Last news in Fakti

19 Февруари, 2015 11:18 29 343 160

Великобритания предостави доказателства за ново руско оръжие в Украйна

  • русия-
  • украйна-
  • оръжие-
  • зенитна система-
  • великобритания

Британското посолство в Украйна използва социалните медии, за да подчертае присъствието на руски оръжия в зоната на конфликт в Източна Украйна

Великобритания предостави доказателства за ново руско оръжие в Украйна - 1
Снимка: УърлдПрес

Посолството на Великобритания в Украйна публикува пресни потвърждения за руското военно участие в конфликта в Източна Украйна.

Британски дипломати използваха социалните медии, за да покажат снимки и кадри на зенитната система "Панцир С1", известна на запад със съкращението SA-22, заснети в зоната на конфликта.

"Панцир С1" е комбинирана зенитна система земя-въздух с близък и далечен обсег, произведена в Русия.

От Британското посолство подчертаха, че системата се произвежда в Русия, но не и в Украйна, което е явен знак, че руски военни части се сражават на страната на "опълченците".

Първият туит бе озагавен: "Как се разпознава руски "Панцир-С1", който не е на въоръжение в украинската армия".

 

На него са описани характерни за този тип оръжие елементи, а в долния край са публикувани кадри, за които според медии и военни анализатори, че са правени през последните седмици на различни места в Източна Украйна.

След него последва серия подобни съобщения от британските дипломати, които подчертават присъствието на руски оръжия в Източна Украйна.

Кадрите бяха разпространени от външното министерство и представляват инфографики:

 

Русия продължава да отрича, че изпраща оръжия и войски в съседна Украйна въпреки доказателствата, сочещи към широкомащабно разполагане на военни сили.

Използването на немаркирани военни превозни средства и неидентифицирани войници доведе до твърденията, че Русия се е превърнала в пионер на нова форма на така наречената "хибридна война" в Украйна, която съчетава редица военни, икономически и информационни елементи под воал от правдоподобно опровержение.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 европеец

    5 0 Отговор
    то и в сащ са публикували "доказателства" - снимки с руски воени. Няма значение, че половината от тях са от 2008-ма година, а другите от руски воени учения. Дали хамериканци или британци ще могат да разлечат коя снимка къде и кога е направена? Вчера журналист на ББС отиде в летище на донецк за да докаже, че опълченците продължават да обстрелват хохлофашисти с артилерия, и докато снимаха репортаж - за малко да ги уцелят украински артилеристи. На лъжа краката й са къси
  • 2 Десислава Димитрова

    2 6 Отговор
    големия майтап продължава.докато путин е договарял изтеглянето на тежкото въоръжение ,негови модерни системи за залпов огън са се разполагали в зоната на конфликта.след което путинолизците ни обясниха че запада продължава да провокира към война!

    Коментиран от #3, #6, #11, #14, #17

  • 3 европеец

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Десислава Димитрова":

    Емиле! Панцирь-С1 това е система за ПВО!!!! не е за залпов огън! ахаахаахахха
  • 4 ярослав станчев

    5 0 Отговор
    Хехехе,същите "железни" доказателства представиха когато трябваше да оправдаят нападението срещу Ирак.Видяхме биологическото и ядреното оръжие на Ирак,което братята американци намериха в една барака в градината на Саддам.Още не са показали снимки,ама Буш каза,че има.Продължават да го търсят и копаят в пустинята,ама все нефт излиза,.ахти късмета,а.
    И тук е същата ала бала,НАТО си търси повод да влязат в Украйна.И вадят "неоспорими" доказателства за руската подкрепа..аси,по тази логика в САЩ сигурно има най-много хора,които притежават АК и ПКМ,на глава от населението,обаче бай Обама не казва,че руснаците оказват военна помощ на американския народ,нали.

    Коментиран от #44

  • 5 ого

    5 0 Отговор
    Голяма работа това наследниците на Гьобелс. Наистина си вярват, че една лъжа повторена 100 пъти става истина. Е да ма не! В ерата на интернет всичко може да се провери за минути.
    Американските сенатори станаха за смях, като показваха "снимки от Украйна", снимани в Грузия преди 6 години.
    Явно сега е ред на британците.
    Специално Т-72 е на въоръжение в много армии по света в това число Украинската и българската. Така, че тези снимки абсолютно нищо не доказват.
    Картечниците са леко стрелково оръжие и доказват участие на русия, толкова колкото американските автомати на донецкото летище доказват участието на САЩ.
    Що се отнася до Панцирь 1С, Снимки направени на фона на земен пейзаж не доказват абсолютно нищо. Но дори да бяха от Украйна, това оръжие е изцяло ОТБРАНИТЕЛНО и единствената му роля е да пази мирните жители от терористичните бомбардировки на украинските ВВС. С това оръжие НЕ МОЖЕШ да нападнеш когото и да било.

    Коментиран от #15

  • 6 999

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Десислава Димитрова":

    Мирише на неграмотност.

    Коментиран от #12

  • 7 незнайко

    3 0 Отговор
    Тази машина прилича на току що измита или излиза от конвейра. Монтажа е авсолютен.
  • 8 сда

    4 0 Отговор
    А тия мухъли като въоръжават "опозицията" (терористи-канибали) в Сирия , Либия и Ирак значи всичко е точно . Това са двойни стандарти . Мечката ще ги изнасили въпрос на време е !!!
  • 9 незнайко

    0 0 Отговор
    абсолютен- печатна грежка
  • 10 незнайко

    2 0 Отговор
    Каквае тази сянка, защо зградите не правят сянка?
  • 11 Кольо

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Десислава Димитрова":

    Мирише направо на агнешка майка.
  • 12 kucho

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "999":

    Деската ли бе ? Нее. Тя е грамотна , ама по всичко (всичко , всичко ).
  • 13 dragonfly

    3 0 Отговор
    Те така и едни други вадеха доказателства за наличие на забранени химически оръжия ... После се оказа друго...И какво от това ,че една държава си защитава интересите? Май може само за САЩ, а ?
  • 14 dragonfly

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Десислава Димитрова":

    Деси, око въобще си Десислава, ние не коментираме памперси и обувки, не коментирай ти неща дето и на картинка не си ги виждала! Дадоха ви малко повече права и решихте, че разбирате от всичко на тоя свят! Това да не ти лъскавото офисче на вякоя маркетингова агенция?

    Коментиран от #41

  • 15 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "ого":

    Много точно казано!
  • 16 mediator37

    4 0 Отговор
    Разгледах английските линкове - неграмотна и постна пропаганда, съчинена от английски галфон. Най-малкото защото автоматичните зенитни 30мм. оръдия, с които е въоръжен ПАНЦЕР С-1 са оръдия, а не картечници, както са писали англичаните. Дори руското съкращение е ЗРПК - зенитно -ракетный пушечный комплекс. Пушка на руски означава оръдие. И поначало всичко, което е над 20мм е оръдие. Вероятно дебела стажантка в английското външно министерство между 5-я и 6-я хамбургер е импровизирала с гугъл-преводача от руската уикипедия.
  • 17 ярослав станчев

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Десислава Димитрова":

    Майтап щеше да е ако Путин беше решил да прати 7-ма,76-та,106-та дивизии и 2 роти от 45-ти полк на ВДВ в Киев.Точно 10 часа и майтапа щеше да е пълен.Както стана в Крим.Както стана и с грузинските напъни. Голям майтап,братята американци подкокоросват мишките в Украйна и Грузия,Путин ги пердаши като малки деца и всичко става мирно и тихо.

    Коментиран от #21, #28, #40

  • 18 дфф

    4 0 Отговор
    е то цял свят ползва руско оръжие щото е най евтино и най-ефективно..

    и нещо не видях на снимките доказателства че е в Украйна а прилича на снимка от картинки от дъвки просто на военна машина .

    И няма нужда д ани доказвате , на ця лсвят е ясно че запада разпали конфликта а Путин няма да ви даде курбан Украйна ... даже се радваме че сащ няма да завладее света а русия им показа среден пръст
  • 19 mediator37

    2 0 Отговор
    Както по-долу писа един от коментиращите става дума за изключително отбранително оръжие. Ако английските мърлячи бяха по-грамотни щяха да покажат "М"- версията (механизираната версия) на Панцер С1, която е на вериги- на танково шаси и е предназначена като скорост и проходимост да съпровожда танковите съединения при атака. Тогава повече се връзва с "руската агресия в Украйна". Затова мисля, даже, че жена е съчинявала уйдурмата, хабер няма от света. Но специално тази версия- колесната е със занижена проходимост, без бронезащита от пряк обстрел и е предназначена да застане до заводи, болници, летища и др. цивилни обекти , и да ги защити от бомбардировка. Т.е. става дума за изцяло отбранително оръжие.
    ПАНЦЕР С-1 е артилерийско-ракетен робот, който може без екипаж, сам да открива, стреля и поразява близки въздушни цели. Може да дава стационарно 24/24 часово дежурство без нито един човек в комплекса. Мисля, че германският му аналог е ГЕПАРД с 2х35 мм зенитни оръдия Ерликон плюс 2х2 ракети.
  • 20 NO DMG

    3 0 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца...тоя театър взе да става жалък вече.Ако ще става трета световна да става по-бързо,да измираме и да се приключва,да спрат да ни прават на маймуни,щото някои от нас не са....
  • 21 дфф

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "ярослав станчев":

    абсолютно.. тя украйнската армия я смачкаха някви доброволци с полу екипировка и без официални подразделения.. Путин ако реши ..както европа няма армия .просто за 1о дена може да пРЕГАЗИ ЦЯЛА ЕВРОПА.ама да я обърне с краката нагоре като знам колко танка имат само и какви луди зенитни оръжия имат..Само с ескандер може д аизпепели цяла европа от калининград ако среяля само ,, а 1600 ядрени глажи не ги борим хи4 само една изли1ава ръмъния и българия от лицето на географската карта ..

    Просто путин не иска война щото знае 1 тва ще даде рестатр на дълга на америка
  • 22 хгхгхг

    1 0 Отговор
    няма кой да победи руската армия на Украйснка земя ..тва който не му е ясно значи не е в час
  • 23 хгхгхг

    2 0 Отговор
    ако прочетете воената доктрина на Русия -резюмето и естествено ..

    Ще видите че Русия отделя специално внимание на войски за бързо реагиране за водене на партизанска война в дългосрочен план ... пообразец на частните войски и милиции на сащ като БЛЕК Вотър еоод- официална часна воиска америкаснска..

    Тъй че руснаците са добре подготвени за този сценарйй и на янките не им мина номера
  • 24 гошо

    1 0 Отговор
    преполагам са открили и калашник,,,които още веднъж доказва несъмнено за руска намеса:)
    а кои са оръжията произвеждани в украйна???.тъпооо тъпоооо
  • 25 Чоки

    0 1 Отговор
    Панцир сигурно е копие от Panzer, немски танкове. Като толкова ги кефи пияндетата немската фонетика да си сложат по един пречупен кръст на техниката.

