Last news in Fakti

26 Октомври, 2014 17:36 1 921 1

Българин изчезна в Париж

  • париж-
  • българин-
  • изчезна-
  • франция

Френската полиция не искаше да се заеме със случая, оплака се съквартирантът му

Българин изчезна мистериозно във френската столица Париж. 39-годишният Добромир Пенков Христов излязъл от дома си на 22 октомври минути след 15 часа и оттогава никой не го е чувал и виждал. „В себе си е носил само личната си карта и ключ от жилището ни, което не е типично за него. Дори до магазина да отиде, той си взима трите телефона, сега ги е оставил вкъщи”, разказа пред Нова телевизия съквартирантът му, който пожела анонимност.

Добромир пристигнал във френската столица през февруари тази година и заедно със съквартиранта си имали бизнес, свързан с велотранспорт. „Няма деца, имаше приятелка, с която скъса преди седмица. След изчезването му говорих с нея, но тя даде уклончиви отговори”, лаконичен бе съквартирантът на Добромир.

39-годишният мъж е родом от София, но никой от близките му не се е чувал с него от 22-ри октомври. „Благодарение на консулската ни служба в Париж успяхме да подадем жалба, тъй като първоначално френската полиция отказа да се заеме със случая с изчезването му”, каза още съквартирантът на Добромир.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Крум Янкулов

    1 0 Отговор
    хора въобюе не се учудвам лятото бях в париж и останах неприятно изнендан поразходих се из по крайните квартали,там е като във филм за гетата
Новини по държави: