Last news in Fakti

16 Февруари, 2015 10:14 3 265 2

Екссъветник на Обама: Съжалявам, че не казахме истината за НЛО

  • нло-
  • джон подеста-
  • истина-
  • закон за свобода на информацията-
  • съветник-
  • белия дом

Джон Подеста напусна поста си в петък

Екссъветник на Обама: Съжалявам, че не казахме истината за НЛО - 1
Снимка АП

Представата, че всяко правителство казва истината, цялата истина и нищо друго освен истината е старомодна в своя оптимизъм.  Въпреки всичко има хора, които безпрекословно вярват, независимо от това кой както им казва, че извънземни съществуват и дори бродят сред нас. Или ако не бродят, то поне са ни оставили сувенири за спомен. "Истината е някъде там" се казваше в един много известен фантастичен сериал.

Отиващият си старши съветник на американският президент Джон Подеста остана предан фен на всичко извънземно. Той разкри, че основното съжаление от последната година от службата му в Белия дом е свързано с факта, че не е разкрил на сънародниците си истината за НЛО, съобщава „Вашингтон поуст“.

Когато Подеста, който отговаряше за персонала на Белия дом по времето на Бил Клинтън, се завърна на служба при президента през 2013 г., вестникът написа, че пристигането му означава само едно "президентската библиотека на Обама ще се препълни - точно както библиотеката на Клинтън в Литъл Рок - с искания и петиции свързани със свободата на информацията, като например тази за "електронни писма до и от Джон Подеста, съдържащи думите "Досиетата X" или "Зона 51".

66-годишният Подеста е голяма фен на сериана "Досиетата X". Попитан през 2007 г. относно проблема с приемането на Закона за свобода на информацията Подеста отговори: "Истината е някъде там." Това е мотото и на сериала.

И само за да се увери, че изикванията към Закона за свобода на информацията не са забравени той туитна в четвъртък: „И накрая, най-големият ми провал на 2014: За пореден път не гарантирах разкриването на досиетата на НЛО. #thetruthisstilloutthere (истината все още е някъде там).“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 0 Отговор
    И кво? Май нов сезон ще правят на тоя сериал, не се казва нищо конкретно пак.
  • 2 кмета

    0 1 Отговор
    Виж к'во питай някои японец какво следва след като си сгрешил и съжаляваш не ми дрънкай простотии