    Коментиран от #26

  • 26 mediator37

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Чоки":

    Е, добре де, германците защо си кръщават въоръженията на животни, каквито няма в Германия- леопард, пума, гепард, тигър. Или според теб трябва да ги кръщават прасе, овца, кокошка, крава- понеже такива животни има в Германия.
    Предишният аналог на Панцер С-1 се казваше Тунгуска, а преди него беше Шилка- това са имена на реки в Сибир, ако не се лъжа, сега не ми се търси по карта. Аз също се учудих преди години като излезе Панцер С-1 защо е с несвойствено име. Вероятно е заради износа. Това въоръжение се изнася и ако е "Панцер " звучи по-дорбе за чужбина.
  • 27 Vasik Atanasova

    3 0 Отговор
    Е В УКРАЙНА КАКВО ОРЪЖИЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА
    СПРЕТЕ ВОЙНАТА
    СТИГА СТЕ СЕ ИЗБИВАЛИ
  • 28 ЛелеМале

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "ярослав станчев":

    Сигурно знаеш колко си прав за думите си. Меркел за това е против въоръжаването на Украйна (и с право), защото руски ботуш е ходил в Берлин да по-тропка.
  • 29 айде

    4 0 Отговор
    айде айрлия сега в украйна скоро и на острова да му се порадвате отблизо ....тва го видехте а че лондонското сити лапа руски милиарди тва некак си не ви пречи....ово е двоен стандарт така че ше лапате жамета и ше си трайкате
  • 30 пак не сте разбрали

    3 0 Отговор
    тва е старото руско оръжие ..от новото още няма нужда
  • 31 гргрггр

    3 1 Отговор
    британското посолство ясно защо разпространява такива глупости, а факти.бг защо ги публикува ...
  • 32 хйхсд

    3 0 Отговор
    Путин ако пусне армията ...ще стане тва дето стана в Грузия ...след 4 дни няма да има просто Украйснка армия и пориви за ,,демокрация,,
  • 33 хйхсд

    2 0 Отговор
    ко прочетете воената доктрина на Русия -резюмето и естествено ..

    Ще видите че Русия отделя специално внимание на войски за бързо реагиране за водене на партизанска война в дългосрочен план ... пообразец на частните войски и милиции на сащ като БЛЕК Вотър еоод- официална часна воиска америкаснска..

    Тъй че руснаците са добре подготвени за този сценарйй и на янките не им мина номера
  • 34 Hominem Quaero

    3 0 Отговор
    А фундаменталният туит трябва да бъде озагавен: "Как се разпознава къде са интересите на САЩ и Англия".
    И отговора е: Навсякъде, където има ресурси за лапане. И оттук всеки може да си направи извода за какво изобщо иде реч. Безмерната арогантност и наглост на САЩ и Англия навсякъде по света вече до такава степен са нетърпими, че Путинова Русия с всичките и проблеми и недостатъци е за предпочитане пред тяхната диктатура. Имало руско оръжие в Украйна?! Ами ще има разбира се? Ако Русия стовари оръжие в Куба и Мексико, и започне да плаща на определени кръгове в Южните щати със стратегически помисъл да освободи, видите ли, същите от окупацията на Северните щати, ТОГАВА ?!?!?!?! Ако им спретне един майдан насред Луизиана примерно?!?!?! Симпатиите към Путин не са, защото е много хубав или пък, че е пръв демократ, а защото на хората им писна от непрестанните конфликти разпалвани от САЩ и наглото им поведение на световна мутра, на която всеки трябва да плаща дан.
  • 35 Иракли Иракли

    0 4 Отговор
    Това е уголемена ТОЙОТА с по голяма къртечница в каросерията!
  • 36 Зверо

    3 1 Отговор
    И каква им е файдата модерния Панцер да се разхожда без наметало посред бел ден в Украйна.Не е ли по лесно да го маскираш с покривало както ние правехме през 1989г на секретните по това време зенитни ракети 'ОСА" И се движехме само вечер като военна полиция отбиваше движението най-малкото за да не се забие някой джигит със Зила си в ракетен комплекс от 1200000лв на ония пари.Снимките 100% са правени в Русия по време на некои учения.
  • 37 mediator37

    2 0 Отговор
    Ето го "новото" (на 10 години) руско оръжие ПАНЦЕР С-1 как стреля https://www.youtube.com/watch?v=QMV2zvj_Dl8

    Ето го по-малко новото предшесетвеника (ТУНГУСКА М-1) https://www.youtube.com/watch?v=cFJf_IFV5pE

    Тунгуската има по-слаби характеристики, но ракетите могат да се презареждат от екипажа, защото са леки и не е нужен обслужващ кран, като при Панцер-а.
  • 38 мароканец

    2 0 Отговор
    Ма много чиста снимка бе и нищо останало няма като в рекламен клип на бе ем ве!
    Това е просто желязна логика Щирлиц - значи в цяла латинска америка африка и азия има руски военни щото всички са с калашници?!?!?
    По тази логика господа дипломати веждите са ви свързани с Г.ЗА
    а може ли да ми обясните разбираемо британското нападение на фолклендските острови какво точно беше!?!?!?!?!?
  • 39 aaa

    2 1 Отговор
    А защо не кажат какво оръжие използват американците в Украйна?
  • 40 Десислава Димитрова

    2 6 Отговор

    До коментар #17 от "ярослав станчев":

    ти беше оня с ладата суперстар!!!що не си сия сложил нея на ника?заедно с петолъчката от кремъл!!!скоро ще ги видим всички руски дивизии в целия им блясък ,сега са една по една в тъмното и с лъжите дето такива като теб пригласят.руснаците нападнаха украина и се държат като банда престъпници избиваики народа там и разрушаваики страната ,но такива като теб ги оправдават ,евала!

    Коментиран от #53, #95, #96

  • 41 Десислава Димитрова

    2 3 Отговор

    До коментар #14 от "dragonfly":

    ти пич няма и кво да коментираш.мученето не е коментар,пробваи по същество и ще видиш, че си информационно в памперси.комплексарите тук по отношение на пола сте до един путинови фенове!!!та те приканвам пробваи история,литература ,икономика ...чакам.мученето ти няма кво да го коментирам то е за останалите ти от агитката!
  • 42 Десислава Димитрова

    2 3 Отговор
    не ви харесва имфото ,а тролчета?само да ви напомня мераците,което се нарича двоен стандарт.мразите американското ,но го ползвате и на колене и лакти се тътрите пред американското посолство белким тази година чичо сам ви даде зелената карта,не вярвате на англия ,но на тълпи акостирате на албиона за да вземате заветните 100 паунда на ден,не харесвате ес ,но се стремите към технологиите му ,а и мразите нато,но не ви се палаща за сигурност...да,путя е точно за вас .той подобно на чичо му сталин е мамил дядовците ви комунистите със същите плоски обещания дето мързеливия и неграмотния ги поглъща като шоколад,но прочетете малко ,кво им се е случило след като учителя на сегашния ви идол се е настанил в земите ни!

    Коментиран от #58

  • 43 Бай хой

    2 1 Отговор
    Деске нова ли ти наредиха да пишеш от протестната продажна мрежа. Много хора заминаха за америка но никой не се върна щастлив от там и с пари. И какво американско ползваме освен тока от ТЕЦ който е строен от Българи и изкуствено оскъпен от американци. Мразим нато и всяка чужда войска окупирала Родината.

    Между другото статията е за злостната британска пропаганда без никакви доказателства също както и за самолетите които дори и според тях са били в международно въздушно пространство, но нали трябва да захранват с плява такива като вас.

    А какво се е случило в земите ни ми помним- мощна икономика, мощна армия, девет милионно население и то Българи.

    Сега продажниците рарушиха всичко и викат чужди войски за да не ги свали от власт Народа.

    А че сега в България има много чалгари и са принудени да работят като роби в чужбина никак не е похвално.

    Коментиран от #73

  • 44

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ярослав станчев":

    Колега коментарите ти не са лоши, ама не мога да разбера що ти е толкова забавно, избиват се невинни хора.
  • 45 ДесиСлав

    2 1 Отговор
    Ех Деси Деси, от кога путляците станаха вещи по военни въпроси МА?
    Доста скоротечно лаеш, знак за бърз език (похвално за орална любов) и бавен мозък (пак похвално за същото).
    Оди пъшкай на "50 нюанса сиво" и не си тикай гагата в теми за които видимо не си готова.
    Да не те докопа някой русофил (човек обичащ русото) и да те "нарисува" в 50 нюанса синьо!
    Ай дигай гащите и бегай на кино.
  • 46 Венцислав

    1 2 Отговор
    Чудя се дали има смисъл да се опитва човек да обяснява на някой нещо, ако той още не е достигнал до необходимото ниво, за да го разбере. Това е като да мечтаеш след 1-ви клас да влезеш в университет. Да ама не. На всички, които толкова много защитават руската сила бих искал да кажа, пък който рабере, разбере. Това че по времето на Т. Живков си продавахме доматите и чушките на руснаците, изобщо не означава, че те ни обичаха заради това. Просто ние сме на Запад от тях и сме до Босфора. Благодарение на Руснаците или Русия е затрита Волжка България и са избити над 2 млн. българи от монголи, хазари и руси, които са се нанесли върху българските кости. Понеже Русия няма имперски амбиции, защо се прави на "обединител" на славянските народи, и какво точно е при нас славянското, след като ние сме смесена кръв, докато руснаците претендират за чиста кръв ( подобно на един чичко с мустачки, преди около 75 г. ). Като толкова много ни обича Русия, защо не ни помогна срещу навлизането на турците и поробването на Балканите, нали сме братя - да, ама не. Отговорът е че са нямали интерес. Ако се вгледате по-подробно в историческите факти, ще разберете, че повече румънци, финландци, запорожци и други националности са умрели за нашата т.нар. свобода, отколкото руснаци. Руснаците са и причината България да бъде разделена след санстефанският мирен договор, и последвалият берлински конгрес. Така че нека да бъдем първо Българи и след това да си заяваме странските предпочитания. Путин е елементарен хитрец, на който са му дали безгранична власт над 200 млн. неграмотно население. Останалите 20 млн., колкото е една средна европейска държава може би са видели свят или са прочели някоя книга. Що се отнася до руската техника, не я хвалете прекалено, защото съм бил на прекалено много учения и съм пряк свидетел на това, колко пъти засича. И САЩ и Русия никога няма да престанат с имперските си интереси, в която и да била част на света, където има ресурс за контрол. Разликата е че при руското подтисничество няма развитие. В Американският модел можеш ако си използваш мозъка градивно да просперираш, до границите, които ти си поставиш. При руският модел ще те залъгват с водка и ще ти обясняват, че това ти стига.

