23 Юли, 2024 14:31 3 059 2

Петър Клисаров пред ФАКТИ: Работа на президента ли е да обикаля по пожарите? (ВИДЕО)

  • петър-
  • клисаров-
  • пряка демокрация-
  • радев-
  • президент-
  • пожари-
  • борисов

Нека Радев да дойде на политическото поле и тогава ще решаваме дали ще се съюзяваме с него, дали ще е противник, дали и той ще е вълна за два-три сезона, казва лидерът на „Пряка демокрация“

Петър Клисаров пред ФАКТИ: Работа на президента ли е да обикаля по пожарите? (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Когато се назначава временен посланик в Украйна, президентът не трябва да бъде питан. Тук говорим за прехвърляне на задължения. Но тук изниква и един спорен въпрос. Работа на президента ли е да обикаля по пожарите? Това е чист ПР. Работа на изпълнителната власт е да е на терен, а президентът има представителна власт, има друга функция. Да си седи в президентството на хладничко с хубавия костюм, няма работа на пожара. Защо е тръгнал там? За да може да си направи застраховка, ако утре направи партия, от сорта: „Вижте колко съм деен.“ Дали не изгражда структури по места, което е злоупотреба с власт, защото го прави с парите на хората, които са отделени от данъците ни, защото ние му плащаме заплата, а той си прави собствен пиар. Сега той взима контрамнение. Нека Радев да дойде на политическото поле и тогава ще решаваме дали ще се съюзяваме с него, дали ще е противник, дали и той ще е вълна за два-три сезона.
Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ Петър Клисаров, председател на партия „Пряка демокрация“.

„Нивото на вътрешния министър е много ниско, направо е за посмешище как такъв човек може да ръководи МВР. Сега обикаля за контейнери, после носят някакви контейнери, които половината стават, а другите не стават. Носят печки, телевизори… За това трябва да говорят съвсем други институции, те трябва да се занимават с това, а не министърът на вътрешните работи. Не той гаси пожари, а просто си прави пиар. Това го въведе Бойко Борисов. Има някъде пожар, отиваме да го гасим. Няма мислене, няма подготовка, няма и правила кой за какво отговаря“, добави Клисаров.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пурко

    0 0 Отговор
    Този кой е?