандал, след това друг, просто дирижират дневния ред във всеки един момент и го движат в определена посока. Когато се изчерпи един скандал, веднага ни вкарват в друг, за да не можеш да се осъзнаеш къде се намираш. Българите сме индивидуалисти, всеки сам се спасява“, добави Миленов.

„Политиците се възползват от това мръсните пари да работят, а тези пари обичат тишината. След 2017 година вече имаме млади лъвчета на терена в лицето на Пеевски, на Домусчиев, на Жоро инса и започнаха да си търсят бизнес и се блъскаха със старите кучета като Божков. Защото пък старите си мислеха, че имат запазена квота за всяка една сделка във временно и че имат политически чадър. Но всичко това бе в ръцете на тези, които ги споменах, но със съдействието на Борисов и Пеевски“, казва още гостът.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бандит методиев борисов

    71 7 Отговор
    моят джипси бог

  • 2 Ами да

    75 6 Отговор
    Това е истината! А стадото мълчи!
  • 3 нено

    72 16 Отговор
    Браво моето момче, поучете се от европейците, запада гори, фашистките европейски недоразумения вън от свърталището !!!!!
  • 4 ЛИЛИ

    66 20 Отговор
    Брюксел гори, браво на европейските страни, които излязоха и показаха , че ние имаме право на достоен живот, не да даряват пари и оръжия за унищожаване на млади хора руснаци и украинци!!!!!

    Коментиран от #6

  • 5 Аре,бе

    23 76 Отговор
    Още един митрофански атакьор.
  • 6 Ти кво дремеш.

    17 26 Отговор

    До коментар #4 от "ЛИЛИ":

    Излизай на улицата.

    Коментиран от #20

  • 7 Никой

    23 29 Отговор
    Година и половина Президента управлява България чрез своите служебни правителства, МВР и съд,. Прокуратурата я изключвам тъй като тя беше подчинена на Борисов и Доган. Защо включвам и съда ли ? Защото там е пълно с прикрити червени симпатизанти,ременно снишени поради политическата конюктура. Питам : Защо тогава вдигнатото юмруче не започна с борбата срещу корупцията ами веднага се втурна по утъпканите пътеки оставени от наследството на ГЕРБ, ДПС, БСП,ПП ,ВМРО,Атака,НФСБ,ВОЛЯ, ИТН,Национално движение русофили и т.н.
  • 8 виктория

    26 2 Отговор
    магнитски нотариуса!!!
  • 9 Тома

    45 3 Отговор
    Не само атака ами очистване на политическия боклук
  • 10 Альоо

    15 2 Отговор
    Кажа за Боташа,бе!!
    Альооо
  • 11 7373737227

    12 33 Отговор
    Отдавна този човек не бе излзизал в ефира на медиите ,явно е нямал задачки ,ся са му дадени и се почва с неговите борби ,що така винаги в България всичко е доведено до аматьорщина,евтини лъжи и смешни пропаганди .
  • 12 наблюдател

    19 15 Отговор
    Експерте, а защо не разкрихте 200-та имотни измами, извършени от убития"нотариус" със съдействието на следователи, като рашков с 20 апартамента, прокурори, съдии, ЧСИ, нотариуси, ГДБОП където е работела жената на "нотариуса", МВР и т.н. Те не са ли корумпирани? Корупция е когато даваш, и когато вземаш, нали? А, за пътя на Копринката, майстора, гълъби, точните с парите и др. в президентството нещо ще кажете ли, експерте??? Аман от празни приказки на празни хора.
  • 13 само питам

    14 20 Отговор
    от къде се появи бе росенчо от две години ни вест ни кост от теб или сега ти платиха още нещо къде се изпокриха бабикян хаджи генов минеков без тях не е итересно няма кои да страои бесилки да носи ковчези и човали с трупове такава ми ти работа ганьовска

    Коментиран от #14, #16

  • 14 БСП в Бунището

    12 11 Отговор

    До коментар #13 от "само питам":

    Председателят на "БСП за България" Корнелия Нинова подписа споразумение с проф. Минчо Христов, представляващ "Движение на непартийните кандидати", за общо явяване на изборите за 46-о Народно събрание.
    Движението е поредната формация, която се присъединява към голямата лява коалиция, инициирана от БСП, след АБВ,Левицата и "Нормална държава" на Георги Кадиев.
    Що така бе Росен Миленов???М??Нещо ни пускаш по Пързалката с всички Комунисти в Коалиция????
  • 15 Последния Софиянец

    20 5 Отговор
    Отивам с Росен.
  • 16 пенсионерът

    12 17 Отговор

    До коментар #13 от "само питам":

    Ами нали знаеш, че трябва да дойде подходящия момент за такива боклуци като тези които си изредил/ хаджито, бабиния, сестра галева....сега всички ще се активизират на прзидентската барикада. С телата си ще се хвърлят на амбразурата да спасяват онзи със зелените чорапи, ще лъжат и ще лижат подметките на Мутрофанова, за няколко копейки повече.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Байрактар"70

    17 0 Отговор
    ТРЯБВАТ Д Е Л А!!! А НЕ ПРИКАЗКИ, КАКВИТО МНОГО, МНОГО СЪМ СЛУШАЛ ОТ КАКВИ ЛИ НЕ ,,РЕВОЛЮЦИОНЕРИ" !

    Коментиран от #19

  • 19 Ветеран от Протеста

    10 18 Отговор

    До коментар #18 от "Байрактар"70":

    Този мишок е бивш служител на ДАНС и ГДБОП.Активен участник под прикритие в Първото Всенародно Въстание на Комунистите за сваляне на ГЕРБ от власт...Първия уж " набит" от полицаите във Въстанието,за да се появи като Дисидент и активен Борец за нова Руска Окупация....естествено на България....Да влезе следващия " безпартиен" !!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.