    Коментиран от #47, #48, #57

  • 47 Бай хой

    2 1 Отговор

    До коментар #46 от "Венцислав":

    Венци още малко и ще започнеш да рекламираш американската мечта.

    Прав си че на два пъти Русия ни е освобождавала и първият път е създала Третата Българска Държава а вторият път благодарение на Червената армия Българските градове не са разрушени и неса избити милионии Българи както са започнали англичаните и американците.

    Всички тия глупости дето ги пишеш най вероятно са от неграмотност. В България беше изградена мощна икономика, рудодобив, химическа и металургична промишленост.
    България бе най големият производител в света на мотокари и пиезокристали. Завода в Дебелт произвеждаше строително желязо като с 15 процента задоволяваше вътрешният пазар а останалото се изнасяше в сащ. Сега внасяме строително желязо от турция. Мощното ни селско стопанство е унищожено и сега внасяме домати от турция и албания.
    Произвеждахме компютри и дискови запаметяващи устройства на световно равнище.Изработваха се ДВГ по лиценз на Перкинс.


    Имахме най мощната армия на Балканският полуостров.Имахме повече бойни самолети от турция и гърция взети заедно. Сега сме принудени да търпим техните самолети в Родното въздушно пространство.

    Ако имаш поне малко мозък в главата сам ще прецениш какво се случва.
    Никой сега не иска България да успее.Нито сащ работят с България както преди 89 година нито европейците.

    Коментиран от #54, #60

  • 48

    2 0 Отговор

    До коментар #46 от "Венцислав":

    Hяма обич в тия истории, всичко е въпрос на интереси, трябва да си голям наивник да мислиш, че на някоя държава помага на друга ей така без да има изгода от това.
  • 49 накой си

    1 1 Отговор
    венциславчооо...много има още да четеш и да се ограмотяваш..
  • 50 бай тошо

    1 1 Отговор
    Гледам Десито Димитрова пак се е развихрила ,много глупости пишеш бе ДЕСИСЛАВО,голям талант ти е,ама първо вземи се информирай по обстойно за ситуацията,че тогава коментирай каквото и да е.че то вече много смешна взе да ставаш с тия неподготвени коментари

    Коментиран от #74

  • 51 Венцислав

    1 1 Отговор
    Виж. Не рекламирам американската мечта, просто не съм с робско мислене като теб. Най-малкото за да ме накараш да мисля, че имаш собствено мислене си напиши истинското име. Русия ни е "освободила" точно толкова пъти колкото и америка. Това че София е бомбандирана в продължение на 2 дена два пъти, не значи, че българските градове са щели да бъдат разрушени. Напротив, българските продажници русофили са побързали да обявят война на америка, че руснаците да не разрушат повечето български градове, какъвто е бил предварителният план, но благодарение на др. Г. Димитров и сие сме се оттървали само с изнасилвания и бъдещи българо-руски бракове. Ако в рода ти има хора, които са преки свидетели на руските безчинства, те ще ти кажат.

    Коментиран от #55

  • 52 Венцислав

    1 1 Отговор
    Некой си. Ти затова ще си останеш безличен, защото дори те е срам да си напишеш името. Що се отнася до това, кой колко има да чете, това ще го оставя на теб, защото с 2 книжки, най-вероятно стигаш до някой си и до някъде. Това е твой избор. Аз не се срамувам да кажа, че човек се учи цял живот, но когато гледам всички крайни мнения и преди всичко на тези, които си слагат псевдоними на това на което приличат и никога не са били обстрелвани с истинско оръжие и не са участвали в истински бойни действия, за да разберат абсурда на всички тези излишни приказки, които се изливат тук.
  • 53 Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "Десислава Димитрова":

    Е друго си е да влезеш в Ирак и да им намериш химическите оръжия.
    Друго си е и да пуснеш атомни бомби над японски градове все хуманни дейности.
    А за англичаните не ми се говори порови се в колониалната им история там има много "забавни" моменти.

    Стига глупости тази война е за ресурсите на Донбас.Американците искат да лапат Путин не иска да им ги дава.
    Украинците просто се оказаха между чука и наковалнята както и ние много пъти през нашата история.

    Коментиран от #75

  • 54 999

    1 1 Отговор

    До коментар #47 от "Бай хой":

    Ще извиняваш,че те допълвам България беше на първо място по производство на торове в Европа,на второ по образование в света,наука,развита военна промишленост, 1970 г. атомна централа,Корабостроителница,риболовен Черноморски флот,бяхме четвъртата страна летяла в космоса,имахме здравеопазване а не днешният рекет в здравната система,спорта ни беше на световно ниво и най важното ред и дисциплина а сега проституция,наркомания и циганизация.
  • 55 Бай хой

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "Венцислав":

    Венци уж си схванато момче а бавно схващаш.

    сащ и нато методично реформираха Българската армия или на практика я унищожиха. Сега стана ясно с каква цел. За да настанят техните терористи и да ни окупират.Така ще контролират марионетните правителства които ще ни продават като пушечно месо и природни ресурси.

    И вие мили родни предателчета и продажна измет говорите колко лоши са били с нас руснаците.

    Българин не е този който кани чужди войски и то в момент когато никой с нищо не заплашва България. Освен разбира се марионетното правителство назначено от американското посолство.

    Няма да забравим платената протестна мрежа.
  • 56 Торбалан

    2 1 Отговор
    Хора, не закачайте Десито! Нека да си пише крайно неграмотни постове, за да видят всички на какво интелектуално ниво са защитниците на САЩ и т.нар. "трансатлантически ценности". По поддръжниците им ще ги познаете!
  • 57 999

    2 1 Отговор

    До коментар #46 от "Венцислав":

    В американският модел ако останеш без работа отиваш на улицата защото всички живеят на заем, най полицейската държава,изключително проста средна класа,в централните щати е пълно с неграмотни. В Русия са две класи нат САЩ в образованието, бил съм доста държави но толкова скотски народ няма,живеят врата във врата и не се познава а ако умре някой се обаждат чак като се съберат мухите и замирише. Най анти социалната държава с огромни гета и може би там има най много човечност.
  • 58 tost

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "Десислава Димитрова":

    Деси ,моля ти се вземи си успокоителните,ша спукаш злъчката ,после Путин ще е виновен.
  • 59 tost

    2 0 Отговор
    Saмо за информация до Деска : войната в Ирак (водена от САЩ и Великобритания) е избила между 200 000 и 1 350 000 цивилни жертви.Източник Уикипедия.Е честита им демокрация.
  • 60 До овчарските геги по-долу

    1 2 Отговор

    До коментар #47 от "Бай хой":

    Стига вече истерия и носталгия по едни лъжливи и демагогски крадливи времена! Мощната ни икономика водеше до супернекачествена продукция, много брак и много кражби! Зад паравана на успехите се задаваше поредната валутна криза, икономиката издъхваше - нямаше кой да купува българската стока (освен руснаците)! Държавата бе на път да фалира за трети път през социализма.

    България е освободена с оглед близостта на Проливите като плацдарм за по-нататъшно превземане на Цариград. Това е истината! В първите години след Освобождението русите се стремят да командват, докато накрая са прогонени от Стамболов.

    Който и да е Венцислав, той много ясно заявява как са "спасявали" братята руси българските градове - с изнасилвания, кражби, с обири, пиянски изпълнения, побои. Има го документирано! Същите "братя", които ни обявяват война, без на българска територия да има и един германец и на които е пределно ясно, че няма кой да се сражава с тях! Какви братя, по дяволите?!

    Плащани са им репарации, изнесоха имуществото на германските и чуждестранните фирми, конфискуваха златото по онези години...

    Сега се разквичахте, че руското оръжие, едва ли не, трепе по-малко от американското, че руското оръжие е " освободително", "патриотично" и е чест украинците да умират от "патриотичен огън", вместо нормално работейки на Запад, както междувпрочем правят ред мои познати от Украйна!

    Няма да крия, русофил съм, гледам основно руска телевизия, филми, чета списания, многократно съм посещавал руската федерация. Не мога обаче да приема такива извращения, каквито се допускат като наказателна мярка от страна на Русия. Един пример - по времето на Янукович Украйна направи опит за споразумение с ЕС. Ответната мярка на Русия бе затваряне на границата за украински стоки.

    Така че е време да си отворите очите и застанете пред българската кауза, не пред руската или американската. Никой не ви спира да служите на Русия ОТ РУСКА ТЕРИТОРИЯ! Живеейки в България, служете на българските интереси!

    Коментиран от #71

  • 61 kutrako

    2 0 Отговор
    Оп како Деске :) Как си как си ? Гледам пишеш за Англия нещо :)И Индия са тяхна или бивша тяхна килония ама не са цъфнали :) Америка са за световен мир нали? Веднага мога да ти кажа те като миротворци как могат да спрат една война. Израел -Палестина.Прибират си евреите в някой щат и една война е предотвратена :)
  • 62 йордан иванов

    0 2 Отговор
    Къде се живее по-добре? В източна Европа, западна Европа или САЩ?
    Отговорът го знаят и малките деца.. НА ЗАПАД!!!!!!!!!!! По далече от Русия...
    МАХНЕТЕ СЕ ОТ ТОЯ ПУТЬО ДИКТАТОРА
  • 63 kutrako

    1 0 Отговор
    Нищо лично против евреите.
  • 64 kutrako

    1 0 Отговор
    Йордане каде живееш бе пич ,ако не е тайна :)
  • 65 йордан иванов

    0 1 Отговор
    На запад
  • 66 kutrako

    2 0 Отговор
    Еми седи си там бе :) Не ми казвай как да живея след като си се устроил в чужбина :) Щом живея тук аз решавам как с кого и колко,а не ти да си някъде на 10 000 километра и да ми решаваш съдбата .
  • 67 Ясен

    1 1 Отговор
    Венци, съветвам те да отидеш в Русия и да се поогледаш колко са неграмотните и невежите, а след това да отидеш в САЩ и да направиш същото. Уверявам те ще получиш културен шок, като гледам каква е предубедеността ти. Общоизвестен факт е, че руснаците са най-четящата нация. Първото нещо, което прави впечатление на чужденеца и то още в самолета е, че при първа възможност руснаците вадят книгите. Средностатистическата грамотност на руснаците сравнена с тази на американците е все едно да сравняваш човек с шимпанзе. Разликата, която прави САЩ се гради основно на приходящи елементи - т.нар. изтичане на мозъци. Ако спре емигрантския поток към САЩ, за не повече 10-20 години ще се превърнат в най-задръстената провинция пълна само с тлъсти идиоти. Похвално е че призоваваш "нека да бъдем първо Българи". Нека! И да ти напомня на днешният ден, в който честваме обесването на Васил Левски, че преди броени месеци само, Джеймз Уорлик поиска "Постепенно да изхвърлим Левски от учебниците по история, защото бил терорист". По времето на Живков пък май затриха (все още не е доказано на 100%) тленните останки на Дякона, за да не "конкурират" паметника на Ленин (според мнението на Хайтов).
  • 68 kutrako

    1 0 Отговор
    Най готиното е тея предубедените момчета и момичета :) как си изпросих по кафенце с тоя израз момчета и момичета :)))) Защо не пуснете снимки на въоръжението на израелската армия с какво оръжие избиват и невинни хора ? Не ми казвайте ,че са калашници друга руска техника.

    Коментиран от #69

  • 69 До овчарските геги по-долу

    1 0 Отговор

    До коментар #68 от "kutrako ":

    Я, пак! Основният щурмови израелски автомат е разработен на базата на Калашников 47! Галед ли беше, Галил ли, не ми се сверява с Гугъл. За самолетите е ясно, американски са, но това е заради ориентацията на Израел (подкрепяни основно от САЩ). Ако имаха по-сериозни връзки с Русия, самолетите щяха да са руски :-)

    Ядрено оръжие пък имат заради Франция :-)

    Въобще, евреите си водят ТЯХНАТА политика и си цоцат от американците и целия свят. Гледат своя си интерес.

    Това ме ядосва и мен - едните от нас са за американците, другите за руснаците, третите откровено подкрепят Турция. Добре, това е белег за липсваща държавност у нас. Няма национална идея, национална кауза, единствено сме като зрители на сериал - американци срещу руснаци. Какво ние - наша индустрия, наша национална кауза, наша авиопромишленост, нашите собствени разработки и интереси... Обаче трябват много пари

    Коментиран от #72

  • 70 kutrako

    1 0 Отговор
    Мога да пиша и още много :) Британски дипломати разполагат със снимки на зенитна система хахахах голем смех.Ми като са били в Русия и са били на военно изложение и са снимали,какви снимки да пуснат,на микровълнова ли ?Тея дипломати или са шпиони или са се загубили туристи :))))))) И в крайна сметка Украйна до преди Майдана не беше ли Руска? И от там е и следващия ми въпрос.След като е била с Русия с какво въоръжение да е? Бих казал,че тая установка е Украинска :)
  • 71 999

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "До овчарските геги по-долу":

    България е на страната на Германия и не е вярно,че в България не е имало германци пълна лъжа, огромен имот и къща в Бояна е имал шефа на гестапо за България/ сега е собственост на Митко гърнето-титан/ имало е цели немски структори. Когато влизат в България руснаците ни приемат като съюзник на Германия която е избила. милиони руснаци.Питам те ако са ти избили целият род деца,жена,майка и т.н. ти какво шоколади ли ще раздаваш. ЦРУ разбута мирът за да вкарат Украйна в НАТО ние също получавахме най евтиният газ докато бяхме извън НАТО и е нормално не може да дървиш пушка срещу мен и из да ти пускам аванта.Аз съм служил на Българските интереси и ще служа и знам,че когато сме против Русия винаги губим историята го е доказала.

    Коментиран от #76

  • 72 kutrako

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "До овчарските геги по-долу":

    Не съм за Руснаците но не съм и за тая пропаганда от страна на САЩ и Евро съюза.
  • 73 Десислава Димитрова

    0 2 Отговор

    До коментар #43 от "Бай хой":

    васко, никаква икономика сме нямали през соца .бутафория без никакво кпд,замърсяваща и неефективна.държавите извън съветската прегръдка изградиха не по -лоша инфраструктура от нашата ,не по -лошо здравеопазване ,но с много по-качествени стоки и с много по -големи свободи.през 80 те всеки средностатистически българин гледаше дошлите в социалистическия ни зоопарк западняци като извънземни.ние дори нямахме право да посещаваме местата отредени за тях ,а да не говорим ,че спрямо тях приличахме на крепостни селяни от средновековието.за едни дънки или цветен телевизор и видео мечтаехме,та тва бе високия ни стандарт .още ни е..ат македонските селтаци,колко българки са на...ли за по две червени в онези времена.тези цифри дето сега ще ми дадеш с големите предприятия не значат нищо щото тези предприятия бяха субсидирани от ссср и фалираха веднага след като горбачов отмени субсидиите.няма как един правешки нещастник ,да създаде силна икономика ,както и негоподобните комунистически измъдяци.за това са нужни реални познания ,които в бг то нямаше.аз съм учил икономика точно в началото на прехода и имам представа в какви чудесии вярваха съветниците на живков,а и руските им учители!

    Коментиран от #78

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Десислава Димитрова

    0 2 Отговор

    До коментар #53 от "Българин":

    ха,ха,ха...ресурсите на донбас ???на кого в европа му трябват тези ресурси,а и европееца си цака за ресурси като поп!тази война е културна война ,явно не я следиш внимателно.от една страна европейската линия в украйна срещу надигащата се комунистическа реакция в русия.путин знае че ако майдана успее ,следващия такъв ще е пред кремъл .украинците в огромната си част искат да бъдат европеици,да се оттърсят от посткомунистическото безвремие,от олигарсите,корупцията и безпътицата ,не ти ли е познато ?ти не си ли като тях не искаш ли същото?или искаш някои диктатор да ти кара влака ,но да ти е пълно коремчето с постна чорбичка,докато той и свитата му си купуват футболни отбори в гадния лондон?отговори ми честно ако си българин!

    Коментиран от #80, #86

  • 76 До овчарските геги по-долу

    0 2 Отговор

    До коментар #71 от "999":

    Да, имало е германци, но те се изтеглят доста ПРЕДИ идването на руснаците. А и български войници НЕ са пращани на Източния фронт. По принцип иде реч за дисциплина в немските войски и извращения, дошли с руските. То е ясно, че срещу пияната паплач няма как и да се прати войска - нито сме имали техниката, нито оборудването, нито армията - далеч по-организираната и мощна германска армия отстъпва пред съветската заплаха, та ние ли?!

    Просто е редно да не си затваряме очите с умиление какви братя сме, щото и историята доказва, че дори брат брата убива заради интереси! Даже в Библията , ако щеш - Каин трепе Авел...

    Нямам против - обожавам руски песни, телевизия, шоупрограми, често пътувам из Русия, чета вестници, списания, имам много познати и приятели от Русия, Украйна, Средноазиатските републики... Обаче едно е да седнем на маса да пием водка, друго е да правим бизнес!

    И ако не сме продажници, а действаме така, както е угодно на БЪЛГАРСКИЯ интерес, тогава и ще имаме нормална държава!

    Посети Франция и ще видиш национализъм. Същото е ако посетиш Чехия, Швеция, Финландия - мнозинството казва: "ние сме чехи, французи, шведи, фини..., чак тогава европейци". Българинът е преди всичко европеец или русофил и едва тогава донякъде българин. Така не се гради силна държавност! Така се строи разграден двор...

    Коментиран от #79

  • 77 фдффе

    2 0 Отговор
    от където мине америкаснския башибузук ---само пепел..

    пример либия сирия ирак- бяха държави в разцвет богати..сега с асамо отломки и влинещи банди главорези... сигурно тези народи са много благодарни за американската ,,демокрация,,

    сърбия, югославия кипър... натои сащ разцвет на исляма смърт на православието това е схемата
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 999

    1 0 Отговор

    До коментар #76 от "До овчарските геги по-долу":

    Харесвали ти България от както сме в НАТО и Европа.

    Коментиран от #81

  • 80 kutrako

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Десислава Димитрова":

    Май не съм наясно със ситуацията в момента:)Но действащият президент в Украйна не е ли олигарх? И тази културна война за която говориш в началото ако си гледал внимателно какво става на Майдана как би го коментирал.Полицията която тогава е изпълнявала задълженията си били те правилни или не демонстрантите ги биеха на тупан и ги стреляха и казваха,че са предатели никой нищо не каза .Но когато започнаха да отвръщат на атаките ги анатемосаха :)

    Коментиран от #87

  • 81 До овчарските геги по-долу

    0 1 Отговор

    До коментар #79 от "999":

    България въобще не ми харесва! Нито през време на комунизма, нито сега! Изобщо, срам ме е, че съм живял в такава дупка, но трябва да се работи здраво, за да престане дупката да бъде дупка, а да се превърне в достойно за живот място!

    Коментиран от #84

  • 82 shapeshifter

    0 0 Отговор
    Не ми се пише сега но...накратко имаш един плюс от мен. Определящ би трябвало да бъде интереса на България, а не коя от великите сили подрепяме.
  • 83 Никаква Надежда

    1 0 Отговор
    Всички сме едно творение, на една земя и с едни ресурси. Само че някои имат различни интереси. От там стават и проблемите. Няма значение чия нация или раса защитаваме, ако нямаме общ интерес. Така или иначе се самоунищожаваме и виним другите. Голямото колело като се завърти и мачка всичко на ред.
    Успешно посрещане на края!
  • 84 999

    2 0 Отговор

    До коментар #81 от "До овчарските геги по-долу":

    Не мога да се примиря с убиването на образованието,наркоманията,проституцията,циганизацията, безнаказаната брутална престъпност,рекета в медицината,корупцията в МВР, съд, политици,администрация и митници.Ако България върви в тази посока още 9-10 г. е загубена.Тази България не ми харесва предпочитам тази преди 25г.
  • 85 Юри

    3 0 Отговор
    ...продължавайте да се е'авате с Русия....продължавайте.
  • 86 999

    1 0 Отговор

    До коментар #75 от "Десислава Димитрова":

    Мирише на две зелени.

    Коментиран от #88

  • 87 Десислава Димитрова

    1 2 Отговор

    До коментар #80 от "kutrako ":

    деистващия президент на украина не е олигах.порошенко е богат украинец ,но не е забогатял на базата на политическата приваизация .тръгнал е с бизнес с какао развил го е до голямо предприятие.подобно на нашия президент ,който също е богат от труда си ,но няма нищо общо с криминалната приватизация и обсебване .олигарси са хората забогатели от властта .
    наистина в каламбурите всеки забогатял в мътното време има своята вина ,но едно е да направиш реално предприятие като това на порошенко ,съвсем друго е да вегетираш върху държавните поръчки и данъчните измами ,както и да режеш за скраб придобитите без пари заводи.маидана го следях от началото до края и това което направи полицията бе абсолютно неприемливо .особено когато се видя, че народа е непреклонен във волята си.полицаите трябва да са защитници първо на своя народ ,а не да го избиват както постъпиха беркут след като видяха, че няма как да се справят с майдана.подобна ситуация има и при нас 1997 година и работите бяха и тук на кантар,но тогава бсп взеха единственото мъдро решение и се оттеглиха,макар че имаха абсолютно мнозинство в парламента и можеха да не го сторят.нормалната практика при това напрежение е правителството да си тръгне ,а полицаите да бъдат на страната на народа.ако беркут бе отказал да защитава янукович биха се избегнали огромни човешки загуби,но днес голяма част от беркутовци са част от руските доброволци ,ти си отговори на възникналите въпроси!

    Коментиран от #90, #91, #92, #101

  • 88 Десислава Димитрова

    0 3 Отговор

    До коментар #86 от "999":

    нека да замирише по-силно.за всички путиновисти малко филмчета ,подобни на това на ббс то: https://www.youtube.com/watch?v=Qf3VipB51lE&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=6mfPeohgVQE
    чистокръвни трактористи от челябинск и чита отишли в отпуск да се бият за руския мир в украйна,взели бетеери те си за по-удобно предвижване.
    https://www.youtube.com/watch?v=4WTW2-GyYMU
    и руския генерал хванал украинските пленници почти сам,заедно само с руския рамбо,човека от дясно на генерала ,играещ неговото ляво,м..о.въпросия рамбо лично издигна флага на днр в дебалцево, а монголоида от чита му помагаше !лошото е ,че тези клипчета са руски и няма как да се oспори достоверността им от путиноидите :)!

    Коментиран от #89

  • 89 Монго

    1 1 Отговор

    До коментар #88 от "Десислава Димитрова":

    Да Деси, руският генерал Александър Ленцов е заместник началник на сухопътните сили на Русия, и да в Дебалцево е. А така и к*во си викаш, ей са ги хванах русофилитеее. Да, ама си хванала господ за...шлифера. Вземи и прочети оригиналния вариант на споразумението от Минск 2. Там пише за една съвместна контактна група относно спазване на примирието, руско-украинска. Е, прочети и разбери в качеството си на какъв е там въпросния генерал. Смешна си, не се ли усещаш какво представляваш?
  • 90 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "Десислава Димитрова":

    "...не е олигах..." , не се олигавяй Деси, споко, вашите трябва само да те държат с намордник и каишка...
  • 91 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "Десислава Димитрова":

    "...очаквам подобаващо мучене !" , еее стига де, твоето мучене е достатъчно във форума.

    Коментиран от #99, #106

  • 92 аз

    2 0 Отговор

    До коментар #87 от "Десислава Димитрова":

    Абе Десиславо,като дойдат тука американските войници да се бият с Русия ти сигурно първа ще навириш краката а?

    Коментиран от #93, #100

  • 93 999

    2 0 Отговор

    До коментар #92 от "аз":

    За две зелени колега го прави и сега.
  • 94 Само ЦСКА

    2 0 Отговор
    Евтина пропаганда. Снимка на нова неизцапана машина и подвеждащ материал. Абе стига сте се учили от Гьобелс. Искарайте нещо по модерно. В XXI век сме.
  • 95 ярослав станчев

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "Десислава Димитрова":

    Бъркаш ме с някой друг.Имах Лада преди много години.То тогава всички имаха.
    Гледам запозната си с обстановката.Та кога ще ги видим руските дивизии в действие?И срещу кого?
    Моли се да не тръгнат,защото ако тръгнат,ще е само в случай на нова Отечествена война.Тогава не знам как ще си спасявате продажните задници.
    Ти ако си на мястото на Путин какво ще направиш?Когато враждебен военен съюз като НАТО те обгражда отвсякъде с военни бази.Ще се надупиш дашно,или ще отстояваш собственото си право.Ако руснаците не си бяха върнали Крим,до 2-3 години там щеше да има военноморска база на САЩ.И какво да направи Путин,да остави американски стратегически сили в непосредствена близост до границата си ли?Или направо да ги пусне в Москва,да маршируват по Червения площад?Няма как да стане моето момиче.Русия не е България,там има президент,армия и народ,които не се навеждат на всеки американски сенатор и европейски комисар,като нашите продажни и алчни чехльовци.
    Затова са всичките тези изфабрикувани обвинения и провокации от страна на запада.Не можаха да преглътнат Крим.И никога няма да го преглътнат,особено американците.Само в Черно море нямат военна база,а като гледам няма и да имат.Не могат да прежалят,че Русия се изправи на крака след Елциновия разгром.Мислеха,че всичко ще продължи така,както при пияндурата Елцин,разсипия на държава,армия и безконечни военни конфликти с размирните републики.Но не би.Путин държи здраво и не дава аванта на никого.Това е истината.И

    Коментиран от #102, #103

  • 96 ярослав станчев

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "Десислава Димитрова":

    И ти гледам не можеш да преглътнеш тези факти.За съжаление дядя Вова изобщо не го интересува твоето или на Обама мнение.Защото,макар и да има грешки, е президент и върховен главнокомандващ на Русия,а не чехъл на България.

    Коментиран от #104, #109

  • 97 Не знам

    3 0 Отговор
    Кой крив, кой прав, ама щом в украинската армия има американско оборудване и оръжие, това дали означава, че американците са явна страна в конфликта? Я да ми обяснят запенилите се от ярост русофоби ( те и американофили), щото нещо не ми е ясно. И друго не ми е ясно - кога Англия и САЩ СА РАБОТИЛИ ЗА ИНТЕРЕСА НА НЯКОЯ ДЪРЖАВА в света, А НЕ ЗА СВОЯ СОБСТВЕН? МАЙ НЕ СЕ СЕЩАМ ЗА НИТО ЕДИН ПОДОБЕН ПРИМЕР В БЛИЗКАТА И ПО-ДАЛЕЧНА (ДОКОЛКОТО Я ИМАТ В САЩ) ИСТОРИЯ... Мисля, че спокойно мога да направя и по-крайно изказване - където са минали САЩ, след тях - потоп! Някой може ли да възрази, много ми е интересно? Жалкото е, че армия от продажни д.педавци усилено работят за навирането на Бг в американски филм. Здрав разум не би направил такова нещо, но естествено с уговорката - ако има намерение да живее тук!!! Иначе всичко е ясно - няма как да не си лумпен или платен, за да поддържаш най-големия терорист в света.
  • 98 Пак не знам

    3 0 Отговор
    Извинете, но пропуснах да отбележа - само на мен ли ми прави впечатление, че UK са се активизирали през последните дни в оплювки на Путин (нали бил някакъв боклук, който дори биел жена си, моля ви се...) и Русия? На мен това ми звучи по-скоро като американска поръчка, защото е доста просташка закачка с един държавен глава и не прилича много на изискания английски маниер, нали?...

    Коментиран от #105

  • 99 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #91 от "Монго":

    гледаи клипчето.руския генерал е основния командващ частите заловили групата военопленници.наблюдателя ,даде изявление за залавянето на военопленниците ,а човека с пилоткта му стоеше мирно.както вече казах човека с пилотката впоследствие издигна флага на днр в дебалцево с помоща на един монголоиден тракторист и един брадат кавказки миниор!да иначе си прав тои е там като наблюдател и няма никакво отношение извън наблюдението :)!големия майтап бе дегизировката, наблюдателите сменят ли генералските дрехи с цивилни при мисиите си?не ми отговаряй това е реторичен въпрос!
  • 100 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #92 от "аз":

    като дойдат тук руснаците като окупатори трябва да се бия няма как.
  • 101 Кольо

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "Десислава Димитрова":

    Деси ти т... ли си наистина или просто се правиш на такава ?
  • 102 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #95 от "ярослав станчев":

    не те бъркам ти ми обясняваше колко голяма кола е ладата и сега в същия ред ми обясняваш за отчествената война.само да те светна ,че и украинците учстваха в тази отечествена война и доха най-много жертви в нея,но днес руснаците ги нападнаха и украинците пак водят отечествена война и аз няма как да подмина тези факти сервилно,щото руснаците можели д тръгнат!ами те са тръгнали господин станчев и разчитат в движението си на запад на такива ладолюбители като теб,тези с двоиния стандарт дето много харесват ладите и путин,но биха искали мерцедес и да печелят като англичани или норвежци.нато е всичко друго ,но не и враждебен на русия.до преди година руснаците си живуркаха безметежно,търгуваха с европа и сащ продаваха си суровините скъпо,техните баровци купуваха имоти и футболни отбори по белия свят,но агресията в украйна няма как да остане незабелязана .там руските дивизии убиват хора разрушават инфраструктура и се правят, че ги няма!крим има руски бази по договор с украйна и никой не ги е поставял под въпрос,а американците имат бази не от сега в границата на русия .такива има в турция ,балтика,българия ,полша ,корея,япония...никой в европа не иска да напада и окупира русия американците още по- малко.напротив слаба русия е още по -голям риск за световната сигурност и при всеки руски катаклизъм сащ помагат за руската стабилизация така е било и е от поне 100 години .
    точно щото сме производни на русия и ние имаме техните проблеми с корупцията, намалянето на населен
  • 103 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #95 от "ярослав станчев":

    техните проблеми с корупцията, намалянето на населението,олигархията и т.н.руснака има богатствата на канадеца и норвежеца ,а живее като скот за да може 100 човека да се пуят пред света колко големи ракети имат!гледам че много ти харесва ,що не палнеш на там?вземи децата жената иди поживей в челябинск или мурмански,не тук при нас чехлиовците и еврогеиците.иди там при истинските мъже дето пият от сутринта и имат само едни дрехи на гърба си.що се отнася до разгрома на русия,тя сама се разгромява переодично и след всеки свои разгром моли света за помощ ,после след стабилизацията си ,както всеки пияница отново захваща глупостите.сега я чака същото!
  • 104 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #96 от "ярослав станчев":

    аз не мога да преглътна тези факти от позицията на българин ,живеещ в европа и на мен чичо ти вова не ми е чичо!и пак те приканвам щом са толкова готини иди там .след като се върнеш ако отселееш разбира се ще станеш най-големия русофоб гарантирам ти,подобно на комунягите избягали от бг то 30 те години в ссср:)!

    Коментиран от #111, #112

  • 105 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #98 от "Пак не знам":

    ако някъде пише ,че путин е биел жена си,нещо често срещано в русия са му направили комплимент спрямо неговата пропаганда за която харчи стотици милиони долара .

    Коментиран от #108

  • 106 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #91 от "Монго":

    аз съм конкретен.цифри,факти...я виж как отговаряте ти и компания-смърт,само цска.....общо взето мишкарски лафчета на путиновисти!
  • 107 Торбалан

    1 0 Отговор
    "аз съм конкретЕН", "от позицията на българИН"
    Ти какво си бе, някакъв мутант?!
    Май Десислава Димитрова е всъщност Десислав Димитров!? Ами кажи си го де, какво се криеш. Явно зампосланикът на САЩ като оглави гей парада е било с причина. Я вижте как Десито като Матросов пред амбразурата се е хвърлил американска чест да брани.

    Коментиран от #127

  • 108 скар фейс

    2 0 Отговор

    До коментар #105 от "Десислава Димитрова":

    А бе Деси, ти явно си черпиш "познанията" от американските видеоклипове по MTV и рекламите им :)
  • 109 скар фейс

    2 0 Отговор

    До коментар #96 от "ярослав станчев":

    Много хубави коментари пишеш, за което мога само да те поздравя (както и още много тук). Ако имах рег., бих ти дал +.
  • 110 999

    2 0 Отговор
    Хора деси около 50-60 г. и е мъж служил е в ШЗО-то и от там има неприятни спомени/или пък приятни? / които после е практикувал по сръбските събори за две червени, както казва сам и ще ви кажа защо, ненавижда Русия и Путин защото просто там не са на почит и искаха да ги пращат в Сибир, страх го е да не стане същото и в България.
  • 111 ярослав станчев

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "Десислава Димитрова":

    Е,призна си най-после.Трудно е за преглъщане,наистина.Както беше трудно,когато руснаците смачкаха чеченските сепаратисти.Както беше и когато нашляпаха грузинците.Както стана и с Крим.Лесно беше,когато Елцин утилизираше подводници,когато режеше ракети и продаваше самолети и танкове за скрап.Вече не е така.Свиквай,както и любимия ти Обама трябва да свиква.Няма вече аванта.Русия отново зае мястото си на единствена супер сила,която спира САЩ от мераци за световно господство.Това е най-трудното за приемане,това ви кара вас,върлите "атлантици" да скачате на сън и да бълнувате за слаба Русия.Няма да стане.Примирете се и живота ви ще е много по-лесен и щастлив.

    Коментиран от #128

  • 112 ярослав станчев

    3 0 Отговор

    До коментар #104 от "Десислава Димитрова":

    Българин живеещ в Европа,в коя Европа живееш???В континента Европа или в политическо-икономическия съюз ЕС,където сме бедните роднини забити в ъгъла и чакащи огризките на добре нахранените и приятно розови братя ли?В тази ли Европа,в която българите от 9 млн. станаха по-малко от 7?Или в онази Европа,където циганизацията е равна на демокрация ли?Или в онази Европа,която ти изземва функцията за да преговаря с Русия за "Южен поток",вместо собственото ти суверенно правителство?Тази ли Европа,която ти нарежда да толерираш гейовете,наркоманията,ислямските бежанци и да си ги храниш и гледаш по-добре отколкото собствените си деца.Това ли ти е мечтаната Европа?
  • 113 станислав

    0 2 Отговор
    Всичките които плюете по Десислава-откъде толкова агресия , бе ребята? Каква е тази сляпа омраза към ЕС и сервилна , сляпа любов към другото? Освен с клишетата за "като тръгнат руснаците" и т.н знаете ли? Някога да сте прочели руски автор-ми те най-известните и качествените пишат точно срещу всичко което вие сляпо поддържате, без въобще да си направите труда да се образовате малко.Между вас и ония объркани ислямисти няма голяма разлика. Десислава Димитрова или който е та зад ника поне разсъждава и явно е доста по -информирана от вас. Били сме бедни роднини и т.н-ама защо сме бедните роднини? Щото градихме социализъм и живяхме зад телените огради, докато розовите ни братя се радваха на свободния живот и имаха правото да мислят различно и да са инициативни.

    Коментиран от #116, #120, #121

  • 114 Българин

    1 0 Отговор
    Отговор на Димитар, ас съм българен живея в русия отдавна и немога да разбера зако българите така ненавидят руснаците, наверно защо то ги усвободиха от туцко иго, неужели вам как и хохлам американцы ближе нежели братья белорусы русские, я никогда не понимал болгар в этом вопросе, хоть я и сам болгр, наверно потому что на меня неповлияло зомби программа с школы,а что сейчас творится в сми, неужели невидно как все травят против путина и россиию, обвинения только в одну калитку, почему большая часть европы так слепы и невидят этого, касаемо этой статьи, сколько раз госдеп и укропы сенсации выдавали, по поводу присутствия русской армии и оружия на украине, где факты, кроме фейковых фото, или вы настолько невнимательны что после каждой сенсации с течением времени сам госдеп все опровергает, чем вам помешал южный поток(с ежегодной выплатой за транзит около 200 млн), для болгарии это существенные деньги, или они вам ненужны, или просто пляшите под дудку хозяина, так что ты димитар подумай тысячу раз и вернись к истории, вспомни кому ты обязан, и посмотри правда на чей стороне.
    А насчет лживых и наглых сми европы и америки(кстати украинские их затмили по наглости вранья) которые запудрили вам мозги могу сказать одно , что пройдет время и все станет явью как во время конфликта с грузией.

    Коментиран от #119

  • 115 Българин

    2 0 Отговор
    столько лет прошло после ухода коммунизма, че-то я не вижу Болгарию рядом с Испанией, Италией, как по карте соседи Румын так и по экономическому благополучию.
  • 116 Бай хой

    2 0 Отговор

    До коментар #113 от "станислав":

    Наизустил си клишетата от близкото минало и говориш простотии.

    Какви огради и какви розови братя. Да не говориш за гейпарадите.

    В България живееха и се множаха щастливи Българи макар и бедни. Сега са останали мангали гладни и още по-гладни Българи неосигурени от никъде и без никакво европейско бъдеще.Принудени са да бягат при господарите на запад и там да продават труда си като роби без осигуровки и на по-ниски ставки от местните.
    Какви са тези автори които пишат против Народа си.

    Разбрахме вече че в европа не ни искат и само източват и крадат от България.Съсипаха ни. Това което беше изградено с много труд от родителите ни е разрушено и продадено.

    Само за качество не ми говорете защото виждаме какво качество идва от развиващите се турция и китай. Нашето беше в пъти по-добро и ако беше продължило да се развива сега щяхме да сме далеч напред, не както сега след румъния и албания.
    И продажните предатели продължават да се оправдават с комунизъм.
  • 117 Българин

    1 0 Отговор
    Если бы российская армия вошла на украину, она бы до сих пор не кучковалась возле Дебальцево, а как говорил генера Лебедев "Обедать буду в Тирасполе, ужинать в Кишиневе и не дай Бог хоть один выстрел услышу, то ужинать буду в Бухаресте", думаю с нынешней армией и военной техникой наверно до Брюсселя дошли бы.
  • 118 Българин

    1 0 Отговор
    Если бы российская армия вошла на украину, она бы до сих пор не кучковалась возле Дебальцево, а как говорил генера Лебедев "Обедать буду в Тирасполе, ужинать в Кишиневе и не дай Бог хоть один выстрел услышу, то ужинать буду в Бухаресте", думаю с нынешней армией и военной техникой наверно до Брюсселя дошли бы.
  • 119 mediator37

    4 0 Отговор

    До коментар #114 от "Българин":

    С погрешно впечатление си. Минимум 80% от българите обичат руския народ и са русофили.
    Като пишеш на руски, поне не съкращавай "сми" и "госдеп", защото малцина знаят какво е сми (средства за масова информация) и госдеп (държ. департамент) и изтърват смисъла на написаното.
  • 120 ярослав станчев

    2 0 Отговор

    До коментар #113 от "станислав":

    Аха,още един от последователите на Мони Паси.
    Пий си успокоителните и спи спокойно,рашън беар няма да напада никого,най-малко пък нас.Е ако не допуснем американски бази де.Ако се накъцат американчетата тук,нали ти е ясно,че поне една латачка ще се насочи към Козлодуй.
  • 121 999

    3 0 Отговор

    До коментар #113 от "станислав":

    Толкова е информирана не знае,че България се пише с главна буква, поучавай нея а не мен.Ти ли си този който определя кой е качествен и кой не. Разликата между теб и онзи деси е, че ти поне използваш главни букви.Ти ако си имал розови братя това е твоя работа. Не знам какъв идиот трябва да е човек за да не види че България загива , от както сме в НАТО и Европа нищо не се е променило напротив,и неми говори за ислямисти защото ги настаняват в казармите където всяка сутрин звучеше Българският химн и млади Българи се учиха на ред и дисциплина а сега маанета. Свободата е да работиш на 5 дневна работна седмица по 8 часа и 25 дни платен отпуск, голяма свобода е сега работя от сутрин до вечер за да отида 6-7 на почивка.Сега телените огради са икономически трябва да е сляп човек за да не вижда това.
  • 122 путинка

    0 4 Отговор
    Абе ,русофилите сте едва 30% къде се надскачате,аиде по скромно и тичаите за купони за храна в русия

    Коментиран от #123

  • 123 999

    3 0 Отговор

    До коментар #122 от "путинка":

    Не е важно колко сме важното е че сме по качествени а такива като теб си личат от далеч ,почти си си догодил името само трябва да махнеш 3и4 буква.Може би говориш за купони защото си ги получаваш редовно от посолството на САЩ с това име какво да правиш друго.
  • 124 колело

    5 0 Отговор
    "От Британското посолство подчертаха, че системата се произвежда в Русия, но не и в Украйна, което е явен знак, че руски военни части се сражават на страната на "опълченците"." - според логиката на хомосексуалистите от британското посолство, понеже в България се карат мн немски коли, които не са произведени в България, означава, че в България шофират много германци.
  • 125 Ники

    2 0 Отговор
    И какточно снимка от подмосковието на руски камион, доказва присъствието му в Украйна!?
  • 126 аз

    3 0 Отговор
    ало!!!! UK да кажат как така случайно са се появили в цяла Австралия, ,половината Азия, половината Африка. цяла Северна Америка (вкл. днешните САЩ) и на още много места! Нека кажат и какво е КАНАДА и днес!!!! Тях ги канеха с хляб и сол ли там? Щото без тях нямаше да могат да живеят хората там ли???ЕХО!!!
  • 127 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #107 от "Торбалан":

    кво значение има дали съм мъж или жена ?аз не съм торбалан определено и пак ти казвам че съм конкретен ,ако имаш сили опонираи по същество.
  • 128 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #111 от "ярослав станчев":

    аз няма кво да свиквам ,ти трябва да свикваш,аз съм си у дома в българия в европа в нато.ти като си мераклия самолета и в сибир.там ще се накараш на лади и ще се нарадваш на руските успехи,но съм сигурен че няма да го направиш .

    Коментиран от #129, #148

  • 129 скар фейс

    3 0 Отговор

    До коментар #128 от "Десислава Димитрова":

    А бе на тая ракия, която я пиеш, да не е 80 градуса? Като си такъв пишман западняк, защо не идеш в щатите, в някои от негърските гета и не да караш буик от 60-те с червен потник?

    Коментиран от #133

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 ПРАВДА

    2 0 Отговор
    На ингилизите нема да вярвате ама и един път.

    Мошенници са хиляди пъти.
    Колко души са уморили?
    Те потни вода не пият.
    Пирати от световен мащаб.
    Колонизатори-кръвопийци.
    Цял живот смучат кръв и пот от Хон Конг, Индия, Фолкландските остови, Гибралтар, Канада, Австралия, Нова Зеландия и др.
    Та нали те скалъпиха световните финансовикризи.
    Та нали те скалъпиха Първата и Втората свеповни войни.
    Та нали те скалъпиха Преврата в Русия и Революцияра в 1917, с Ленин.
    Та как така Ленин пристига на гарата в Санк Петербург от Берн, Швейцария, студент по право. Облечен в костюм с жилетка, на гарата посрещнат с духов оркестър и произнася пламенна реч за власт большевиков.
    Добрата стара Англия.
    А някой да стори това днес.
    Та нали Карл Маркс,
    живееше,
    пишеше,
    печатеше,
    разпространяваше
    "КАПТАЛЪТ" от Англия и живееше без да ходи на работа за да осигури прехраната, наема, отопление, електричество, прехрана, облекло, ресурси и др.
    Как стават тия работи а?
    А някой да иде в Англия днес и да пише литература за сриване на капитализма.
    А бе с една дума на кралицата-магарицата "шията и не е от туршия".
    Пак добрата стара Англия.

    Ингилизите лъжат за руската техника, щото търсят причина да реанимират Потрошенко, като САЩ и НАТО му изпратят съвременно оръжие, та белким избият мирното население на Донбас и въвлекат Русия във война с цел разоряването и икономически.
    Русия е най-главната упора днес на борещите се държави срещу колонизирането и хегемонното господство на света от САЩ.
    Та затова войната с Русия е нужна пък да се РЕАНИМИРА САЩ и ЕС.
    Надеждата им бе в Киевската хунта.

    НО СМЕТКИТЕ СА ПРАВАНИ БЕЗ КРЪЧМАРЯ т.е.- БЕЗ РУСИЯ!

    И ТЕ ТАКА!

    Домбасците им скриха шайбата.
    Киевската хунта се огъва като глист на буца, пред миньорите и сдават фронта, отстъпват с големи човешки и териториялни загуби.
    Ден след ден загиват стотици мобилизирани насила, Украински мъже, подмамени за встъпване в ЕС.

    ЕС Е ЕДНА ГОЛЯМА ЗАБЛУДА!

    Та нали ние знаем по-добре какво е ЕС.
    Та нали Гърция бяга от ЕС.
    Та нали Англия ще гласува на референдум догодина ТО БИ ОР НОТ ТО БИ.
    Та нали Шотладците кажи речи, бяха на прага да излязат на референдума миналата гидина.
    Та нали Исландия не иска и да чуе за членство.
    Та нали след Гърция, следващите претендиращи за изпадане от ЕС са Испания, Италия и Потугаля.
    Та нали Финландия, Дания, Швеция и Норвегия, не са членове и въобще не дават и дума да се изговори за ЕС.

    Та нали НИЕ БУГАРИТЕ СМЕ НА ЛАЙФ СУПОТР - ЖИВЕЕМ НА ЗАЕМИ 25 ГОД.!
    ТА НАЛИ НИЕ, БЕЗ ЗАЕМИ СМЕ ЖИВИЯТ ТРУП.

    На тях са им нужни такива живи марули, като Боковската България да взема заеми и после да има да връща със лихви 100 години.
    САЩ е пред КРАХ и ЕС потъва със тях.

    ДА ПОЖЕЛАЕМ НА СЛАВЯНИТЕ ОТ ДОМБАС СИЛА, МЪЖЕСТВО И ПОБЕДА В СМЪРТОНОСНАТА СХВАТКА С ДЕМОКРАТИЧНИЯТ ДЕМОН-ЗАПАДА.

    СЛАВА РОССИИ !
    СЛАВА ПУТИНУ !
    СЛАВА РУССКОЙ ФЕДЕРАЦИИ !
    СЛАВА ДОМБАСКОМУ НАРОДУ !

    ПОБЕДА БУДЕТ ЗА ВАМИ !

    СМЕРТЬ ФАШИЗМУ !

    Коментиран от #134

  • 132 petrevw72

    1 0 Отговор
    Браво на братушките.Харесвами коментар 131
  • 133 Десислава Димитрова

    0 2 Отговор

    До коментар #129 от "скар фейс":

    запада е тук .ние сме в ес ,нато и т.н. западни структури ако не си забелязал.в щатите има и други квартали освен гетата,както казах гетата са правени за такива като теб,талибани,комунисти и фенове на ракията!

    Коментиран от #136

  • 134 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #131 от "ПРАВДА":

    страхотен коментар!!!
  • 135 1313

    1 0 Отговор
    заблудата НАТО и ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ приключва вони на гнило ,колкото и да се опитват да промиват мозъци и да си плащат с фалшиви долари вече и малките деца не им вярват Боко ,Меркел ,Олан и разни други лицемери откажете се
  • 136 скар фейс

    2 0 Отговор

    До коментар #133 от "Десислава Димитрова":

    Ами щом в сащ имало и дриги местности, защо качваш колегата на стара лада и го пращаш с Сибир бе? По тазо логика и аз ти казвам къде ти е мястото. Работя, като програмист, кожата ми е по-бяла от твоята сигурно, твърд алкохол почти не кусвам.100% не съ мърдал от БГ. Между другото никак не съм беден. Дано ти се изясниха нещата вече.

    Коментиран от #137

  • 137 Десислава Димитрова

    0 3 Отговор

    До коментар #136 от "скар фейс":

    пращам го в сибир,но не само там,може да иде навсякъде е еднакво в русия.голямо гето на 10 километра от периметъра на кремъл.щом си програмист няма как да подкрепяш руския стандарт ,щото тва е технология несъвместима с путиновата компания?то за това и там компютрите са на дърва!силно се съмнявам обаче да си в този сектор ,там хората боравят с инфо и не биха се вързали на руските лъжи.щом си пък успял ,не знам с ква логика приемаш руския стандарт ,където единствените успели са хората от кръга на властта!

    Коментиран от #138, #139

  • 138 скар фейс

    2 0 Отговор

    До коментар #137 от "Десислава Димитрова":

    Това, какво ти изглежда и как ти изглежда, е без значение. Самият факт, че се имаш за 100% празв, е признак на закостенялост. Щом ти харесва това, което става в държавата, значи ще ти хареса и това, което идва вече, тоест си мазохист. Ние не влязохме в ЕС, като равноправни, а като слуги от най-нисък клас. Това да ти е ясно. А колкото до компютрите... тъмна тема ти е, даже много.. Потърси малко инфо, относно космическите програми на Русия.

    Коментиран от #141

  • 139 цар ЛЪВ

    2 0 Отговор

    До коментар #137 от "Десислава Димитрова":

    Ние като сме в ЕС сигурно нашите успели хора не са от кръга на властта....мислиш ли ,че в европейска България има демокрация!!!! Положението в което намиара Бг се дължи на нашите приятели от ЕС и САЩ.....това не означава ,че Руснаците са по добри!!! един въпрос към теб кой затвори 4-те блока на АЕЦ Козлодуй??? ще ти кажа:г-жа Кунева(Пръмова) представител на ПАРИБАНК(собственик на много френски атомни централи,едни от които се намират в Румъния и Турция,и следователно нашата централа се явява пречка в региона) .....това е само един от многото примери от които Бг е потърпевша от ЕС.........Върви по пътя на логиката и ще откриеш истината......Малко сложна задача за теб!!!

    Коментиран от #142

  • 140 Вежливые люди

    3 0 Отговор
    Путин лично возглавляет колонну из 5000 танков T-90А при поддержке 200 СУ-32 по маршруту: Москва - Дебальцево - Лондон (через Берлин): http://coub.com/view/3xnnb
  • 141 Десислава Димитрова

    0 3 Отговор

    До коментар #138 от "скар фейс":

    аз за което съм прав или крив давам аргументи и очаквам такива в спора,нещо което тук не срещам в опонентите си.не съм казал ,че ми харесва всичко което става в държавата ни напротив,винаги съм твърдял ,че държавата ни като производна на русия има огромни проблеми с които трябва да се борим,като корупция ,мързел,нисък морал,крадливост,пиянство,безхаберие и т.н.от там се пораждат порочни практитки във всеки сектор на тази държава като почнеш от медицината и стигнеш до екологията.не е вярно и твърдението че ние сме слуги в ес.имаме същите права като останалите ,но в много отношения не успяваме да се справим.ес е от 500 млн.човека и българия не би могла да бъде притегателна за него дори да бяхме не слуги ,а роби,освен това може да разгледаш адекватността и резултатите на осталаите новоприети държави и да ги сравниш с тези у нас.
    последното ти твърдение още веднъж ме кара да се усъмня в това дето твърдиш за себе си.русия има космическа програма ,но няма ни една руска софтоерна фирма с ниво ,а програмите и в малкото неща дето произвежда или са пълен боклук или въобще ги няма ,освен там дето ги е купила на готово.
  • 142 Десислава Димитрова

    0 3 Отговор

    До коментар #139 от "цар ЛЪВ":

    мишколъв,тук инфото ти е като и останалите :)!българия затвори 4 ри блока в аец а щото са достигнали края на живота си.такива деиствия се предприемат и в много други държави като гермния да речем.кунева няма ни властта ни силата да спре или да пусне аец :)!прекалено я надценяваш госпожата.не знам дали има централи,но българския енергиен пазар има мощности доста над тези дето потребява и без тези реактори,но проблема е управлението на тези мощности,което всъщност ни затормозява и ни прави тока скъп.в българия има високи нива на корупция вследствие модела в които живеем ,а той е подобен на руския ,аз именно за това говоря и това е огромната опасност и нещастие на нас българите.другите народи ,при които този модел не деиства се оправят по-бързо .

    Коментиран от #146

  • 143 Десислава Димитрова

    0 2 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=k8di2Iw5dXI
    ето и още едно руско клипче от "освободеното" дебалцево!за путиновистите едно въпросче ,кой бомбандира така собствените си градове?сравнете разрушенията в дебалцево с тези в донецк,имаите предвид, че тези в донецк са извършени в болшинството от руснаците с цел да се препишат на украинците,но тва дето сега направиха на дебалцево прилича само със стореното в чечня по бруталност и незачитане на цивилните обекти!

    Коментиран от #145

  • 144 ДТиБ

    4 0 Отговор
    Деско ти галиба си немаш никой дето да гасне по тебе,
    оти се, се буташ между мъжете дето си мерят пушките, та белким смажеш некоя цев.
    Нема ли кой да те съпроводи у дома вечер?
    Нема ли кой да пожелае да ти чуе мечтите?
    Нема ли кой да те гушне топло, че да потрепериш?
  • 145 Монго

    3 0 Отговор

    До коментар #143 от "Десислава Димитрова":

    За Деса поетеса още една снимка на американска техника изоставена от укрите: http://www.vz.ru/politics/2015/2/20/730685.html
    "Хамърите" не се правят в Украйна, нали мило ми тролче...
  • 146 цар ЛЪВ

    3 0 Отговор

    До коментар #142 от "Десислава Димитрова":

    Имаш силно обострена шизофрения!!! Високата цена на тока се дължи на американските тецове който са в Бг,корупцията е предпоставка за прокарването на интересите на САЩ и ЕС и в този случай няма нищо общо с Русия!!! Лично аз смятам да спра да комуникирам с теб,защото си неспособна да разсъждаваш и нямаш добрата воля да стигнеш до една независима и точна преценка!!!

    Коментиран от #150

  • 147 Монго

    2 0 Отговор
    http://www.militaryparitet.com/editor/assets/new/files2/saxson%20ukr%201.jpg http://www.militaryparitet.com/editor/assets/new/files2/saxson%20ukr%203.jpg
    http://www.militaryparitet.com/editor/assets/new/files2/saxson%20ukr%204.jpg
    А ето за Деса поетеса и нещо английско, грозно, с десен волан за укрите. А как беше заглавието на темата? "Великобритания предостави доказателства за ново руско оръжие в Украйна". Виждаш ли мило ми нещастно тролче, та те такива работи...

    Коментиран от #151

  • 148 ярослав станчев

    2 0 Отговор

    До коментар #128 от "Десислава Димитрова":

    Няма с какво,но ще ти се наложи да свикваш.Самия факт,че под всяка статия за Путин и Русия си наредена и само плюеш колко е зле и как е лошо Русия да се превръща в единствения колос способен да наруши еднополюсния модел е показателен.Типичен пример си за представител на евро-атлантическата доктрина за изолация и смачкване на руското възраждане.Мечтата на Бжежински и Соломон Паси за разделяне на Русия и отнемане на природните и богатства,от които трябва да се възползват само западните икономики явно се споделя и от теб.Но за съжаление няма да се сбъдне.Затова ти препоръчвам да приемеш сегашното положение и да спреш да си тровиш живота с неосъществимите блянове на американската пропаганда.
    Навярно си запозната с "творението" на Мони Паси и още двама съвременни мечтатели наречено "Краят на предпоследната империя: Разпадането на Русия".Е,време е да спреш да го възприемаш като Библията на атлантиците.Затова ти казвам да свикваш.не за друго.Засега не се очертава сбъдването на пророческите блянове от горната депеша.

    Коментиран от #152

  • 149 Истината боли

    1 0 Отговор
    Браво, супер 131 коментар!
    Тези които плашат със Сибир са прекалено неосведомени и неграмотни!
    Сибир е най-сигурната точка на земното кълбо, природните и ресурси се изчисляват на 30 трильона $ и американците много желаят да е тяхна! След организирания преврат от САЩ и разпад на СССР са предлагали 2 трильона $ на Елцин да я купят, че да се избавят от банкрута който им устроиха!
    Ням нужд продължавам защото ням да ми стигне една недела!
    На тези които са репресирани и не успели да се развиват предлагам да съберат бързо куфрите и незабавно да се отправят на запад или зад океан и да продадът своите научни разработки!
    Има ли редовна руска арми в Украйна?
    На този въпрос отговаря немският генерал от запаса Харалд Куят в политическо ток шоу так: Ако имаше Руска армия, конфликта в Донбас щеше да е приключил за 24 часа а Украйна могат да завземат за 4 до 5 дни!
    Водещия предаването Гюнтер Яух го пита: Искате да кажете, че ако влезе редовна руска армия за 5 дни ще стигне до Киев?
    Отговор: Няма нужда да влизат!
    И един любоитен факт, изказване на западен Премиер министър.
    "Не плюйте по Руссия, тя може да се забърше!
    Ако те ни плювнат ще ни размажат!"
  • 150 Десислава Димитрова

    0 3 Отговор

    До коментар #146 от "цар ЛЪВ":

    мишколъв ,корупция има само в държавите гравитиращи около русия.иди в гърция и пробвай да дадеш 10 евро на полицаи както ги раздаваш тук и ще видиш резултата,но с тези парички в русия може да си караш пиян на дрво,както и тук.сащ са реанимирали европа,реанимирали са япония,южна корея,сингапур...сега реанимират китай,който след сътрудничеството си със сащ увеличи 100 пъти бвп.русия също бе реанимирана от сащ и съюзници,но там на някои хора им идва много пиенето и почнаха да си бият сами шамари обясняваики ,колко бил лош запада без който руснаците една микровълнова печка няма да имат.та виж мишколъв как е в чехия или литва ,кви са нивата на корупция на тези народи дето се оттласнаха от хубавия съветски манталитет и ни виж нас убавците с ,огромния брои ловджии,играчи на еврофутбол и т.н. мъжкарски занимания.тва всичко ни е наследство точно от съветския манталитет с основни компоненти мързел ,безхаберие,разсипност.тва ни е днешната права връзка с русия!
  • 151 Десислава Димитрова

    0 3 Отговор

    До коментар #147 от "Монго":

    тези бронирани коли англия официално ги подари на украйна.имаше изявление в медиите тамтва че ти не си в час си е твои проблем.

    Коментиран от #154

  • 152 Десислава Димитрова

    0 3 Отговор

    До коментар #148 от "ярослав станчев":

    точно така ,мони паси е щял да разцепи русия!!!станчев ,станчев,аз знам кво съм ,но ти не знаеш .говориш за българия в трето лице ,а за русия в първо,но нямаш намерение да сцепиш на там ,а логваш готини западни колички.путин щял да разбие модела,но забравяш че ние станчев сме част от него,забравяш и от коя страна сме.на теб ти пожелавам само едно да идеш да живееш при путин в неговата държава с неговия модел.другото дето си го писал са щуротии недостоини за коментар ,но помисли по основния въпрос станчев,какво си ти?

    Коментиран от #153

  • 153 ярослав станчев

    0 1 Отговор

    До коментар #152 от "Десислава Димитрова":

    Не се прави на ударена с мокър парцал по челото.Паси следва сляпо "заветите" на идола си Бжежински.А точно тоя поляк,бивш държавен секретар на САЩ е идеолога на доктрината за световното господство на САЩ.Когато Елцин беше на власт,доктрината вървеше с пълна сила,а сега вече не става.
    А тук и в бившите соц.републики идеите на Бжежински успяха и то благодарение на такива като Паси и като теб.България се превърна в полу-колониално владение на запада,както беше планувано.
    Затова съм тук в моята България,не ходя по други държави.За да не могат такива като теб да се радват на "демократичната колониална идилия" любезно предоставена ни от САЩ и ЕС.

    Коментиран от #155

  • 154 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #151 от "Десислава Димитрова":

    Ти не си в час кукумяу, нали искаше да ти се показва с доказателства...

    Коментиран от #156

  • 155 Десислава Димитрова

    0 2 Отговор

    До коментар #153 от "ярослав станчев":

    станчев,мони паси с трабанчето е бил големия проблем на русия ,щото следвал съветите на збигнев ???
    сащ господстват щото имат бвп колкото китай и русия заедно станчев и от 10 нови открития 6 се правят там.и мони паси не би могъл да измени това ,заедно с бжежински,а елцин получи една фалирала страна с множество проблеми и ако не бяха европа и сащ тази страна още щеше да си е в 91 година,но лека полека с кротко и благо руснаците зацепиха,те имат суровини да живеят като норвежците ,че и по-добре,но обществото им е в много окаяно състояние и огромните богатства изтичат в ръцете на шепа хора.българия трябвало да стане полуколонялна на запада....хо,хо,хооооо лафче от програмата за приемането в комсомола 86 година!та с кво толкова сме привлекателни бе станчев 7-8 млн,опърпаняци за 500 милионнна европа ,моля те разкажи ми ,кво толкова ни завидяха западняците и кво им се подобри като им станахме колония ?и що само ние станахме колония,що не станаха такава чехите или унгарците или румънците?само ние златния генофонд на човечеството,втори веднага след руския и огромните ни ресурси !!!!
    ти като си тук станчев си ни като воденичен камък на тези дето искаме да се оттласнем от руските порядки и соц натрупвания.с тези щуротии дето пишеш и явно ги мислиш ни дърпаш надолу,както и милионите соцносталгици ,които са основния проблем да тръгнем напред.тва е разликата между нас и останалия източен блок,тук такива като теб са много за разлика от словения или словакия и на всяка
  • 156 Десислава Димитрова

    0 2 Отговор

    До коментар #154 от "Монго":

    доказателства за какво ми показваш?казах ти че има западна помощ ,но пропорциите са различни.англичаните дадоха десетина бронирани ,коли ,а руснаците няколко стотин танка :)!

    Коментиран от #157

  • 157 Монго

    1 0 Отговор

    До коментар #156 от "Десислава Димитрова":

    Ааа, да, сега вече не говорим само за руска помощ или, че има такава и от другата страна а,...за пропорционалността /може да се използва и думата реципрочност-до научиш още нещо от мен, неграмотния/. А как да им дадат танкове и ракети, като ще попаднат в ръцете на сепаратистите или ще направят с тях някаква глупост, като тази през 2001 г. Цитирам: "През 2001 г. полет 1812 на "Сайбириън еърлайнс" е свален от украинската армия над Черно море, като в крайна сметка Киев признава за направената грешка. Самолетът е свален от ракета тип С-200, изстреляна по време на учения на Кримския полуостров. Полет 1812 е пътувал от Тел Авив към Новосибирск и всичките му пътници загиват. След трагедията Украйна забрани ученията с ракети от сериите С-200, С-300 и системи "Бук" за седем години."

    Коментиран от #158

  • 158 Десислава Димитрова

    0 1 Отговор

    До коментар #157 от "Монго":

    никога не сме говорили че няма западна помощ,но тя е минимална.запада все още се колебае как да постъпи и откъсачно с някоя частна инициатива помага,както бе с тези десетина бронирани коли,но както казах в друг пост ти като виден лъжец и прикривател на руската кампания в украйна мериш с различен аршин.десетте западни бронирани коли ,както и 100 те примерно западни доброволеца срещу редовната руска армия и хиляди наемници заедно с цялото руско въоръжение и потдръжка.щото въпреки въпросите ми никой от вас не ми обясни как опълченците си зареждат оръжията,като не произвеждат снаряди и куршуми.и кво общо има свалянето на самолет през 2001 година с тва?

    Коментиран от #159

  • 159 Монго

    0 0 Отговор

    До коментар #158 от "Десислава Димитрова":

    Това, че не можеш логически да проследиш и продължиш мисълта ми не е мой проблем. Затова една задачка-закачка /за да обясня какво съм имал предвид в долния ми пост/.
    И така, мили деца, перифразирайте израза: " Жена зад волана е, като луд с картечница", като използвате думите "украински военен", който може да сложите на поне две места в горепосоченият израз.
    Тренирай Деси, индийското орехче в главата ти...
  • 160 гражданин

    0 0 Отговор
    Браво на Англоамериканската пропаганда.Направо са несравними.Неслучайно голяма част от фашистките военнопрестъпници са се подслонили при братята американци.И те умело използват всички престъпни прийоми в политиката,даже и Гъобелсовата пропаганда.
Новини по държави: